- 8 Temmuz 2020
- 334
- 371
- 29
Oha falan oldum yani sökmesi gerekmezmiydiBen soğan kürü kullandım 70 gün adet görmedim şaka gibi Bi daha hayatta elime almam en iyisi sen doktora git
Valla ben yan etkisini gördüm resmenOha falan oldum yani sökmesi gerekmezmiyditamda pkoluyum diye deneyecektim 2 senedir cesaret edemiyodum iyce soğudum şu kürden
İnşallah gönlümüze göre hayırlısıyla olur canım benim ben de inanıyorum inşallah olur10.gündeyim tatlim ben de. Simdiye kadar hep 14.gun oldugunu dusunuyordum yumurtlamanin dongu 28 oldugu icin.ama olmayabiliyormus onu anladim. Bu ay ne olup bittigini gorecegim icin de heyecanliyim. Bu aydan umutluyum ben ya hepimiz adina. Mubarek bir ay sonucta dua kapilari acilacak sonuna kadarkızıma da bir ramazan ayinda hamile kalmistim. Bunda da oyle olur diye umuyorum
Canım yaa ramazanda ateşi ne zaman ölçeriz ben 6buçuk civarı ölçüyordum sahura kalkacaz nasıl yapmalıyımİnşallah gönlümüze göre hayırlısıyla olur canım benim ben de inanıyorum inşallah olur
bol bol su iç canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsinGunaydn kızlar birşey danışmak istiyorm pazar günü yumrtam catlatmis igneye gerek kalmadan kendi catlams iki günü değerlendirin dedi dünden beride kasiklarmda ağrı sürekli idrarim varms hissi ve sizlama var az önce idrar testi verdim acaba kullandığım ilaclarmi yaptı dedim başına gelen varmi
Büyük ihtimalle bakalm sonuclar ne çıkacakbol bol su iç canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin
Havuç ye kuzumKızlar benim hala çatlamamış yumurtam
Kızlar bana akıl verin nolurHavuç ye kuzum
Kızlar hayırlı günler12-13 martta erken gebelik yapsan belki gözükebilir ama en iyisi bat günü yapmak
Kaç tane yiyimHavuç ye kuzum
Kuzum duphaston regl den sonra 16. Günde başlanıyor. Ben bilemedim bu durumunu ya bir doktora gitsen baktırsan rahme iyi olur aslındaKızlar bana akıl verin nolur.. ben 24 şubatta 2. Ci iğnemi yaptım Ovitrelle + klomen olmadı tutmadı .. ben sonra adetimi bekledim 13/14 martta. 15inde geldi ve adet sancılarım 12 günden önce başladı bende gebelik sandım ama yoktu tabi ki .. 15 martta ben simsiyah bir et parçası gördüm afedersiniz pedde gördüm önceki muayene de doktor demişti kistin oluşmuş diye bende zaman zaman tekrarlıyor bu klomen filan bide abur cubur da etkiliyor.. bu kist patladı simsiyah ve kahve rengi olarak 2 gün devam etti ilk günü kan gördüm ama sonrası dediğm gibi siyah ve çamurumsuydu.. ve devamı gelmedi size bunu anlatmamın sebebi bu ay ara verdik tedaviye elimde duphaston var kullansam mı acaba ? Yoksa kendi haline mi bıraksam? adet olamadım sonucta 2 günlük bir kanama geçirdim oda belli belirsiz birşey oldu böyle birşey yaşayan oldu mu ve duphaston kullanmam iyi olur mu ? Daha önce 6 ay duphaston kullandım
3 deniyor kuzum çatlatıyormuş. Instagram'da bir gebenin günlüğü söylüyorKaç tane yiyim
Ay nasıl yicem o kadar3 deniyor kuzum çatlatıyormuş. Instagram'da bir gebenin günlüğü söylüyor
İnşallah çatlar kuzumAy nasıl yicem o kadar1 taneyi zor yedim muz yedim harekette ettim