Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de innovita aldım😁😁 sen ne zaman başlayacaksın aşko. Benim daha var bugün adetin 5. Günüydü. Pazartesi 11. Gün rahim filmi var. 3-4 gün ilişkiye girmeyin der kesin. 14-15 başlarım çok riskli zamanlar
Sen baslar baslamaz piki gorursun o zaman🤣🤣 rahim filminden sonra cok hamilelik öyküsü okudum. O ay bu aydir insallah senin icin de. Ben laboquickle baslamistim ama bir taraftan innovita da yapacagim. Su an yaptim hatta 🤣Degisik bir testmis yalniz. Bastaki dağılımı test bozuk mu hissi uyandırdı. Sonra sonra toplar gibi oldu cizgiler oturdu

Emin ol yalnız değilsin. Çoğumuz mahfoluyoruz hormon ilaçlarından muayenelerden. Psikolojik olarak verdiği zarar da cabası. Ama pes etme lütfen. En güzel şeyler en zor zamanlarda gelirmiş. Öyle düşünelim. Üzme kendini. İyi bi dr araştır. 🌸
Canım sen siparis verdin mi kac kutu alacaksin

Sen baslar baslamaz piki gorursun o zaman🤣🤣 rahim filminden sonra cok hamilelik öyküsü okudum. O ay bu aydir insallah senin icin de. Ben laboquickle baslamistim ama bir taraftan innovita da yapacagim. Su an yaptim hatta 🤣Degisik bir testmis yalniz. Bastaki dağılımı test bozuk mu hissi uyandırdı. Sonra sonra toplar gibi oldu cizgiler oturdu
Kuzum ben 17-18-19 bu civarlar yumurtluyorum genelde. Nadir 15-16 oluyor. İlk gebeliğimde de çektirdikten 3-4 ay sonra hamile kalmıştım😅 laboquick ovu da kullandım zamanında ama bence innovita daha hassas gibi geldi bana. Senin bugün kaçıncı günün

Daha vermedim. Doktor kontrolüm var. Şu an ilaç kullanıyorum zaten canım. İlacım bitsin,kontrolüme gideyim öyle sipariş edeceğim inşallah. Sen?
Ben sipariş vericem simdi de kutu mu alsam 2 mi alsam karar veremedim. Kullandigimda kistim erirse inşallah asilama olacagim da

Ya benim de sulu bir akintim var ama çok çok değil ve günde üç çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum. Yaa regle hazırlık olmasın çok üzülürüm çünkü ilaç kullandım çatlatma iğnesi vuruldum ve şimdi de progesteron kullanıyorum 🙈😊 Allahim emeklerimiz boşa gitmesin bu ay
Amin canım bende aynı durumdayım 🤗umarım regli hazırlık değildir Allah utandırmasın Allah'ın izniyle güzel gelişmeler olsun 🥰😘😇🤲

Kuzum ben 17-18-19 bu civarlar yumurtluyorum genelde. Nadir 15-16 oluyor. İlk gebeliğimde de çektirdikten 3-4 ay sonra hamile kalmıştım😅 laboquick ovu da kullandım zamanında ama bence innovita daha hassas gibi geldi bana. Senin bugün kaçıncı günün
10.gündeyim tatlim ben de. Simdiye kadar hep 14.gun oldugunu dusunuyordum yumurtlamanin dongu 28 oldugu icin.ama olmayabiliyormus onu anladim. Bu ay ne olup bittigini gorecegim icin de heyecanliyim. Bu aydan umutluyum ben ya hepimiz adina. Mubarek bir ay sonucta dua kapilari acilacak sonuna kadar☺️☺️ kızıma da bir ramazan ayinda hamile kalmistim. Bunda da oyle olur diye umuyorum

Amin canım bende aynı durumdayım 🤗umarım regli hazırlık değildir Allah utandırmasın Allah'ın izniyle güzel gelişmeler olsun 🥰😘😇🤲
Ben 31 martta regl olacağım ( inşallah olmam) senin günün ne zaman? Çünkü aynı tarihe denk gelebiliriz haberleselim buradan isterim canım

Ben sipariş vericem simdi de kutu mu alsam 2 mi alsam karar veremedim. Kullandigimda kistim erirse inşallah asilama olacagim da
Mesaj atsana canım sayfaya?Ben hormon sonucumu bile atmıştım Dr gidene kadar çatlarım meraktan diye 😁ilgileniyorlar. Anlat durumu istersen ona göre önerirler.

