Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün yine test yaptım çok köyü çıkmadı aynı gibi bat yarın bugün kan vericem üsteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım
Düne göre artmış canım. Kanda düşük değerle öğrenirsen beklemek zor olmaz mı biraz daha bekleyebilirsen beklesene kuzum

Aşılama yapıldığı günden itibaren 10. Gün test yapılsa çıkar mı? Yoksa beklemeli miyim ? Ne dersiniz kızlar?
Hamis olanları görüyorum , umut oluyor, sağlıkla kucağınıza alın inşallah, dualarınızda bizlere de yer verin ❤️
Bekle bebeğim bence 13 14 olsun ❤️ ama merak ediyorsan yapabilirsin ❤️

savascii savascii canim bugün doktir kontrolün vardı değil mi ?
Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Yaaa vallaha siz ne kadar güzel arkadaşlarsınız böyle ya taa ne zaman söylediğim kontrol muayenemi hatırlıyorsunuz😍😍 evet canım 10.30 da kontrolüm var çok heyecanlıyım ya

Yaaa vallaha siz ne kadar güzel arkadaşlarsınız böyle ya taa ne zaman söylediğim kontrol muayenemi hatırlıyorsunuz😍😍 evet canım 10.30 da kontrolüm var çok heyecanlıyım ya
Aa hamile misin canım takip edemedim tebrık ederim bendede var birşey ama belli değil kan verecem bugun

Canım benim hayırlı olsun inşallah çok bekledin sende Allah buradaki herkes e nasip etsin seni nkini de sağlıkla kucağına almayı inşallah
yok canım malesef sabah test yaptım negatıf gölgelere inanmamak lazım zaten bu ay da çöp ne yapsam bilemiyorum içimden bişeyde gelmiyor artık

yok canım malesef sabah test yaptım negatıf gölgelere inanmamak lazım zaten bu ay da çöp ne yapsam bilemiyorum içimden bişeyde gelmiyor artık
Pes etmek yok canım bende her ay böyle oluyorum yerlerdeyim yani bildigin salye sümüm adet bitince toparlıyorum ama görüntü olarak beyin çökük. Ek şeyler dene kuzum bırakma

X