- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
Düne göre artmış canım. Kanda düşük değerle öğrenirsen beklemek zor olmaz mı biraz daha bekleyebilirsen beklesene kuzumKızlar bugün yine test yaptım çok köyü çıkmadı aynı gibi bat yarın bugün kan vericem üsteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım
Gayet güzel canım üstekinden koyu kan tahlilini ver rahatla kuzumKızlar bugün yine test yaptım çok köyü çıkmadı aynı gibi bat yarın bugün kan vericem üsteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım
Tamam canım etiketlerim teşekkür ederim darısı başına inşallahBaya baya var hadi hayırlı haberler le gel muhakak yaz etiketle benide kzuum
Bekle bebeğim bence 13 14 olsunAşılama yapıldığı günden itibaren 10. Gün test yapılsa çıkar mı? Yoksa beklemeli miyim ? Ne dersiniz kızlar?
Hamis olanları görüyorum , umut oluyor, sağlıkla kucağınıza alın inşallah, dualarınızda bizlere de yer verin
Merak ediyorum ama beklerim muhtemelen, çünkü sonuca çok da hazır değilimBekle bebeğim bence 13 14 olsunama merak ediyorsan yapabilirsin
Vericem canım bugün kafam rahatlasınGayet güzel canım üstekinden koyu kan tahlilini ver rahatla kuzum
Yaaa vallaha siz ne kadar güzel arkadaşlarsınız böyle ya taa ne zaman söylediğim kontrol muayenemi hatırlıyorsunuz
Amin. Cümlemize insllhTamam canım etiketlerim teşekkür ederim darısı başına inşallah
Dün Verdim şuan 28 çıktı sonuç pozitif ama çok düşük sağlıksız bi gebelik mi demek oluyor bu çok korkuyorumTekrar verseydin ya kan kuzum
Aa hamile misin canım takip edemedim tebrık ederim bendede var birşey ama belli değil kan verecem bugunYaaa vallaha siz ne kadar güzel arkadaşlarsınız böyle ya taa ne zaman söylediğim kontrol muayenemi hatırlıyorsunuzevet canım 10.30 da kontrolüm var çok heyecanlıyım ya
Kız hemde grubumuzun ikizleri geliyorrrrAa hamile misin canım takip edemedim tebrık ederim bendede var birşey ama belli değil kan verecem bugun
Aa ikizmi maşallah Allahım saglıklı sehatlı buyumelerini nasip etsin çok mutlu oldumKız hemde grubumuzun ikizleri geliyorrrr
Bizde çok sevindik canım inşallah bugün ikisinide saglıkla görmesini temenni ediyoruz. Keseleri gördük sıra bebişlerdeAa ikizmi maşallah Allahım saglıklı sehatlı buyumelerini nasip etsin çok mutlu oldum
Maşallah maşallah Allahım devamını getirsin inşallah oructu bayramdı takip edemedim bayagı birşeyler kaçırmışımBizde çok sevindik canım inşallah bugün ikisinide saglıkla görmesini temenni ediyoruz. Keseleri gördük sıra bebişlerde
yok canım malesef sabah test yaptım negatıf gölgelere inanmamak lazım zaten bu ay da çöp ne yapsam bilemiyorum içimden bişeyde gelmiyor artıkCanım benim hayırlı olsun inşallah çok bekledin sende Allah buradaki herkes e nasip etsin seni nkini de sağlıkla kucağına almayı inşallah
Evet kuzum şükürler olsunki hamileyimAa hamile misin canım takip edemedim tebrık ederim bendede var birşey ama belli değil kan verecem bugun
Sıkma canını vardır bir hayır ben aşılama düşünüyorum artık Haziran ayındayok canım malesef sabah test yaptım negatıf gölgelere inanmamak lazım zaten bu ay da çöp ne yapsam bilemiyorum içimden bişeyde gelmiyor artık
Pes etmek yok canım bende her ay böyle oluyorum yerlerdeyim yani bildigin salye sümüm adet bitince toparlıyorum ama görüntü olarak beyin çökük. Ek şeyler dene kuzum bırakmayok canım malesef sabah test yaptım negatıf gölgelere inanmamak lazım zaten bu ay da çöp ne yapsam bilemiyorum içimden bişeyde gelmiyor artık