Ben 31 martta regl olacağım ( inşallah olmam) senin günün ne zaman? Çünkü aynı tarihe denk gelebiliriz haberleselim buradan isterim canım
Benim de öyle 5 Mart'ta regli oldum 31 Mart uygulamada öyle gösteriyor canım geliyoruz canım haberleselim 🤗🤗 güzel haberlerimiz olsun Allah'ın iziniyle hepimizin 🤲😇

NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
:KK200: :KK200: :KK200:
ANNE ADAYISATBATDURUM
cans16 cans16 5 MART🤰🏼
@Feryasu2 MART1 NİSAN🍀🐞
@Leylifer024 MART1-2 NİSAN🍀🐞
@mervee9875 MART20 NİSAN🍀🐞
@Hayirlisi1235 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mardin li29 ARALIK🍀🐞
@Suyolu015 MART3 NİSAN🍀🐞
@turuncuuu123 ŞUBAT22 MART🔴
@edahandro7 MART1 NİSAN🍀🐞
L A L L A L 3 MART5 NİSAN🍀🐞
@garfiuss6 MART3 NİSAN🍀🐞
@gossipbusra2 MART28 MART🍀🐞
@evremm227 MART1 NİSAN🍀🐞
@Niqu5 MART5 NİSAN🍀🐞
@ZeyElif5-6 NİSAN🍀🐞
@Marryyj7 MART🍀🐞
@Anac ana7 MART1 NİSAN🍀🐞
S suyesili1 5 MART1 NİSAN🍀🐞
@rosalinel4 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mrvpearl9 MART3 NİSAN🍀🐞
@aynurland8 MART11 NİSAN🍀🐞
@Tuttyy8 MART7 NİSAN🍀🐞
@caglaaaaaa8 MART9 NİSAN🍀🐞
@fztbsr26 ŞUBAT24 MART🍀🐞
@htmcicegi10 MART5 NİSAN🍀🐞
@Feyzacim11 MART6 NİSAN🍀🐞
@cnlrm14 MART8 NİSAN🍀🐞
@Jinnn11 MART11 NİSAN🍀🐞
@mucizebekliyorum111 MART8 NİSAN🍀🐞
@Hasretimm12312 MART9 NİSAN🍀🐞
@Eymennnannesi20 MART18 NİSAN🍀🐞
@kakulelib21 MART15 NİSAN🍀🐞
@Asli Miraz11 MART5 NİSAN🍀🐞
@karsumaran8 MART6 NİSAN🍀🐞
B BirMucizeOlsunb 17 MART11 NİSAN🍀🐞
@kayra120916 MART11 NİSAN🍀🐞
@mlh513 MART10 NİSAN🍀🐞
S simurgggg 12 MART8 NİSAN🍀🐞
fnd_50 fnd_50 17 MART🍀🐞
@Ustaozlem17 MART15 NİSAN🍀🐞
@leblebii1919 MART15 NİSAN🍀🐞
BinevsJade BinevsJade 13 MART31 MART🍀🐞
@beyons14 MART9 NİSAN🍀🐞
@heyssu5 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mervenur27720 MART17 NİSAN🍀🐞
@merveozel7 MART7 NİSAN🍀🐞
@birbebekhikayesi19 MART16 NİSAN🍀🐞
@fatsek18 MART16 NİSAN🍀🐞
@Benbenmiyim7 MART4 NİSAN🍀🐞
@melegim can21 MART18 NİSAN🍀🐞
@Pasiphea21 MART17 NİSAN🍀🐞
@BethLegends21 MART21 NİSAN🍀🐞
Sat 11 Mart bat 8 nisan 😇

Bu kist hamile kalmayi engelliyo mu 😔😔 ilac veriyorlar yumurta büyütucu ondan herhalde kist daha fazla buyumesin diye
Engel değil ama zorlaştırır dedi bana. Ama ben kist olduğunu bilmeden denemiştim ilk ay tuttu. Sonra sağlıksız gebelik oldu ama kist ile alakalı değilmiş

X