Sonuçları vermedi ki direk rahim duvarın kalın dedi vücuduna zaman tanı dedi adet olmayı bekle dedi oda şaşırdı ne diyeceğini ama şuan vücudum da adet olacakmışım gibi ağrılarım var 9 temmuzu bekliyorum meme ultrasonu çekilecekTahlil sonuçlarını atabilir misin canım
Meme ultrasonu ne için canımSonuçları vermedi ki direk rahim duvarın kalın dedi vücuduna zaman tanı dedi adet olmayı bekle dedi oda şaşırdı ne diyeceğini ama şuan vücudum da adet olacakmışım gibi ağrılarım var 9 temmuzu bekliyorum meme ultrasonu çekilecek
E nabızda vardır canım oradan baksanSonuçları vermedi ki direk rahim duvarın kalın dedi vücuduna zaman tanı dedi adet olmayı bekle dedi oda şaşırdı ne diyeceğini ama şuan vücudum da adet olacakmışım gibi ağrılarım var 9 temmuzu bekliyorum meme ultrasonu çekilecek
Canım senın ıkız bıle olabılır bır bakmişınBen
Ben değerlendirdim canım solda benimde iki tane oldu 19 ve 21 mm
savascii canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar koşuuunnnn ikizlerimiz geliyor....pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 imagination forever sevayd Safransari Sirius2023 @Birhayaleyolculuk Niqu bebekheyecani melegim can mutluanne2779 M mucizeOldu F Feyzacim Veziir
S savasci canım tebrik ederim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsinsavascii canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar koşuuunnnn ikizlerimiz geliyor....pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 imagination forever sevayd Safransari Sirius2023 @Birhayaleyolculuk Niqu bebekheyecani melegim can mutluanne2779 M mucizeOldu F Feyzacim Veziir
Vayyy be eskilerden biz kaldık ya burdasavascii canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Adet göremiyorum memelerim çok ağrıyor dokunulmuyor hatta atlet bile canımı acıtıyorMeme ultrasonu ne için canım
Bekle Bi bakayımE nabızda vardır canım oradan baksan
Deme ya morelema sıfıraVayyy be eskilerden biz kaldık ya burdamaşallah ikizlerimize saglıkla gelsinler inşallah benim olsa anca bu kadar sevinirdim
Adet göremiyorum memelerim çok ağrıyor dokunulmuyor hatta atlet bile canımı acıtıyor
Bekle Bi bakayım
Kız bu kızlar dogurmadan bizim yetişmemiz lazım. Savaşcıyı takip edelim biz o bizi alacak inanıyorumDeme ya morelema sıfıra
E nabızda vardır canım oradan baksan
Çok şükür iyiyiz teyzesi büyüyoruz yarın detaylı ultrasona gireceğiz 23. haftadayiz. Sizlerden de böyle güzel haberler bekliyoruzsavascii senin hamilelik nasıl gidiyor siriuscum
Onu da tükettim Bi işe yaramıyor dün hastanede Bi kızla karşılaştım o dedi ki doktor görümcesinin Bi zarını mı Bi şeyini kesmiş adet olmuş sonra hamile kalmış dedim ilk defa duydum diye en son da ben patlatacamAnladım canım çok geçmiş olsun hayıt çayı alıp içsen canım eger hamilelik yoksa o adet düzenliyor