İnşallah hayırlı haberleri alirsinizÇatlaması gerek artık canım güZel büyümüş benim geçen ay biri kist oldu 27mm oldu kiste dönüştü cnm yarın doktor kontrolüm
Neden çatlatma ignesi vermedi sordunuz mu benim doktorumda vermiyor gerek yok diyor ama kiat olmaması için vermesi gerek degil miİnşallah hayırlı haberleri alirsiniz
tatlım bence sen bu sefer iste iğne kıst olmuşsa demekki kendiliğinden çatlamıyorNeden çatlatma ignesi vermedi sordunuz mu benim doktorumda vermiyor gerek yok diyor ama kiat olmaması için vermesi gerek degil mi
Normlade çatlıyor kuzum hatta arkadan gelen yunurta çatladı büyüdü ama tutmadı. Birde lh testim yaptım akşama pik olur gibi geldi bana. Yarın 12. Günüm anlarız artık doktor bakınca ne dicek teklif edicem igneyi iki yunurtam varsatatlım bence sen bu sefer iste iğne kıst olmuşsa demekki kendiliğinden çatlamıyor
bakarsın bide ikiz olurmuşNormlade çatlıyor kuzum hatta arkadan gelen yunurta çatladı büyüdü ama tutmadı. Birde lh testim yaptım akşama pik olur gibi geldi bana. Yarın 12. Günüm anlarız artık doktor bakınca ne dicek teklif edicem igneyi iki yunurtam varsa
Erken gebelik testi yaptım negatif maalesefAmiiiiinnnnnnn
Olur mu dersinbakarsın bide ikiz olurmuşbence iste çatlaması garanti olsun
Erken gebeliklere ben inanmıyorum ya negstife pozitif pozitife negstif çıkarıyorErken gebelik testi yaptım negatif maalesef
ya biz dediğin gibi teke de razıyız yeterki tutsun aynı zamanlarda evlendiğim arkadaşım 2. ye hamileymiş gelde üzülme şimdi dedim biz daha 1. yapamadık sen 2. gectin valla istemeden düşünmeden oldu diyor bi biz bu kafamızı dağıtamadıkOlur mu dersinsavascii nın peşinden gidiyorum nede olsa ayyy kız bir tame saglıklı yumurtam olsunda tek olsun hayırlısı ile
Kendiliğinden çatlar dedi özelikle igne vermiyorum deyince sormadim nedenini bugün kasiklarimda ağrı var özellikle idrara sıkışınca dayanılmaz ağrı oluyor acaba çatladımi yumurtaNeden çatlatma ignesi vermedi sordunuz mu benim doktorumda vermiyor gerek yok diyor ama kiat olmaması için vermesi gerek degil mi
Eee bunda da gölge görüyorum ki ben beyaz görünüyorErken gebelik testi yaptım negatif maalesef
Canım bn mi yanlış gördüm beyaz çıkmamış mi gölge şeklindeErken gebeliklere ben inanmıyorum ya negstife pozitif pozitife negstif çıkarıyor
Alttan bakıyorKızlar hormon testi için adetli olarak gittiğinizde alttan mı muayene oldunuz karından mı
Netten aldığım testlede yapıcam sonra artık yapmamErken gebeliklere ben inanmıyorum ya negstife pozitif pozitife negstif çıkarıyor
O kendi çizgisi oluyor abla olsaydı pembe çıkması lazımdı hayırlısı olsunCanım bn mi yanlış gördüm beyaz çıkmamış mi gölge şeklinde
Tabikide hayırlısı canım ben fazla anlamıyorum siz reste ustasınız daha iyi bilirsinizO kendi çizgisi oluyor abla olsaydı pembe çıkması lazımdı hayırlısı olsun
Ben bugün gittim ama karından baktıAlttan bakıyor
Siz güzel haberlerle gelin inşallahTabikide hayırlısı canım ben fazla anlamıyorum siz reste ustasınız daha iyi bilirsiniz
Sende gelirsin inşallah canım perşembeye kadar gelmezse tekrar şansımı deneyeceğimSiz güzel haberlerle gelin inşallah