Olabilir canım inşallah öyledir benim yorgunluktan galiba hiç bi belirti yok yumurtlamayı bile bilemedim baş ve kasık ağrısı vardı sadeceAğrım var rahmimde bazen karnım ağrıyor belirti sayılır mı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım inşallah öyledir benim yorgunluktan galiba hiç bi belirti yok yumurtlamayı bile bilemedim baş ve kasık ağrısı vardı sadeceAğrım var rahmimde bazen karnım ağrıyor belirti sayılır mı bilmiyorum
O yüzden mi oluyor bilmiyorum ama beynimin oyunu da olabilirOlabilir canım inşallah öyledir benim yorgunluktan galiba hiç bi belirti yok yumurtlamayı bile bilemedim baş ve kasık ağrısı vardı sadece
Cnm bnde ümit vermekten korkuyorum o dediğin ağrı kimyasal yaşadığım ay bndede olmuştuO yüzden mi oluyor bilmiyorum ama beynimin oyunu da olabilir
Umarım kimyasal olmazCnm bnde ümit vermekten korkuyorum o dediğin ağrı kimyasal yaşadığım ay bndede olmuştu
Yok cnm o anlamda demedim döllenme olabilir diye dedim ağrılar yaniUmarım kimyasal olmaz
Alt karında sertlik var mıUmarım kimyasal olmaz
Çatlamadan sonraki gün sayısı canım. Çatlamanın kaçıncı gününde oldugunu gösteriyorCanım bu turuncu renk ne oluyor 24 ve 25 olan
Henüz yok ama karnım baya şişAlt karında sertlik var mı
Bnde sol tarafta sertlik var ve gaz malesef kiHenüz yok ama karnım baya şiş
Çok teşekkür ederim canım deneme amaçlı yarının derecesini girdik çizgi çekince oldu ilk kez deneyince ateş yöntemini bilgim yokÇatlamadan sonraki gün sayısı canım. Çatlamanın kaçıncı gününde oldugunu gösteriyor
Bende yok maalesefBnde sol tarafta sertlik var ve gaz malesef ki
Bende çok yapıyorum canım öyle iki üç gün ileriye dönük ateş girip bakıorum kesin çatlamışsa ona göre degerlendiriyorumÇok teşekkür ederim canım deneme amaçlı yarının derecesini girdik çizgi çekince oldu ilk kez deneyince ateş yöntemini bilgim yok
Çatlamış canım böyle çıkıyor belisimle aynıyız bu ay senin ne zamanBende çok yapıyorum canım öyle iki üç gün ileriye dönük ateş girip bakıorum kesin çatlamışsa ona göre degerlendiriyorum
Hemen olcak diye bişey yokki her insan bir değil canımBende yok maalesef
Yani doğru hayırlısı olsunHemen olcak diye bişey yokki her insan bir değil canım
Aynen hayırlısı cnm üzme takma sendeki ağrıda bnde yok meselaYani doğru hayırlısı olsun