gayet güzel artmış canım için rahat olsun sonuc cıkınca etiketle merakla bekliyorum kac cıkacak acaba en az 50 çıkar diye düşündümKızlar bugün yine test yaptım çok köyü çıkmadı aynı gibi bat yarın bugün kan vericem üsteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım
Sıkma canını vardır bir hayır ben aşılama düşünüyorum artık Haziran ayında
dr klomen isticem bu ay bide onu deniyeyim bide soğan kürü yapsam denediniz mi hiç yarına gelir adet ne zaman başlanıyorPes etmek yok canım bende her ay böyle oluyorum yerlerdeyim yani bildigin salye sümüm adet bitince toparlıyorum ama görüntü olarak beyin çökük. Ek şeyler dene kuzum bırakma
senin daha var canım belki hamile kalırsın bu ay hayırlısı olsunSıkma canını vardır bir hayır ben aşılama düşünüyorum artık Haziran ayında
Ben sogan kürü denemedim kuzum. Ama klomen kullanıyorum bu ay 3. Denemem klomen ile ekstradan bunay hayıt macunu ile propolisdr klomen isticem bu ay bide onu deniyeyim bide soğan kürü yapsam denediniz mi hiç yarına gelir adet ne zaman başlanıyor
Sonuç çıktı ama e nabıza düşmedi giderek öğrenicem artık 2-3 saate haber veririm kızlarSen hamile çıkarsan umut olursun bana herşeyimiz mi aynı gider
Fis fis olani nasil damla olanı varBen fıs fıs olanı kullanıyorum daha pratik geliyorgüneş bile görse yeteri miktarda almıyormuş vücut. bende cildim güzelleşsin diye kullanmaya başladım hamişliğime vesile oldu sanırım
Test yaptin mi bu sabah peki canımGünaydın canım yok kullanmadim sadece klomen ve artmed hap kullandım hale daha da içiyorum artmed bitmedi daha 10 tane var ilacım
Bence bu kuruma çizgisi değilYuh bugün yaptığım teste bi bakayım dedim nasıl bi kuruma cizgisidir bu
Yap canım neden olmasın feyza ondan sonra hamile kalmış enfeksiyonu geçmiş galiba
Valla sabredecek gücüm kalmadı. Ama bor korku da var gibi , erken gebelik ile mi öğrenmiştin kuzumbebibabuli Yarın yapabilirsin istersen ben de sabredememiştim
savascii Güzel haberlerle gel canım inşallah ikisini de görürsün
Bende de bu şekil çıkmıştı ama adet oldum kuzum kuruma çizgisi bu. Test de artimed galiba aynısı idi benimkide. Ama inşallah sen hamilesindirYuh bugün yaptığım teste bi bakayım dedim nasıl bi kuruma cizgisidir bu
bende küçük bi miyom var ona ters etki eder diye korkuyorum ama yapayımmı bilemedimYap canım neden olmasın feyza ondan sonra hamile kalmış enfeksiyonu geçmiş galiba
Vücut ısım 37.1 çıktı, bir kaç gündür takip ediyorum ama kasiklarimda ağrı var ve regli olacağım gerginliği mevcut .bebibabuli Yarın yapabilirsin istersen ben de sabredememiştim
savascii Güzel haberlerle gel canım inşallah ikisini de görürsün
Hadi güzel haberlerle gel canımSonuç çıktı ama e nabıza düşmedi giderek öğrenicem artık 2-3 saate haber veririm kızlar
Kız koyulaşmis işte ne kadar koyulassinKızlar bugün yine test yaptım çok köyü çıkmadı aynı gibi bat yarın bugün kan vericem üsteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım
Prodoctor erken gebelik ve laboquick kaset ikisinde de çıkmıştı ama çok siliktiValla sabredecek gücüm kalmadı. Ama bor korku da var gibi , erken gebelik ile mi öğrenmiştin kuzum
Canım benim pik gününü saydığımda tam 15. Gün adet oluyorumBenim de 18 pik 19u çatlama oldu bugün afet olmamız gerekmiyor mu neden dün diye düşündün çatlama baz alınınca
Verdiğin yer ve saatler aynı mi canım 3 gün mü var arada emin olamadım inşallah sağlıklıdır gebeliğin kuzum kötü düşünme iki gün sonra tekrarlaDün Verdim şuan 28 çıktı sonuç pozitif ama çok düşük sağlıksız bi gebelik mi demek oluyor bu çok korkuyorum