- 5 Haziran 2022
- 346
- 197
- 29
Regl oldum…Hayatım bu sorunun malesef bizde net bir cevabı yok 14. Gün sabah ilk idrarınla kaset test yap birlikte değerlendirelim. Hamilelik ihtimali her zaman vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl oldum…Hayatım bu sorunun malesef bizde net bir cevabı yok 14. Gün sabah ilk idrarınla kaset test yap birlikte değerlendirelim. Hamilelik ihtimali her zaman vardır
Siz evli misiniz ? Daha önce de böyle bi durumunuz olmuş muydu?Merhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü
tatlım var gibi görünüyor hayırlı olsun sabah umutsuzdun bak bence varKızlar al bi marka kullanan oldumu acaba adete 2 gün var
Var canım galiba gayet pembe artimed galiba bu testKızlar al bi marka kullanan oldumu acaba adete 2 gün var
Artımet değil al bi marka nasıl canım hiç duydunmu doğru cıkarıyormuVar canım galiba gayet pembe artimed galiba bu test
sende de var gibi canım ama artimed testleri yanıltıcı olabiliyor başka testin varsa bide onla deneKızlar merhaba mesela Artimedin bu testler test çizgisinin yeri değişebiliyor mu ? Genelde T çizginin ortasında oluyor mesela bunda böyle
Yanında silik biz çizgi mi var yoksa gölge mi tatlım ben emin olamadımKızlar günaydın sanırım bu ay da olmadı bata 2 .3 gün var test yaptım negatif burdan döner mi hiç sanmam alıştım negatife artık tepkide veremiyorum
Var gibi duruyo inşallah hamilesinizdir bende yapıcam şimdi ilk idrarla olmadı şartmıKızlar 10 dakika oldu böyle oldu ben inanmıyorum hala
Gayet var gibi duruyor canımKızlar 10 dakika oldu böyle oldu ben inanmıyorum hala
Bana hiç denk gelmedi kullanmadım canım ama bence var bebek çünkü silik çizgi felan degil pembe bariz belli kuzumArtımet değil al bi marka nasıl canım hiç duydunmu doğru cıkarıyormu
Hayırlı olsunnn sizde hangi belirtiler vardı acabaMerhaba canım benide ekler misin?
Sat 2 Nisan - Bat 28 Nisan
Testim pozitif çıktı
Benimde ilk idrar değildi zaten idrarı tutamıyorum onu fark ettimVar gibi duruyo inşallah hamilesinizdir bende yapıcam şimdi ilk idrarla olmadı şartmı
Stres olmayınca her şey kendiliginden geliyor işte canım sogan suyuda sebep olmuş çok şükür saglıkla büyüsün inşallahKızlar ben bu ay soğan suyu içtim sadece sahura kalktığımda içtim eğer hamileysem ondan bilirim çünkü 1 buçuk sen olmadı polip vardı bende hormonlarım hep yüksekti menopoz başlangıç dedi doktorlar bende bu ay hiç umursamadım hangi günler ilişkiye girdim onları bile hatırlamıyorum günleri işaretlemedim sizde deneyin bence soğan suyunu
Darısı sana canım ne zaman kana gitsem acaba başka testte alsammıBana hiç denk gelmedi kullanmadım canım ama bence var bebek çünkü silik çizgi felan degil pembe bariz belli kuzum
Evet o sebep oldu ama bende çok intihap vardı onu söktü belkide o engelliyordu çocuklar çok istiyordu benimde 3. Olacak nasip olursa senin gibiStres olmayınca her şey kendiliginden geliyor işte canım sogan suyuda sebep olmuş çok şükür saglıkla büyüsün inşallah