- 16 Kasım 2022
- 496
- 1.227
- 26
savascii canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar koşuuunnnn ikizlerimiz geliyor....pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 @imagination forever @sevayd @Safransari Sirius2023 @Birhayaleyolculuk Niqu bebekheyecani melegim can mutluanne2779 @mucizeOldu @Feyzacim @Veziir
Ayyy evet ya maşaAllahsavascii canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar koşuuunnnn ikizlerimiz geliyor....pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 @imagination forever @sevayd @Safransari Sirius2023 @Birhayaleyolculuk Niqu bebekheyecani melegim can mutluanne2779 @mucizeOldu @Feyzacim @Veziir
Kendimi birinci sınıftan dersi olan son sınıf üniversite öğrencisi gibi hissediyorumDeme ya morelema sıfıra
Ay zaman ne kadar hızlı geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum gebeliğini öğrendiğiniÇok şükür iyiyiz teyzesi büyüyoruz yarın detaylı ultrasona gireceğiz 23. haftadayiz. Sizlerden de böyle güzel haberler bekliyoruz
Çok sevindimKızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunkihaftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi
Evet canım zaman geçiyor ve Ağustos ayini iple çekiyoruz. Allah nasip kısmet ederse kızımız olacak. Oğlum abi olacak inşallah.Ay zaman ne kadar hızlı geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum gebeliğini öğrendiğinisağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım Kız bebiş mi geliyordu erkek mi
Ayyyyyyy maşallah çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahsavascii canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ahh kuzum inşallah inşallah yaaa işte diyorum siz dogurmadan bi hamile kalaydık artık saglıklasavascii canım çok çok sevindim yaaa Allah hayırla tamamlamayı da nasip etsin
T TASUU darısı sana aşkımmmm
melegim can kız öyle deme bir bakmışsın doğum vakti gelmiş bizim 3 ayımız kaldı işte şaka gibi...
Yaa ne güzel hem erkek hem kız annesi olacaksın İnşAllahEvet canım zaman geçiyor ve Ağustos ayini iple çekiyoruz. Allah nasip kısmet ederse kızımız olacak. Oğlum abi olacak inşallah.
savascii canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımEvet canım zaman geçiyor ve Ağustos ayini iple çekiyoruz. Allah nasip kısmet ederse kızımız olacak. Oğlum abi olacak inşallah.
Benim ilk bebeğim de de sıfır belirtiydi öyle bet bir gebelik belirtisi yok bence içinizi ferah tutun hayır haberler verirsiniz inşallahYok benim belritim sadece ara ara küçük sancı oluyorum o kadar oda genelde oluyor yine negatif gibi düşünüyorum inşallah öyle değildir
Bu ay üçümüzde aynı şeyleri yaşıyoruz testler negatif adet yok çok tuhaf bi durumdayızYa aynı şeyleri yaşıyorum bende kuzum 2 gündür yok adet. Arada ağrı oluyor sonra kesiliyor. Çokta şeffaf akıntım var göğüslerim çok acıyor. Ama testlerde bişey yok