- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
Ay bilemiyorum yainşallah hepimiz hamileyizdir
Daha 4 gün var bebeğim umutsuzlanmak için erkenn7 Mayıs ama ben zaten her ay görüyorum kiolduğunu da gram düşünmüyorum
Evet kuzum gördüm bende ama işte tam adet günü olsaydı eğer daha koyu görürdüm diye düşündümEki Görüntüle 3241790 bakbisaretledim görmüyorum demeyinnnn
Demek ki bu yumos sonradan çatlamışEvet kuzum gördüm bende ama işte tam adet günü olsaydı eğer daha koyu görürdüm diye düşündüm
Erken ama benim bu ay yumurtlama zamanı sadece 1 kere ilişki oldu o yüzden de umutsuzum birazDaha 4 gün var bebeğim umutsuzlanmak için erkenn
Hayırlısı olsun kuzum ne diyeyimErken ama benim bu ay yumurtlama zamanı sadece 1 kere ilişki oldu o yüzden de umutsuzum biraz
Pcos için adetliyken mi alttan bakılması gerekiyor bana hormonlara göre polikistik görünümlüsün dedi o ne demekseCanim benim de önceki doktorlar karından baktı bir şey yok dedi hormon testlerinde de normal çıktı benim reglim de düzenlidir ama bu doktor alttan ultrasonla baktı ve hafif polikistik var dedi ki gerçekten de bende gördüm vardı doktor gösterdi de görünüşünü bence en doğru yöntem yumurtalıklar için alttan bakılması
Benimde aynıErken ama benim bu ay yumurtlama zamanı sadece 1 kere ilişki oldu o yüzden de umutsuzum biraz
Çünkü var sağlıkla tutunsunSu damlattım ama tamamen gitmedi çizgi
Sen hamile çıkarsan umut olursun bana herşeyimiz mi aynı giderBenimde aynıBayram öncesi tek
Allahım ağzın bal yesiinÇünkü var sağlıkla tutunsun
Benim de 18 pik 19u çatlama oldu bugün afet olmamız gerekmiyor mu neden dün diye düşündün çatlama baz alınıncaEvet 18i pikti 19unda çatladı normalde tam 15. Günü adet oluyorum. 19undan sonra bidaha takip etmedim acaba tekrar mı yumurtlama oldu
Günaydın canım yok kullanmadim sadece klomen ve artmed hap kullandım hale daha da içiyorum artmed bitmedi daha 10 tane var ilacımOvitrelle kullandn mi bu ay ccanim
Evet canım 10.30 da bende bekliyorum sabırsızlıkla güzel haberlerle gelecek inşalalh
Baya baya var hadi hayırlı haberler le gel muhakak yaz etiketle benide kzuumKızlar bugün yine test yaptım çok köyü çıkmadı aynı gibi bat yarın bugün kan vericem üsteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım