Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün yine test yaptım çok köyü çıkmadı aynı gibi bat yarın bugün kan vericem üsteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım
gayet güzel artmış canım için rahat olsun sonuc cıkınca etiketle merakla bekliyorum kac cıkacak acaba en az 50 çıkar diye düşündüm

Sıkma canını vardır bir hayır ben aşılama düşünüyorum artık Haziran ayında
Pes etmek yok canım bende her ay böyle oluyorum yerlerdeyim yani bildigin salye sümüm adet bitince toparlıyorum ama görüntü olarak beyin çökük. Ek şeyler dene kuzum bırakma
dr klomen isticem bu ay bide onu deniyeyim bide soğan kürü yapsam denediniz mi hiç yarına gelir adet ne zaman başlanıyor

dr klomen isticem bu ay bide onu deniyeyim bide soğan kürü yapsam denediniz mi hiç yarına gelir adet ne zaman başlanıyor
Ben sogan kürü denemedim kuzum. Ama klomen kullanıyorum bu ay 3. Denemem klomen ile ekstradan bunay hayıt macunu ile propolis
Kullandım

Ben fıs fıs olanı kullanıyorum daha pratik geliyor güneş bile görse yeteri miktarda almıyormuş vücut. bende cildim güzelleşsin diye kullanmaya başladım hamişliğime vesile oldu sanırım
Fis fis olani nasil damla olanı varo mu ya öyle bişi varsa dha pratik bnde alayım resmni paylaşabilir msn canısı

Dün Verdim şuan 28 çıktı sonuç pozitif ama çok düşük sağlıksız bi gebelik mi demek oluyor bu çok korkuyorum
Verdiğin yer ve saatler aynı mi canım 3 gün mü var arada emin olamadım inşallah sağlıklıdır gebeliğin kuzum kötü düşünme iki gün sonra tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…