Yarın kritik dikkatli ölçÖ
öyle yaptım cnm yarında yüksek çıkarsa çizgiyi çekiyor
İnşallah canım ben yorgunluktan pek anliyamiyorum bel ağrım var sadeceAyy inşallah benim dün sabaha karşı göbek deliğimin çevresi ağrıdır rahmime sancı girip çıkıyor inşallah döllenmeden kaynaklıdır
Aa evet ee olmuş demekki sıkıntı yok o zamanFertility Chart:
https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_urtTID.png bak canım bugün 36.6 çıktı yarın 36.4 bile girsem çizgi çekiyor
Ona dikkat ederim artık canımYarın kritik dikkatli ölç
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahİnşallah canım ben yorgunluktan pek anliyamiyorum bel ağrım var sadece
Evet canım yaa yeni hatırladım çünkü uyumamıştım ölçerken tekrar ölçümde 36.6 çıkmıştı diğerini demekki derece ötmeden almışımAa evet ee olmuş demekki sıkıntı yok o zaman
Büyük ihtimal canım bende bugün 8.30 ölçtüm 36.6 çıktı 11 40 da tekrar ölçtüm yine 36.6 çıkarttıEvet canım yaa yeni hatırladım çünkü uyumamıştım ölçerken tekrar ölçümde 36.6 çıkmıştı diğerini demekki derece ötmeden almışım
Bugün boş bırakacam artık canım ya dün dolu bugün boş öyle bi kaç gün daha devam edermBüyük ihtimal canım bende bugün 8.30 ölçtüm 36.6 çıktı 11 40 da tekrar ölçtüm yine 36.6 çıkarttı
Canım bu turuncu renk ne oluyor 24 ve 25 olanBüyük ihtimal canım bende bugün 8.30 ölçtüm 36.6 çıktı 11 40 da tekrar ölçtüm yine 36.6 çıkarttı
Çizgi çekecek ya o yüzden turuncu renk benimde öylrCanım bu turuncu renk ne oluyor 24 ve 25 olan
Anladım canım teşekkür ederim inş yarın çekerÇizgi çekecek ya o yüzden turuncu renk benimde öylr
Tebrik ederim canım. Sağlıkla ilerlesin hamileliğinhayirla kucağına al yavrunu
Sağ salim kucagına almak nasip olsun canm bizlerede dua etKızlar ilk aşılama tuttu az önce aldım sonucu sizlerle paylaşmak istedim, şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallahh
İnşAllah canımAnladım canım teşekkür ederim inş yarın çeker
Belirti var mı gerçi daha erken önümüzdeki hafta somundan sonra başlarİnşAllah canım
Çok teşekkür ederim,inşallah hepimize sağlıkla hayırlısıyla,dualarım hepimizle ,edeceğim tabiki iyi habelerinizi bekleyeceğimSağ salim kucagına almak nasip olsun canm bizlerede dua et
Benim de 20 pik 21 çatlama. Sadece bu iki günü değerlendirebildik. Çatlama en önemli diyorlardı. Pozitiften sonraki 3 gün mü önemliymiş?Kızlar merhaba21 Mart pik günüm olduğunu düşünüyorum testimi ekledim, 19 Mart, 21 Mart ve 22 martı değerlendirdik ancak OVULASYON pozitiften sonraki ilk 3 günü değerlerdirmeliymişiz sizce şansım azaldı mı
Ağrım var rahmimde bazen karnım ağrıyor belirti sayılır mı bilmiyorumBelirti var mı gerçi daha erken önümüzdeki hafta somundan sonra başlar