Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim de önceki doktorlar karından baktı bir şey yok dedi hormon testlerinde de normal çıktı benim reglim de düzenlidir ama bu doktor alttan ultrasonla baktı ve hafif polikistik var dedi ki gerçekten de bende gördüm vardı doktor gösterdi de görünüşünü bence en doğru yöntem yumurtalıklar için alttan bakılması
Bence de öyle ya çünkü ben ilk gittiğim doktora güveniyorum ve gördüm o görüntüyü gösterdi. Hormonlarda sıkıntı çıkmazsa mayıs ve haziran ayını da değerlendirip temmuzda başka bir doktora gideceğim artık

Bence de öyle ya çünkü ben ilk gittiğim doktora güveniyorum ve gördüm o görüntüyü gösterdi. Hormonlarda sıkıntı çıkmazsa mayıs ve haziran ayını da değerlendirip temmuzda başka bir doktora gideceğim artık
Hakkımızda hayırlısı olsun bebeğim 🦋

Kuzum ben Aralık ta kimyasal gebelik geçirdim hep istedim bu zamana kadar ama olmadı 2 aydır klomenle art med diye hap var hormon ilacı onları kulalndim geçen ayda silikti hemen koştum test verdim çıkmadı kanda şimdi yine öyle oldu ama sevinemiyorum bile şuan varmı yokmu bilmiyorum pazartesi ye kadar beklicem pazartesi regli günüm bakalım🙏😥
Ovitrelle kullandn mi bu ay canım

Ya öyle olmuştur ya da luteal faz süren uzamış olabilir ama bence tekrardan yumurta çatlamış
Yuh bugün yaptığım teste bi bakayım dedim nasıl bi kuruma cizgisidir bu

Eklentiler

• C2C28951-8946-488F-A2C8-BA114CDB9BD2.jpeg
    C2C28951-8946-488F-A2C8-BA114CDB9BD2.jpeg
    100,4 KB · Görüntüleme: 84
yok kuzum ya 14 martta düşük yaptım sadece 😔 geri kalan herşey normal olan şeyler folik asit içiyorum bide ekstra D vitamini kullanmaya başladım onun etkisi olmuşmudur bilmiyorum 🤗
D vit çok etkisi var doktorum sürekli birakma d viti diyor devam et diyo tabikide vardir canım bizim otrdğmz bölgede elini çarpsam d vit ekskliği var güneş almayan bi yerdeyiz 😀 el mecbur içiyorum oda reçtesiz çok pahali bnm bitti şuan yazidrmaya da üşeniyorm ama vardir dediğiö gibi etkisi kd doğm doktorllari sürekli bnu sölüyo

Yuh bugün yaptığım teste bi bakayım dedim nasıl bi kuruma cizgisidir bu
Bu t1 t2 de kuruma olmazz ben zaten attığında görmüştüm çizgi hatta yazdım dedim bütün testlerde görüyorum bende mi sorun sabah tekrarlasana bebeğim çok umutlandim şu an t2 T2 testinden ben hep yapıyorum hiç çıkmadı kurumaaa ilk halini de tekrar atsana bii

Bu t1 t2 de kuruma olmazz ben zaten attığında görmüştüm çizgi hatta yazdım dedim bütün testlerde görüyorum bende mi sorun sabah tekrarlasana bebeğim çok umutlandim şu an t2 T2 testinden ben hep yapıyorum hiç çıkmadı kurumaaa ilk halini de tekrar atsana bii
Ay şaşırdım suan bende daha önce çok yaptım bundan ama hatırlayamadım çizgi çıkartmışmıydı 🤷‍♀️ 1 tane daha var açmadım inşallah aynısıdır sabah yaparım

Eklentiler

• 48CB49EC-01EA-48B6-8071-79E8F42C65B6.jpeg
    48CB49EC-01EA-48B6-8071-79E8F42C65B6.jpeg
    129,6 KB · Görüntüleme: 80
  • 05C643AB-5F1B-44D9-8AE1-D5CB549CF0F0.jpeg
    05C643AB-5F1B-44D9-8AE1-D5CB549CF0F0.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 226F8BFF-ACFF-4D79-A3D2-A73BFD189BD7.jpeg
    226F8BFF-ACFF-4D79-A3D2-A73BFD189BD7.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 78
Ay şaşırdım suan bende daha önce çok yaptım bundan ama hatırlayamadım çizgi çıkartmışmıydı 🤷‍♀️ 1 tane daha var açmadım inşallah aynısıdır sabah yaparım
Bizim gibi olmuş işte aslında ilk yaptığında da görünüyor gölgesi zaman geçince çizgi olarak çıkıyor bu sadece bu ay mı oluyor ya hepimize 😁 yoksa hepimiz hamilemiyiz

D vit çok etkisi var doktorum sürekli birakma d viti diyor devam et diyo tabikide vardir canım bizim otrdğmz bölgede elini çarpsam d vit ekskliği var güneş almayan bi yerdeyiz 😀 el mecbur içiyorum oda reçtesiz çok pahali bnm bitti şuan yazidrmaya da üşeniyorm ama vardir dediğiö gibi etkisi kd doğm doktorllari sürekli bnu sölüyo
Ben fıs fıs olanı kullanıyorum daha pratik geliyor 🤗 güneş bile görse yeteri miktarda almıyormuş vücut. bende cildim güzelleşsin diye kullanmaya başladım hamişliğime vesile oldu sanırım 😂😂🙈

X