- 15 Temmuz 2015
- 18.693
- 31.189
Durmasın ayagın orda burda negatıfı cekıyorsun dovucem senııııBir ayağım şurda dursun mu kanka Papatyamaviss ne de olsa alıştım ay ay dolanmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durmasın ayagın orda burda negatıfı cekıyorsun dovucem senııııBir ayağım şurda dursun mu kanka Papatyamaviss ne de olsa alıştım ay ay dolanmaya
Döv ya valla aklımı başıma getirDurmasın ayagın orda burda negatıfı cekıyorsun dovucem senıııı
Bıdaha bı gruba ayagını atacaksan anneler grubu olsunDöv ya valla aklımı başıma getir
Yaaaa inşallah be aşkom inşallah aminBıdaha bı gruba ayagını atacaksan anneler grubu olsun
Bat sat yazarsan ekleyeyim canımbeni de dahil edin gruba bu ay femara kullanıyorum reglimin 6.günündeyim.cuma günü kontrol var umarım her şey iyi gider
Beni de ekleyin sat 28 subat bat 28 martTabikide yarın tablo oluşturacağım..
Canım burayada ekliyim ama mart topiğide varBeni de ekleyin sat 28 subat bat 28 mart
9 martta catlatma ignesi olucam hayirlisiyla bu sefer olur insallah ,Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah hep birlikteSanki nisanda alacakmisim gibi geliyor bu haberi :)
Bnde 2 mart sabah 11de vuruldumKız aynıyız seninle. 2 martta çatlatma iğnesi oldum gece 11.30 da. İnşallah güzel haberler alırız
Hayırlı ve güzel pozitif sonuclar alalım inşAllahBnde 2 mart sabah 11de vuruldum
Bnde beklemedeyim
Canım bende klomen kullanıyorum.İlk kullanışım mıbeni de dahil edin gruba bu ay femara kullanıyorum reglimin 6.günündeyim.cuma günü kontrol var umarım her şey iyi gider
Uğurlu gelsin inşallah canımKuzum yaz beni..bu defa yazıcam kendimi
Sat 5 Mart
Bat 5 nisan