O yüzden bebek aşkı sorgulanamaz anlıyorum seniMaşallah canım çok genç evlenmişsin.Ben okul üni atanma derken geçen sene evlendim ama bekarlıkan beri nasıl çoxuk sevdiğimi bi ben bir Allah biliro yüzden hemen olsun istedim.dokyorşar pko için 6 aydan sonra gelin diyorlar benim yumurta aşırı kalitesiz ondan 2 yıl da denesem olmazdı büyük ihtimalle zaman kaybı olmasın dedim.6.aydan itibaren başladım doktora önümüz tatil inşallah biraz dinlenme ve tatil iyi gelecek bana
İnşallah canım benimO yüzden bebek aşkı sorgulanamaz anlıyorum seniakışına bırak kasma stres yapma özelikle de ilişkileri görev gibi görme o psikoloji çok etkiliyor bebeğin tutunmasını Rabbim em doğru zamanda en hayırlısını en kolay şekilde versin inşallah
Bende aynı şeyi düşündüm şimdi iki grubuda takip edince böyle oldu dhdhshhdAbooow ne dicem biz anneler grubunda değiliz burda konuştuğumuz konuya bak
Teşekkür ederim canım Mayıs grubuna da yazdım orayıda takip edeceğim pozitifini beklediğim kişiler var sende eklendin içlerineİnşallah canım benimÇok pozitif enerji aldım senden.Allahım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah
Ay inşallah canım benim inşallah bende mayıstan umutluyumTeşekkür ederim canım Mayıs grubuna da yazdım orayıda takip edeceğim pozitifini beklediğim kişiler var sende eklendin içlerine
Yumurtlama etkileri devam ediyor tatlım devam edin değerlendirmeye.Kizlar bisey soracağım 2 gün önce yumurtalama oldu ve catladi degerlendirdik 5 gün ama kasık ağrısı geçmedi böyle bisey yasayan var mi?
Ovulasyon testi yaptim silik cizgi ciktiYumurtlama etkileri devam ediyor tatlım devam edin değerlendirmeye.
Dün gece değerlendirme oldu en sonYumurtlama etkileri devam ediyor tatlım devam edin değerlendirmeye.
Tatlım bana sorarsan adetin biter bitmez başla bir dolu bir boş devam et.Dün gece değerlendirme oldu en son
Ağrılar devam edebiliyor canımOvulasyon testi yaptim silik cizgi cikti
1 hafta full yaptik baya yorucu yaTatlım bana sorarsan adetin biter bitmez başla bir dolu bir boş devam et.
Yumurtlama haftası her gün olsun.
Adet olana kadar da bir dolu bir boş devam et.
Yani kısaca devam edin
Hiç birşey yapamazsın ben hala o acıyı çekiyorumKızlar bugün göğsüm aşırı şişti ve ağrıyor ne yapa bilirim
Emek olmadan yemek olmaz,1 hafta full yaptik baya yorucu ya
Valla öyle benim de bugün fenaHiç birşey yapamazsın ben hala o acıyı çekiyorum
Merhaba bahsettiğiniz aktarın instagram ismi nedir bi incelemek istedimDirek ünlü diye o aktara gittim zaten ben hemde tahlil sonuçlarına göre veriyor Instagram'da da aktif sonuçlarla zaten ilerliyor hepsini bi bardak suya karıştırıp içmeye başladım sonradan hepsini ayrı hazırlamak zor geldi vallamfk kürleri ile hamile kalan bi arkadaş var Aralık anneleri grubunda onunda başvurmadığı şey kalmamış zamanında şuan hamilelik takibine de ona gidiyor vitaminleri folat ı da ondan alıyor
Bu sayfaMerhaba bahsettiğiniz aktarın instagram ismi nedir bi incelemek istedim
Teşekkür ederimBu sayfa