İnşallah canım benimİnşAllah abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimİnşAllah abla
Çatlaması gerek artık canım güZel büyümüş benim geçen ay biri kist oldu 27mm oldu kiste dönüştü cnm yarın doktor kontrolümVermedi guzel büyüklüğü bu 3 günü degerlendirin dedi burdaki yorumlara baktigimda kiste dönüşmüş bazılarının tereddütte kaldim
He iyi o zaman gece ye yetişiyorsa bugün de yapmadıysan inşallah daha koyu çıkarBugün hiç yapmadım kargoyu bekliyorum yapmak için onunda geleceği yok anca akşama yapabilirim, heyecanlandım
Aa ovulasyon testi yok mu ondan yap sana koyu çıkacak mı bakalımBugün hiç yapmadım kargoyu bekliyorum yapmak için onunda geleceği yok anca akşama yapabilirim, heyecanlandım
İnşAllahhh aldığın testte freely kağıt olandan inşallah doğru çıkartırHe iyi o zaman gece ye yetişiyorsa bugün de yapmadıysan inşallah daha koyu çıkar
Çıkar mı şimdi kiAa ovulasyon testi yok mu ondan yap sana koyu çıkacak mı bakalım
Bak şimdi yumurtlama geçince tamamen beyaz oluyor ovulasyon testleri bata yakın çizgi çıkmaya başladıysa hamilelik var demektir bende ikisinde de öyle oldu önce tamamen negatifti sonra yavaş yavaş koyulaşmaya başladı beta testinden önce koyulaşıyor ovulasyon testleriÇıkar mı şimdi ki
Test yap lütfen artıkKızlarr bugün bat sadece şeffaf akıntım ve göğüs ağrım var
Test yaptın mı canım bugünKızlarr bugün bat sadece şeffaf akıntım ve göğüs ağrım var
Aa yada sende bi ovulasyon yap varsa beta dan önce onu görelimKızlarr bugün bat sadece şeffaf akıntım ve göğüs ağrım var
Geçen geçen ay regli gibi ovülasyon yaptım biraz koyu çıkmıştı arkasından regli oldum yaptım şimdi bekliyorum 5 dakika dolsunBak şimdi yumurtlama geçince tamamen beyaz oluyor ovulasyon testleri bata yakın çizgi çıkmaya başladıysa hamilelik var demektir bende ikisinde de öyle oldu önce tamamen negatifti sonra yavaş yavaş koyulaşmaya başladı beta testinden önce koyulaşıyor ovulasyon testleri
Ovulasyonla öğrenenler tesadüf mü yani kafamda deli sorularGeçen geçen ay regli gibi ovülasyon yaptım biraz koyu çıkmıştı arkasından regli oldum yaptım şimdi bekliyorum 5 dakika dolsun
Ay ne ovulasyon ne gebelik testim var suan . Üşenmezsem gidip alcamAa yada sende bi ovulasyon yap varsa beta dan önce onu görelim
Yoksa o zaman bugünü de atlat yarına kadar gelmezse sabah ilk işin test almak olsunAy ne ovulasyon ne gebelik testim var suan . Üşenmezsem gidip alcam
Böyle şuan tesadüf değil c t den daha silik oluyor t çok koyu oluyorOvulasyonla öğrenenler tesadüf mü yani kafamda deli sorular
Beta yükseldikçe pik gibi koyulaşıyor bu test haberin olsun benim kalan testim vardı yapmıştım kıpkırmızı olmuştuBöyle şuan tesadüf değil c t den daha silik oluyor t çok koyu oluyor
Şuan bu halde ama bakalım sıfır inanç hakkımda hayırlısı olsunBeta yükseldikçe pik gibi koyulaşıyor bu test haberin olsun benim kalan testim vardı yapmıştım kıpkırmızı olmuştu
AmiiiiinnnnnnnŞuan bu halde ama bakalım sıfır inanç hakkımda hayırlısı olsun