- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
Amin inşallah ama sanmıyorum ya hiç bir belirti yok bide doğru düzgün yumurtlama görmedimsenin daha var canım belki hamile kalırsın bu ay hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah ama sanmıyorum ya hiç bir belirti yok bide doğru düzgün yumurtlama görmedimsenin daha var canım belki hamile kalırsın bu ay hayırlısı olsun
Yaaa çok aşırı mutlu oldum çok duygulandım balım ya sağlıkla kucağına aldığını da görürüz inşallah maşallah ikiz annesiKızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunki haftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi
Kızlar kan sonuç 0 negatifHadi güzel haberlerle gel canım
Kız maşallah savascii nın gibi 4 katı seninkide mi ikiz yoksa anammmmKızlar ben tabiki dayanamadım ve kan verdim
30 Nianda beta 9,93
1 Mayısta beta 29
3 mayısta beta 121 çıktı. Değerler güzel ilerlemiş mi
Çok güzel ilerlemiş balım artış çok güzel sağlıkla gelsin artık iki günde bir verme 4 gün sonra tekrar ver binlere çıkınca git hastaneye benceKızlar ben tabiki dayanamadım ve kan verdim
30 Nianda beta 9,93
1 Mayısta beta 29
3 mayısta beta 121 çıktı. Değerler güzel ilerlemiş mi
Hayırlısı ile diğer aya inşallah bebeğimKızlar kan sonuç 0 negatif
Valla bende düşünmedim değil baya artmış çünküKız maşallah savascii nın gibi 4 katı seninkide mi ikiz yoksa anammmm
Ayyyy olur mu ki acaba aman Tek olsun çift oksun farketmez olsundaKız maşallah savascii nın gibi 4 katı seninkide mi ikiz yoksa anammmm
Olur mu olur klomen felan kullandın mıAyyyy olur mu ki acaba aman Tek olsun çift oksun farketmez olsunda
pazartesi veririm artık kendimi rahatlattım ya ay sağlıkla gelsinde çocummmÇok güzel ilerlemiş balım artış çok güzel sağlıkla gelsin artık iki günde bir verme 4 gün sonra tekrar ver binlere çıkınca git hastaneye bence
Ben 13 yaşımdan beri pcosluyum. Pcos tanısı için hem USG hem kan değerleri gerekli. Sadece ultrasondan bakıp pcos'sun demek doğru teşhis olmaz. Mesela pcoslu bir kadının AMH değeri çok yüksektir androjen hormonu yüksek olur.Pcos için adetliyken mi alttan bakılması gerekiyor bana hormonlara göre polikistik görünümlüsün dedi o ne demekse
Ay ne güzel olur yaaaaa tek seferdeValla bende düşünmedim değil baya artmış çünkü
Yok aşkım kullanmadım kız ikizde yok bizim sülaledeOlur mu olur klomen felan kullandın mı
Sen ilki gerçekleştirirsin işteYok aşkım kullanmadım kız ikizde yok bizim sülalede
Maşallah maşallahKızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunki haftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi
Ahahahha severiz ilkleriSen ilki gerçekleştirirsin işte
MaşaAllah size Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah canım benim çok sevindimKızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunki haftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi
bende tm pik görmedim belki bu yumurtlama da olmadıAmin inşallah ama sanmıyorum ya hiç bir belirti yok bide doğru düzgün yumurtlama görmedim