- 25 Eylül 2022
- 9.235
- 13.375
- 36
Araştır o zaman kuzum öyle olupta kullanan varsa burda yardımcı olur mutlaka canımbende küçük bi miyom var ona ters etki eder diye korkuyorum ama yapayımmı bilemedim
O zaman bugün alayım dönüşte yarın sabahtan yaparım, yoksa da kırmızıları görene kadar umut vardır diye bekleyeceğizProdoctor erken gebelik ve laboquick kaset ikisinde de çıkmıştı ama çok silikti
biraz burdan arastırdım sanırım yapmıcam kaş yapalım derken göz cıkarmayalım bi regl gelsin dr gideyim tekrar bakalım ne diyecekAraştır o zaman kuzum öyle olupta kullanan varsa burda yardımcı olur mutlaka canım
Kuruma çizgisiymiş canım olsaydı çıkardı artıkBu t1 t2 de kuruma olmazz ben zaten attığında görmüştüm çizgi hatta yazdım dedim bütün testlerde görüyorum bende mi sorun sabah tekrarlasana bebeğim çok umutlandim şu an t2 T2 testinden ben hep yapıyorum hiç çıkmadı kurumaaa ilk halini de tekrar atsana bii
Sen klomen iste canım artık versin yanibiraz burdan arastırdım sanırım yapmıcam kaş yapalım derken göz cıkarmayalım bi regl gelsin dr gideyim tekrar bakalım ne diyecek
Ya ben yine gölge goruyorum ki sanırım artık sorun bende üzülme kuzum hayırlısı olsun bu testten belki 50 tane yapmismdir çıkarmadı hiç benim şansım heralde regl gelene kadar umut vardırKuruma çizgisiymiş canım olsaydı çıkardı artık
farklı dr gidecem canım vermezse kendim alırım artık ovulasyonla takip ederim ne yapımSen klomen iste canım artık versin yani
Bakalım kaç çıkacak bende merak ettim kan verdimgayet güzel artmış canım için rahat olsun sonuc cıkınca etiketle merakla bekliyorum kac cıkacak acaba en az 50 çıkar diye düşündüm
Bu canım öğle yemeğinde Emilim daha yüksek olduğu için öğle yemeği sırasında yada sonrasında bir fısFis fis olani nasil damla olanı varo mu ya öyle bişi varsa dha pratik bnde alayım resmni paylaşabilir msn canısı
ya ümitledirmek istemiyorum ama ben ilk fotoda bi çizgi gördüm gibi yaKuruma çizgisiymiş canım olsaydı çıkardı artık
Oy allahım maşallah maşallahKızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunkihaftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi
Maşallah sağlıkla gelsinlerrKızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunkihaftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi
Yaaaa çok teşekkür ederim canımm bnde bundan alayimBu canım öğle yemeğinde Emilim daha yüksek olduğu için öğle yemeği sırasında yada sonrasında bir fıs
Her gün mü aliyodun canım senBu canım öğle yemeğinde Emilim daha yüksek olduğu için öğle yemeği sırasında yada sonrasında bir fıs
Evet canım her gün 1 fısHer gün mü aliyodun canım sen
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım. Seni hep görüyorum hormonlarına vs şeylere baktırdın mıBen Elendim kızlar