Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de pcos var 😒 inofolic combi verdi doktor bana mavi kutu olandan. Folik asit de içeriyormus. İstersen sen de başla
Merhaba, ben onu burda okumuştum pembesibi kullanıyodum mavisini mi kullanayım sizce. Sizin adetiniz düzenli mi, yumurtlama vs

Merhaba, ben onu burda okumuştum pembesibi kullanıyodum mavisini mi kullanayım sizce. Sizin adetiniz düzenli mi, yumurtlama vs
Yok canim adetlerim düzensiz. Klomen kullandım sonrasinda ovitrelle catlatma ignesi. Bekliyorum bakalım inşallah tutar. Pembe olanını bilmiyorum canim. Doktor pcos olanlara genelde bu takviyeyi veriyoruz dedi. Sabah aksam iciyorum ilacı

Yok canim adetlerim düzensiz. Klomen kullandım sonrasinda ovitrelle catlatma ignesi. Bekliyorum bakalım inşallah tutar. Pembe olanını bilmiyorum canim. Doktor pcos olanlara genelde bu takviyeyi veriyoruz dedi. Sabah aksam iciyorum ilacı
Yaa ben günde 1 alıyordum. 2ye mi geçsem acaba?Bu arada insülin direncinize baktırdınız mı? Pcoslarda oluyor , o da gebeliğe engel olabiliyomuş

Yaa ben günde 1 alıyordum. 2ye mi geçsem acaba?Bu arada insülin direncinize baktırdınız mı? Pcoslarda oluyor , o da gebeliğe engel olabiliyomuş
Bu ay prolaktin yüksek çıktı ilac kullanıyorum ama insülin direncine baktirmadim. İlaci da bilmiyorum canım bence iki tane alabilirsin çünkü günlük doz iki adete denk geliyordu bakmıştım

Bu ay prolaktin yüksek çıktı ilac kullanıyorum ama insülin direncine baktirmadim. İlaci da bilmiyorum canım bence iki tane alabilirsin çünkü günlük doz iki adete denk geliyordu bakmıştım
Tamam ben de öyle yapayımmm🥰 adetiniz ne kadar zamanda 1 oluyor

Niqu benim yengem 15 yıl boyunca tüp bebek denedi olmadı tam vazgeçtiler kendi kendine 2 tane peş peşe erkek çocuk doğurdu inşallah senin de tüp bebek başlamadan hamile kalırsın
Ay ben 15 yıl beklesem canım 45 yaş olurum Allah korusun.Allah evlatlarıni korusun.Çok acılar çektim bu çocuk sonuncu sınavım olsun..ilk defadan tutunsun bebişim..hep maddi olarak da yıprandık.

Ay ben 15 yıl beklesem canım 45 yaş olurum Allah korusun.Allah evlatlarıni korusun.Çok acılar çektim bu çocuk sonuncu sınavım olsun..ilk defadan tutunsun bebişim..hep maddi olarak da yıprandık.
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bir bebek nasip etsin

Canm beni de ekler misin
Sat: 5 mart
Bat: 3 nisan(yumurtlamama göre değişebilir zamanı gelince haber ederim )

Arkadaşlar selam gebeliğim 5+2. Haftasındayim aşırı derecede bacağım ve belim ağrıdıgı için kardeşime bacaklarımı tepelemesini istedim bir süre sonra boşluğuna geldi sanırım belime çıktı tek ayağıyla ama çıkmasıyla indirmem bir oldu 1-2 saniye falan diyebilirim herhangi birşey olurmu acaba yorumlar mısınız
Bende herhangi bir kasılma ağrı veya leke oluusmadi

X