Ben belli belirsiz bi çizgi görüyorum ya gölge değilse eğer sen çıplak gözle daha net görüyorsundurBen dayanamadım test alıp yaptım o an kesin bir şey çıkmadı deyip bıraktım ama şimdi bakınca silik çizgi var ama görülmüyor gibi. Mavi Artimed hiç kullanmadım hassaslığı nasıl? Bata 2 gün kala olda daha belirgin çıkardı da işte insan kendini kandırıyor.
Bende sağ kasığımda batma olunca test yaptım pozitifi gördümBir de sağ kasığımın ağrısı geçmedi benim hiç
İnşallah inşallahEn sevdiğimmmm kör olana kadar test incelemek bol bol at bebişimtabi inşallah kör olmadan gördüğümüz çizgiler oluur
Bebeğim senin bat 11 i değil mıydı ben mi yanlış hatırlıyorumHiç sorma onlar da dolandırıcı olmuş 2 gün önce 10tl ye aldım dün 15tl istediler kaset testte
Hayır 7siBebeğim senin bat 11 i değil mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum
İnşallah öyledir benim ilk gebelikte bi garipti korunurken ve roacuttane kullanırken birde buz pateni yaparken totomun üstüne ciddi bi şekilde düşmeme rağmen hamile kalmıştım birde resmen adet olmuşken hamile kalmışım 6+6 haftalık kusmalara dayanamayıp test yaparak hamile olduğumu öğrenmiştim… tabi sonu kullandığım ilaçlardan dolayı kürtaj olsadaGeç döllenme olabilir belki olmayacak şey değil sonuçtasen gene dikkat et hareketlerine
Nedense senle ortak bir noktamız var düşüncesi var . Galiba clife ve pcosHayır 7si
Clife olabilir ama bende pcos yokNedense senle ortak bir noktamız var düşüncesi var . Galiba clife ve pcos
Canım ben bir şey soracağım sana. Bu ay âdetin ilk gününden başladım sonra adetim onuncu günü bitti ve test yapmaya başladım tık yok. Ama sadece bir gün ki o günden bir gün önce bayağı akıntım oldu ertesi gün hemen testte ikisi aynı koyulukta olmayan ama normale göre biraz koyu çıktı o günü değerlendirdim sonra clife a yazdım devam edin dedi iki gün daha kullandım yine merak ettim testler gittikçe siliklesti. Dedim onlarda dedi ki artık bırakın o akıntıyı gorduyseniz iki gün sonrası yani tam o gün braktim. Döngünün yirminci günü idi. Bugün yirmi ikinci gün. Sen ne zaman gördün yada gördün mü. Kavanoz bitmek üzere iken bıraktımClife olabilir ama bende pcos yok
Gerçekten en beklenmedik zamanlarda geliyor bu bebişlerİnşallah öyledir benim ilk gebelikte bi garipti korunurken ve roacuttane kullanırken birde buz pateni yaparken totomun üstüne ciddi bi şekilde düşmeme rağmen hamile kalmıştım birde resmen adet olmuşken hamile kalmışım 6+6 haftalık kusmalara dayanamayıp test yaparak hamile olduğumu öğrenmiştim… tabi sonu kullandığım ilaçlardan dolayı kürtaj olsadaama işte olcak olduktan sonra allah nasip ettikten sonra her şekilde oluyor biz ne kadar biyerlerimizi yırtsakta yırtalım
Ben regli başladı kullanmaya başladım hemen reglim düzenli olduğu için yumurtlama zamanımı biliyorum o yüzden bir iki gün kala yemeyi bıraktım, ovülasyon testi de yapmadım yani takip etmedim çatlama zamanını çünkü akışına bırakmıştım gelişi güzel ilerlediCanım ben bir şey soracağım sana. Bu ay âdetin ilk gününden başladım sonra adetim onuncu günü bitti ve test yapmaya başladım tık yok. Ama sadece bir gün ki o günden bir gün önce bayağı akıntım oldu ertesi gün hemen testte ikisi aynı koyulukta olmayan ama normale göre biraz koyu çıktı o günü değerlendirdim sonra clife a yazdım devam edin dedi iki gün daha kullandım yine merak ettim testler gittikçe siliklesti. Dedim onlarda dedi ki artık bırakın o akıntıyı gorduyseniz iki gün sonrası yani tam o gün braktim. Döngünün yirminci günü idi. Bugün yirmi ikinci gün. Sen ne zaman gördün yada gördün mü. Kavanoz bitmek üzere iken bıraktım
Öyle dediler ki bilmiyorum. Ama Allah in izniyle senin var gibi görünüyor inşallah vardır burdan haber ver mutlakaBen regli başladı kullanmaya başladım hemen reglim düzenli olduğu için yumurtlama zamanımı biliyorum o yüzden bir iki gün kala yemeyi bıraktım, ovülasyon testi de yapmadım yani takip etmedim çatlama zamanını çünkü akışına bırakmıştım gelişi güzel ilerlediyani benim kavanozumun yarısı duruyor daha normalde akıntı gördüğün gibi bırakman ve tekrar başlamaman gerekiyor
Bazı aylar yumurtlama olmuyor belki o aya denk geldiniz, siz tekrar başlayın regliniz gelirse yumurta akı başladığı gün test yapmanıza gerek yok 1 gün aralıkla 1 hafta ilişki yap geç olur Allahın izniyleÖyle dediler ki bilmiyorum. Ama Allah in izniyle senin var gibi görünüyor inşallah vardır burdan haber ver mutlaka
Herşeyin en hayırlısı en güzel i olan hepimize inşallah. Bazen düşünüyorum bu kadar insan bu kadar emek vardır yüce mevlam in bildiği. Bizi hazırlıyor ve bunun farkında olduğum için hep şükrediyorumBazı aylar yumurtlama olmuyor belki o aya denk geldiniz, siz tekrar başlayın regliniz gelirse yumurta akı başladığı gün test yapmanıza gerek yok 1 gün aralıkla 1 hafta ilişki yap geç olur Allahın izniyleyani çok umutlu değilim ilişki 1 kere oldu yumurtlama zamanı, o kadar ay günü gününe oldu da tutması bu mu tutucam diyorum testler hatalı bence yinede hayırlısı olsun
Kesinlikle rabbim ne eylerse güzel eylerHerşeyin en hayırlısı en güzel i olan hepimize inşallah. Bazen düşünüyorum bu kadar insan bu kadar emek vardır yüce mevlam in bildiği. Bizi hazırlıyor ve bunun farkında olduğum için hep şükrediyorum
Sat son adet tarihi de bat nedir ?sat bat yazarsan eklerim canım
Sana gebe gözlüyle bakıyorım aşkoGerçekten en beklenmedik zamanlarda geliyor bu bebişlerben düşük yaptım diye korunduk ona rağmen hamile kaldım 8 ay uğraştım zor hamile kalmıştım bi öncekinde Allahım sağlıklık gebelikler dağ Salim kucağınıza almaya nasip etsin inşallah yarı hamiş sayılırım ben bol bol dua edicem canım