Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben belli belirsiz bi çizgi görüyorum ya gölge değilse eğer sen çıplak gözle daha net görüyorsundur

Geç döllenme olabilir belki olmayacak şey değil sonuçta sen gene dikkat et hareketlerine
İnşallah öyledir benim ilk gebelikte bi garipti korunurken ve roacuttane kullanırken birde buz pateni yaparken totomun üstüne ciddi bi şekilde düşmeme rağmen hamile kalmıştım birde resmen adet olmuşken hamile kalmışım 6+6 haftalık kusmalara dayanamayıp test yaparak hamile olduğumu öğrenmiştim… tabi sonu kullandığım ilaçlardan dolayı kürtaj olsada ama işte olcak olduktan sonra allah nasip ettikten sonra her şekilde oluyor biz ne kadar biyerlerimizi yırtsakta yırtalım

Clife olabilir ama bende pcos yok
Canım ben bir şey soracağım sana. Bu ay âdetin ilk gününden başladım sonra adetim onuncu günü bitti ve test yapmaya başladım tık yok. Ama sadece bir gün ki o günden bir gün önce bayağı akıntım oldu ertesi gün hemen testte ikisi aynı koyulukta olmayan ama normale göre biraz koyu çıktı o günü değerlendirdim sonra clife a yazdım devam edin dedi iki gün daha kullandım yine merak ettim testler gittikçe siliklesti. Dedim onlarda dedi ki artık bırakın o akıntıyı gorduyseniz iki gün sonrası yani tam o gün braktim. Döngünün yirminci günü idi. Bugün yirmi ikinci gün. Sen ne zaman gördün yada gördün mü. Kavanoz bitmek üzere iken bıraktım

Gerçekten en beklenmedik zamanlarda geliyor bu bebişler ben düşük yaptım diye korunduk ona rağmen hamile kaldım 8 ay uğraştım zor hamile kalmıştım bi öncekinde Allahım sağlıklık gebelikler dağ Salim kucağınıza almaya nasip etsin inşallah yarı hamiş sayılırım ben bol bol dua edicem canım

Ben regli başladı kullanmaya başladım hemen reglim düzenli olduğu için yumurtlama zamanımı biliyorum o yüzden bir iki gün kala yemeyi bıraktım, ovülasyon testi de yapmadım yani takip etmedim çatlama zamanını çünkü akışına bırakmıştım gelişi güzel ilerledi yani benim kavanozumun yarısı duruyor daha normalde akıntı gördüğün gibi bırakman ve tekrar başlamaman gerekiyor

Öyle dediler ki bilmiyorum. Ama Allah in izniyle senin var gibi görünüyor inşallah vardır burdan haber ver mutlaka

Öyle dediler ki bilmiyorum. Ama Allah in izniyle senin var gibi görünüyor inşallah vardır burdan haber ver mutlaka
Bazı aylar yumurtlama olmuyor belki o aya denk geldiniz, siz tekrar başlayın regliniz gelirse yumurta akı başladığı gün test yapmanıza gerek yok 1 gün aralıkla 1 hafta ilişki yap geç olur Allahın izniyle yani çok umutlu değilim ilişki 1 kere oldu yumurtlama zamanı, o kadar ay günü gününe oldu da tutması bu mu tutucam diyorum testler hatalı bence yinede hayırlısı olsun

Herşeyin en hayırlısı en güzel i olan hepimize inşallah. Bazen düşünüyorum bu kadar insan bu kadar emek vardır yüce mevlam in bildiği. Bizi hazırlıyor ve bunun farkında olduğum için hep şükrediyorum

Kesinlikle rabbim ne eylerse güzel eyler bekletiyorsa da güzelleştirdiğindendir şükürler olsun

Merhaba iyi geceler.. Eşimle beraber çocuk istiyoruz bu yüzden yarın hormon testi verip planlı gebelik için de diğer gün dr kontrolüne gidicez .. Anksiyete ve panik atağım vardı ve psikiyatri tedavisi gördüm iyileştim fakat çocukluğumdan kalma evhamlığım ve hassaslıgım devam ediyor.. Öğrenimim ise uzman çocuk gelişimi ve bebek gelişimi üzerine.. Korkularım var sanırım yani 27 yasımdayım fakat hem çok istiyorum hamile kalmayı hemde özgürlüğümden ve çocuksu halimden mahrum kalırsam düşüncesi var sizce ne yapmaliyim .?

Sana gebe gözlüyle bakıyorım aşko inşallah sağ sağlim kucağına almam nasip olsun duanda banada yer ver adım cansel
Çok duygusalım bu gece ya ağlamaktan gözlerim şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…