Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya bu ay v1 sene oldu artık tüm ümidim bitti şaun adetim gün aşırı deniycem bu ay birde bidhaki ay rahim filmi çekilmeyi düşünüyorum bilmiyorum her ay aynı umut adet olunca çok üzülüyorum

Merhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü
Siz evli misiniz ? Daha önce de böyle bi durumunuz olmuş muydu?

Kızlar al bi marka kullanan oldumu acaba adete 2 gün var

Eklentiler

• 16830149363694572872423297095985.jpg
    16830149363694572872423297095985.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar ben bu ay soğan suyu içtim sadece sahura kalktığımda içtim eğer hamileysem ondan bilirim çünkü 1 buçuk sen olmadı polip vardı bende hormonlarım hep yüksekti menopoz başlangıç dedi doktorlar bende bu ay hiç umursamadım hangi günler ilişkiye girdim onları bile hatırlamıyorum günleri işaretlemedim sizde deneyin bence soğan suyunu

Kızlar ben bu ay soğan suyu içtim sadece sahura kalktığımda içtim eğer hamileysem ondan bilirim çünkü 1 buçuk sen olmadı polip vardı bende hormonlarım hep yüksekti menopoz başlangıç dedi doktorlar bende bu ay hiç umursamadım hangi günler ilişkiye girdim onları bile hatırlamıyorum günleri işaretlemedim sizde deneyin bence soğan suyunu
Stres olmayınca her şey kendiliginden geliyor işte canım sogan suyuda sebep olmuş çok şükür saglıkla büyüsün inşallah

X