- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
Canan bacım snein ne oldu gebe misib yaptın mı testBen genelde ilk uyandığımda yapıyorum israrı aradan 1-1.5 saat geçincede ovülasyonu yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canan bacım snein ne oldu gebe misib yaptın mı testBen genelde ilk uyandığımda yapıyorum israrı aradan 1-1.5 saat geçincede ovülasyonu yapıyorum
İnşAllahYaparız o gün bi gelsinde canım inşallah
Evet çatlamış o zamanYaptım silik cıktı canm yine çatladı o demekki
Bana 3 günde 1 dedi 4 kez içeceksin bırak sonra dedi ben bütün içtim birdecanım ben kullandım doktotra ya hamilelik olursa devam mı dedim oda zaten hamile kalma içi bitiresiye kadar iç dedi ben haftada bir yarısını içmişitm.
Canım bişey sormuştum bi bakarmisinİnşAllah
İlk çıkanı girmelisin, arkasından ölçtüğün nasıl birden o kadar düşme yaşadı kiCanım sabah içim geçmiş ağzımda dereceyle 2 dk felan gözümü açtığımda 36.6 di güvenmedim tekrar ölçtüm 36.4 çıktı hangisini girsem ki
Benimde tablom bu şekilde çekti çizgiyi çok şükürCanım bişey sormuştum bi bakarmisin
Ramak kalmis benceKızlar hele bakın vidanın yanında ki bugün e Ait diğerleri sırayla dün ve önceki gün. Bir önceki gün doktor 18mm demişti şimdi bu niye catlamiyor yorumlar mısınız Eki Görüntüle 3223287
Bnde anlamadım ki ağzımda derece dalmışım olmadı diye tekrar ölçtümİlk çıkanı girmelisin, arkasından ölçtüğün nasıl birden o kadar düşme yaşadı ki
Yaptım canımda bi gölge görüyorum bi görmüyoumCanan bacım snein ne oldu gebe misib yaptın mı test
Tebrik ederim canım. Sağlıkla ilerlesin hamileliğin hayirla kucağına al yavrunuKızlar ilk aşılama tuttu az önce aldım sonucu sizlerle paylaşmak istedim, şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallahh
Çok ş0kür cnm eğer yarında bnmde yüksek giderse çizgi çekecek hayırlısı hakkımızdaBenimde tablom bu şekilde çekti çizgiyi çok şükür
Benimde tablom bu şekilde çekti çizgiyi çok şükür
Sen ilk çıkanı yaz ölçmüş zatenBnde anlamadım ki ağzımda derece dalmışım olmadı diye tekrar ölçtüm
Bundan sonrası takdiri ilahi bekleme moduÇok ş0kür cnm eğer yarında bnmde yüksek giderse çizgi çekecek hayırlısı hakkımızda
Evet canım hayırlısı artık iş işten geçti artık bekliyecez artık inşallah döllenmişlerdir yumoşlarBundan sonrası takdiri ilahi bekleme modu
öyle yaptım cnm yarında yüksek çıkarsa çizgiyi çekiyorSen ilk çıkanı yaz ölçmüş zaten
Ayy inşallah benim dün sabaha karşı göbek deliğimin çevresi ağrıdır rahmime sancı girip çıkıyor inşallah döllenmeden kaynaklıdırEvet canım hayırlısı artık iş işten geçti artık bekliyecez artık inşallah döllenmişlerdir yumoşlar
Fertility Chart:Sen ilk çıkanı yaz ölçmüş zaten