Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adet bittiği gün ilişkiye başladık o günden itibaren deniyoruz belli aralıklarla. Kaşık ağrım vardı Bugün öğlen de yumurta akı gibi akıntım oldu çatlama olmuştur diyip ilişkiye girdik sol kasığımda batma yanma gibi bi his var bu normal mi en erken ne zaman belirti görürüz

Kızlar merhaba mart ayı topiğinden geldim bana akıl verin nolur.. ben 24 şubatta 2. Ci iğnemi yaptım Ovitrelle + klomen olmadı tutmadı .. ben sonra adetimi bekledim 13/14 martta. 15inde geldi ve adet sancılarım 12 günden önce başladı bende gebelik sandım ama yoktu tabi ki .. 15 martta ben simsiyah bir et parçası gördüm afedersiniz pedde gördüm önceki muayene de doktor demişti kistin oluşmuş diye bende zaman zaman tekrarlıyor bu klomen filan bide abur cubur da etkiliyor.. bu kist patladı simsiyah ve kahve rengi olarak 2 gün devam etti ilk günü kan gördüm ama sonrası dediğm gibi siyah ve çamurumsuydu.. ve devamı gelmedi size bunu anlatmamın sebebi bu ay ara verdik tedaviye elimde duphaston var kullansam mı acaba ? Yoksa kendi haline mi bıraksam? adet olamadım sonucta 2 günlük bir kanama geçirdim oda belli belirsiz birşey oldu böyle birşey yaşayan oldu mu ve duphaston kullanmam iyi olur mu ? Daha önce 6 ay duphaston kullandım..

Ben soğan kürü kullandım 70 gün adet görmedim şaka gibi Bi daha hayatta elime almam en iyisi sen doktora git
Oha falan oldum yani sökmesi gerekmezmiydi tamda pkoluyum diye deneyecektim 2 senedir cesaret edemiyodum iyce soğudum şu kürden

Gunaydn kızlar birşey danışmak istiyorm pazar günü yumrtam catlatmis igneye gerek kalmadan kendi catlams iki günü değerlendirin dedi dünden beride kasiklarmda ağrı sürekli idrarim varms hissi ve sizlama var az önce idrar testi verdim acaba kullandığım ilaclarmi yaptı dedim başına gelen varmi

İnşallah gönlümüze göre hayırlısıyla olur canım benim ben de inanıyorum inşallah olur

İnşallah gönlümüze göre hayırlısıyla olur canım benim ben de inanıyorum inşallah olur
Canım yaa ramazanda ateşi ne zaman ölçeriz ben 6buçuk civarı ölçüyordum sahura kalkacaz nasıl yapmalıyım

bol bol su iç canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin

Kızlar benim hala çatlamamış yumurtam

Eklentiler

• Screenshot_20230322_141102_com.android.gallery3d.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bana akıl verin nolur.. ben 24 şubatta 2. Ci iğnemi yaptım Ovitrelle + klomen olmadı tutmadı .. ben sonra adetimi bekledim 13/14 martta. 15inde geldi ve adet sancılarım 12 günden önce başladı bende gebelik sandım ama yoktu tabi ki .. 15 martta ben simsiyah bir et parçası gördüm afedersiniz pedde gördüm önceki muayene de doktor demişti kistin oluşmuş diye bende zaman zaman tekrarlıyor bu klomen filan bide abur cubur da etkiliyor.. bu kist patladı simsiyah ve kahve rengi olarak 2 gün devam etti ilk günü kan gördüm ama sonrası dediğm gibi siyah ve çamurumsuydu.. ve devamı gelmedi size bunu anlatmamın sebebi bu ay ara verdik tedaviye elimde duphaston var kullansam mı acaba ? Yoksa kendi haline mi bıraksam? adet olamadım sonucta 2 günlük bir kanama geçirdim oda belli belirsiz birşey oldu böyle birşey yaşayan oldu mu ve duphaston kullanmam iyi olur mu ? Daha önce 6 ay duphaston kullandım

12-13 martta erken gebelik yapsan belki gözükebilir ama en iyisi bat günü yapmak
Kızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyor

Kuzum duphaston regl den sonra 16. Günde başlanıyor. Ben bilemedim bu durumunu ya bir doktora gitsen baktırsan rahme iyi olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…