Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kaset testte cok silik gordugumde kanda 7 cikmisti canim bir keresinde. Sonra 5e dustugunde hala cok silik gorunuyordu. Sonra da regl oldum zaten
Ya bende şimdi yaptım dayanamadım 🙈🙈 böyle silikmiydi 🙄🙄pembe olanı 30 nisanda yaptım beta 9,93 çıkmıştı. kaset testi bugün yaptım böyle çıktı.

Eklentiler

• B1D3C108-41C4-4CDF-AC0D-8AC9E5F2F0A5.jpeg
    B1D3C108-41C4-4CDF-AC0D-8AC9E5F2F0A5.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 88
  • 7D422012-C303-4CA9-A405-200050A2DB75.jpeg
    7D422012-C303-4CA9-A405-200050A2DB75.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 76
Bir şey yok rahim temiz sağlıklı falan dedi ama alttan bakmayınca şüphe kaldı aklımda. Bir önceki doktor polikistik başlangıcı var dedi bu öyle bir şey yok dedi neye inanacağımı şaşırdım. Hormon testlerinde de belli oluyor herhalde varsa
Canim benim de önceki doktorlar karından baktı bir şey yok dedi hormon testlerinde de normal çıktı benim reglim de düzenlidir ama bu doktor alttan ultrasonla baktı ve hafif polikistik var dedi ki gerçekten de bende gördüm vardı doktor gösterdi de görünüşünü bence en doğru yöntem yumurtalıklar için alttan bakılması

Sanırsam gerçekten hamileyim dayanamayıp 3 tane yaptım 🥰 yarın kan vericem inşallah bi sorun çıkmaz ve Allah herkese nasip eder😇
Kız bu koyulukta inanmadın birde 3 tane mi yaptın anacım biz bundan silik görsek koştur koştur hastaneye gidiyoruz hemen yarın kan vermelisinn😍

Bilmiyorum canım ya hala adet olmadım yumurtlamadan eminim bugün olmam gerekiyordu ne ağrı var ne bişey sadece gögüslerim patlayacak gibi. Acaba diyorum klomen mi geciktiriyor adeti
Bilmiyorum ki canım ilk defa bu ay kullanıyorum bende yumurtlamadan eminsen geç döllenme de diyemeyiz

X