Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy evet ya maşaAllah savascii savascii ve bebeklerine 😍 İnşAllah bizlerde arkasından güzel haberlerle geliriz🥰🤲🏻

Kızlar bizde 9 haftalık olduk varmı tahmininiz😂😍
IMG-20230502-WA0011.jpeg

Çok şükür iyiyiz teyzesi büyüyoruz yarın detaylı ultrasona gireceğiz 23. haftadayiz. Sizlerden de böyle güzel haberler bekliyoruz
Ay zaman ne kadar hızlı geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum gebeliğini öğrendiğini😍 sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım🤲🏻 Kız bebiş mi geliyordu erkek mi ☺️

Kızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunki🤲🏻🤲🏻😍 haftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi🧿😍
Çok sevindim 🌼😌Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin canım 🙏tebrik ederim tekrardan, Rabbim burada bekleyen hanımlar başta olmak üzere evlat hasreti çeken herkese sağlıkla tatmayı nasip etsin bu duyguyu 🙏💛

Ay zaman ne kadar hızlı geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum gebeliğini öğrendiğini😍 sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım🤲🏻 Kız bebiş mi geliyordu erkek mi ☺️
Evet canım zaman geçiyor ve Ağustos ayini iple çekiyoruz. Allah nasip kısmet ederse kızımız olacak. Oğlum abi olacak inşallah. ☺️

savascii savascii canım çok çok sevindim yaaa Allah hayırla tamamlamayı da nasip etsin 🥰
T TASUU darısı sana aşkımmmm 🥰
melegim can melegim can kız öyle deme bir bakmışsın doğum vakti gelmiş 😉 bizim 3 ayımız kaldı işte şaka gibi...
Ahh kuzum inşallah inşallah yaaa işte diyorum siz dogurmadan bi hamile kalaydık artık saglıkla 😂😂😂

Bat: 10 mayıs
Sat : 12 nisan
Kızlar merhaba benide ekler misiniz ben mart ayında 6 haftalık kendi kendine düşük yaptım bta yavaş ilerliyordu sağlıksız düşer dedi gecesi düştü şimdi 1 adet geçsin deneyin dedi denedik bakalım 10 mayısı bekliyoruz 7 gün var sadece sarı akıntı var farklı bir belirti hissetmiyorum sizde nasıl oluyor

Ya aynı şeyleri yaşıyorum bende kuzum 2 gündür yok adet. Arada ağrı oluyor sonra kesiliyor. Çokta şeffaf akıntım var göğüslerim çok acıyor. Ama testlerde bişey yok
Bu ay üçümüzde aynı şeyleri yaşıyoruz testler negatif adet yok çok tuhaf bi durumdayız

X