Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrım var rahmimde bazen karnım ağrıyor belirti sayılır mı bilmiyorum
Olabilir canım inşallah öyledir benim yorgunluktan galiba hiç bi belirti yok yumurtlamayı bile bilemedim baş ve kasık ağrısı vardı sadece

kızlar bendede kasıklarımda bazen sancı giriyor ve bazen kasıklarım doluymuş gibi hissediyorum ama şöyle bir şey var biz hemen hemen hergünü değerlendiriyoruz ve belirtiden ziyade ondan olabilir diye düşünüyorum

Kızlar merhaba en alttaki bugünkü ovulasyon testim pik olmuş mu sizce ?

Eklentiler

• D2177BE3-D0EB-4237-8E05-EC67BB1A4CDB.png
    D2177BE3-D0EB-4237-8E05-EC67BB1A4CDB.png
    222,5 KB · Görüntüleme: 60
Olabilir canım inşallah öyledir benim yorgunluktan galiba hiç bi belirti yok yumurtlamayı bile bilemedim baş ve kasık ağrısı vardı sadece
O yüzden mi oluyor bilmiyorum ama beynimin oyunu da olabilir

Kizlar gebelik belirtisi göğüs hassasiyeti nasıl oluyor fikir verebilir misiniz
Benim adet öncesi bile agrimazdi ama şuan bir hafta var şişlik var ve hafif bastırınca ağrı hissediyorum yürürken ağırlık var gibi bu şekil mı acaba

Kızlar merhaba regle 8 gün var erken gebelik testini yapsam sonuç çıkar mı simdiden sadece ara ara kasık ağrım var başka belirtim yok 😐

Çok teşekkür ederim canım deneme amaçlı yarının derecesini girdik çizgi çekince oldu ilk kez deneyince ateş yöntemini bilgim yok
Bende çok yapıyorum canım öyle iki üç gün ileriye dönük ateş girip bakıorum kesin çatlamışsa ona göre degerlendiriyorum 🥰🥰

X