Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana gebe gözlüyle bakıyorım aşko inşallah sağ sağlim kucağına almam nasip olsun duanda banada yer ver adım cansel
Çok duygusalım bu gece ya ağlamaktan gözlerim şişti
Memnun oldum canım benim bende ezgi ağzın bal yesin düşünmemek lazım salmak lazım diyorlar ama ne mümkün ya ben yapamıyorum yapanıda tebrik ediyorum gerçekten Bazen ağlamak iyidir ya rahatlarsın ama stres yapıp ruhunu yıpratma bi bakmışsın Allahım hiç ummadığın anda vermiş olur kalbine mutluluğu ben inanıyorum

Memnun oldum kuzum … Bu ağlayışlarım rahatlamaktan herşey olacağına varır biz tevekkül edelim gerisi Allahtan.. içimizi niyetimizi biliyor inşallah dualarımız kabul olacak

Son düzenleme:
Merhaba, özgürlüğünüzden mahrum kalacağınız düşüncenizi aşmadan kendinizden emin olmadan çocuk yapmayın bu benim düşüncem

12den sonra 5 günüm kalıyor bunlar beklemiş testler ama ben anında gördüm resimlerde gözükmediği için anca böyle resmede bildim umarım vardır
Valla buradaki arkadaş 7 gün öncesinde başladı görmeye ve dediği gibi de çıktı hadi bakalım tatlım bekleyelim

bebeğim tamam sakinim haftaya vericem kendime güveniyorum kesin güveniyorum kan vermek yok evde yapıcam 12li test aldım bıktırcam burayı
Bizim en büyük zevkimiz kaset test incelemek bölümü olsa okurduk yani yolla gelsin

benimde bir yıl olmamıştı kürtajdan sonra hemen hamile kaldım ama bir yanım öyle korkuyorki perşembe doktora gidicem olumsuz bişi olmaz inşallah daha ailem dahi kümseye söylemedim hamileliği

Kızlar günaydın sanırım bu ay da olmadı bata 2 .3 gün var test yaptım negatif burdan döner mi hiç sanmam alıştım negatife artık tepkide veremiyorum

Eklentiler

• 20230501_203110.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 73
Hanımlar merhaba, bu ay vücut ısısı takibi yaptım (apple watch ile). Bu konuda bir şey sormak istiyorum.
35,28
35,27
35,75
36,22
35,62 (bugün)

bunlar son 5 günlük ısı ölçümlerim. Muhtemelen yumurtlama dün veya önceki gün gerçekleşti diye tahmin ettim. Ama bugün vücut ısım 0,6 derece düşmüş gözüküyor. Bu durum gebelik oluşmadığı anlamına mı gelir? Bilen biri cevaplarsa çok mutlu olurumm

Kızlar günaydın sanırım bu ay da olmadı bata 2 .3 gün var test yaptım negatif burdan döner mi hiç sanmam alıştım negatife artık tepkide veremiyorum
Seninle aynıydık benimde 2 günüm var ama testim yok yapmadım benimde negatif kesin hayırlısı hakkımızda

Seninle aynıydık benimde 2 günüm var ama testim yok yapmadım benimde negatif kesin hayırlısı hakkımızda
genelde listeden bakıyorum batlarımız aynı gidiyor olsa cıkardı zaten hiç bi belirtim yok sadece kac gündür grip gibiyim acaba varmı diye yaptım oda cıkmadı artık iyice umudum kırılıyor sanki hiç olmayacakmış gibi senin kac oldu deneyeli

Kızlar ben 4 gündür ateşe bakıyorum, pek de anlamıyorum oluşan ücgenlerin anlamı nedir ?
İlk ölçtüğüm gün 36 7 çıktı, 3 gündür de 36.5 çıkıyor. Bugün asilamanin 7. Günü .

Bir buçuk seneyi geçti deneme yapalı ama olmuyor bende bu ay saldım test yapasım bile gelmiyo

Bnm de düzensiz canım ateş olcumlerin bı artiyo bir dusuyo neden böyle oluyor bilginiz var mı sizin de

Kızlar merhaba mesela Artimedin bu testler test çizgisinin yeri değişebiliyor mu ? Genelde T çizginin ortasında oluyor mesela bunda böyle

Eklentiler

• E4E89403-7275-4DE9-B425-56743E915220.png
    564 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaşlar Günaydın. Adetime 8 gün kaldı. Alt karnımda pıt pıt bir atma hissi var. Böyle bir belirti yaşayan oldu mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…