Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım çok genç evlenmişsin.Ben okul üni atanma derken geçen sene evlendim ama bekarlıkan beri nasıl çoxuk sevdiğimi bi ben bir Allah bilir 😁😂😂😂 o yüzden hemen olsun istedim.dokyorşar pko için 6 aydan sonra gelin diyorlar benim yumurta aşırı kalitesiz ondan 2 yıl da denesem olmazdı büyük ihtimalle zaman kaybı olmasın dedim.6.aydan itibaren başladım doktora 😂😂önümüz tatil inşallah biraz dinlenme ve tatil iyi gelecek bana
O yüzden bebek aşkı sorgulanamaz anlıyorum seni 🤭🤭 akışına bırak kasma stres yapma özelikle de ilişkileri görev gibi görme o psikoloji çok etkiliyor bebeğin tutunmasını ❤️ Rabbim em doğru zamanda en hayırlısını en kolay şekilde versin inşallah 🤲🤲🤲

O yüzden bebek aşkı sorgulanamaz anlıyorum seni 🤭🤭 akışına bırak kasma stres yapma özelikle de ilişkileri görev gibi görme o psikoloji çok etkiliyor bebeğin tutunmasını ❤️ Rabbim em doğru zamanda en hayırlısını en kolay şekilde versin inşallah 🤲🤲🤲
İnşallah canım benim ❤️ Çok pozitif enerji aldım senden.Allahım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah 🥰🥰

İnşallah canım benim ❤️ Çok pozitif enerji aldım senden.Allahım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah 🥰🥰
Teşekkür ederim canım Mayıs grubuna da yazdım orayıda takip edeceğim pozitifini beklediğim kişiler var sende eklendin içlerine 🤗🤗

Kizlar bisey soracağım 2 gün önce yumurtalama oldu ve catladi degerlendirdik 5 gün ama kasık ağrısı geçmedi böyle bisey yasayan var mi?

Kızlar bugün göğsüm aşırı şişti ve ağrıyor ne yapa bilirim

Çatlamadan beri yani 2 gündür göğüs hassasiyetim başladı bu yumurtlamadan kaynaklı mı acaba normalde adet olmadan 1 hafta önce başlardı

Direk ünlü diye o aktara gittim zaten ben hemde tahlil sonuçlarına göre veriyor Instagram'da da aktif sonuçlarla zaten ilerliyor hepsini bi bardak suya karıştırıp içmeye başladım sonradan hepsini ayrı hazırlamak zor geldi valla 🤣 mfk kürleri ile hamile kalan bi arkadaş var Aralık anneleri grubunda onunda başvurmadığı şey kalmamış zamanında şuan hamilelik takibine de ona gidiyor vitaminleri folat ı da ondan alıyor
Merhaba bahsettiğiniz aktarın instagram ismi nedir bi incelemek istedim

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-01-00-04-21-342_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-05-01-00-04-21-342_com.instagram.android.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 78
X