- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
Ay hadi inşallah benim de adet ağrı belirtilerim yoktuKızlaaar benim yarın bat yani 2 si ama gram adet belirtim ağrım yok sadece arada kasıklarımda batma oluyor geçiyor ve gögüs hassasiyetim gittikçe artıyor. Normalde adet zamanı pek olmaz
İnşallahhhhAy hadi inşallah benim de adet ağrı belirtilerim yoktu
12den sonra 5 günüm kalıyorBariz çizgi görüyorum ben tatlım bat ne zamandı senin
Canım ben bu testi baya hassas diye biliyorum. Bak birazcık oynadım testinle şu işaretlediğim yerde bişey görüyor gibiyimBen dayanamadım test alıp yaptım o an kesin bir şey çıkmadı deyip bıraktım ama şimdi bakınca silik çizgi var ama görülmüyor gibi. Mavi Artimed hiç kullanmadım hassaslığı nasıl? Bata 2 gün kala olda daha belirgin çıkardı da işte insan kendini kandırıyor.
Aynen tam orda var gözle görülüyor ama fotoda belli olmuyor ondan size gösteremiyorum. O zaman 5ten küçükse de çıkar böyle çok hassassaCanım ben bu testi baya hassas diye biliyorum. Bak birazcık oynadım testinle şu işaretlediğim yerde bişey görüyor gibiyim
Amiin, bu belirsizliklerden karışıklıklardan sonra bekletmeden gelirler artık İnşAllahBen de bekliyorum kankam Hsg den sonra çok kanamam oldu sanırım o adetten sayıldı çünkü hala adet olmadım yumurtlama tekrar oldu 5-6 güne adet olmam lazım bekliyorum inşallah gönlümüze göre hatırları ile olur
İnşallah bebiştir kuzum adet ne zaman?Aynen tam orda var gözle görülüyor ama fotoda belli olmuyor ondan size gösteremiyorum. O zaman 5ten küçükse de çıkar böyle çok hassassa
3 Mayıs canım inş yaİnşallah bebiştir kuzum adet ne zaman?
İnşallah öyledir ya benimde 2 mayıs adet bugün yani inşallah olmam hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum. Allahım bekleyen dileyen kalbinden geçiren hak eden herkesin bu duasını kabul etsin inşallah beklemek zor üzücü3 Mayıs canım inş ya
Benim bu sabaha kadar vardı belirtilerim 1 haftadır adet ağrısı çekiyorum bugün geçti her şey. İnsan ister istemez vücudunu da çok dinliyor ya dünkü testten sonra artık yok adet olcam diye inandığım için mi acaba belirtileri hissetmiyorum diyordum bendeİnşallah öyledir ya benimde 2 mayıs adet bugün yani inşallah olmam hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum. Allahım bekleyen dileyen kalbinden geçiren hak eden herkesin bu duasını kabul etsin inşallah beklemek zor üzücü
Bir de sağ kasığımın ağrısı geçmedi benim hiçİnşallah öyledir ya benimde 2 mayıs adet bugün yani inşallah olmam hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum. Allahım bekleyen dileyen kalbinden geçiren hak eden herkesin bu duasını kabul etsin inşallah beklemek zor üzücü
Artimed tekrar yaptım gölge çizgi çıktı ama forumda gördüğüm kadarıyla hep böyle yapıyormuş ?Bata 2 gün var prodoctor erken test ve artimed kaset test yaptım ikisi de negatif.Pozitfe dönme şansı nedir deneyimliler?
Neden böyle korkutuyorsunuz psikolojim bozuldu benimSen varya kesin hamilesin bak ahanda burada yazıyorum kesin yani.
Sen kondomun zevk suyundan hamile kalan en nadide insansın. Rahatladın mı?
bebeğim tamam sakinim haftaya vericem kendime güveniyorum kesin güveniyorum kan vermek yokBebeğim sen her gün kan verirsen nanay yanişimdi sakin ol kaset testte evde Koyuluk takip et kolların delik deşik olur güzelim ne yapıyon sen
Kuzum bende hep test yaptım son 3 güne kadar hepsi negatifti sonra dedim herhalde yok bebek adet olacağım dinlemedim kendimi ama dinlemesemde göğüslerime ağrı giriyor üstüne yatamıyorum elleyince acıyor. İlk gebeliğimdede bunları yaşamıştım… insan herşeyden umut bekliyor… Bilmiyorum kendini dinlesende dinlemesende hissediyor insan bişeyler inşallah bu hissettiklerimiz bebiştendir.Bir de sağ kasığımın ağrısı geçmedi benim hiç
En sevdiğimmmm kör olana kadar test incelemek bol bol at bebişimbebeğim tamam sakinim haftaya vericem kendime güveniyorum kesin güveniyorum kan vermek yokevde yapıcam 12li test aldım bıktırcam burayı
Geç döllenme olabilir belki olmayacak şey değil sonuçtaKızlaaar benim yarın bat yani 2 si ama gram adet belirtim ağrım yok sadece arada kasıklarımda batma oluyor geçiyor ve gögüs hassasiyetim gittikçe artıyor. Normalde adet zamanı pek olmaz
inşallah haziranda olur canımEvet haziran ayına artık benim hayaller