Hakkımızda hayırlı olsunCok teşekkür ederim. Insallah tez zamanda gelir bizi bulur. C life a baktim cok öven var olmadi onu alicam . Ramazan dan sonrada özele giderim belki devlet e gidince itten beter ediyolar adamı bi azar bi afra tafra, sanki gelmeyi biz istiyoruz
Ben duphaston kullanmadım cnm
Biz progestan kullandık
Yumurtalıklara iyi geliyor diye söylüyor doktorlar her zaman olmazsa da olabildikce yemeye çalışıyorum salatya ekleyipAvokado ne icin acaba
Avokado yemeyi denemiştir hamileyken Allah affetsin bir lokma bile tutamadımCanim ben avokado yiyiyorum olabildiği kadar, nerdeyse iki aydır kahve tüketmiyorum ve çok yürüyüş yapıyorum ama her zaman iki üç incir ve bir avuç badem yiyorum mutlaka bilmiyorum Allah nasip ederse olacaktır artık ve kasiklarimda hep batma ağrı var
Bu hangi uygulamaCanım benim çatlama olmuş siliklesmis dediğin gibi
Bu hangi uygulama
Ben baktimda pembe degil yesil gözüküyorUygulama güzel canım indirceksen tavsiye ederim canım Lh ve HCG yorumluyor yumurtlama günü gösteriyor bilgi verici içeriklerinde var ücretsiz bayadir kullanıyorum
Teşekkür ederim canımUygulama güzel canım indirceksen tavsiye ederim canım Lh ve HCG yorumluyor yumurtlama günü gösteriyor bilgi verici içeriklerinde var ücretsiz bayadir kullanıyorum
Beni de ekler misinnn sat 7 Mart bat 4 nisanGünaydıın kusura bakma canım hemen ekliyorum. Amin inşallahh
Ya o kadar haklısın ki ama işte ilk olunca ve bekleyince bir süre bunları yapamayabiliyor insan yoksa bende kafama takmak istemiyorum ama işteAvokado yemeyi denemiştir hamileyken Allah affetsin bir lokma bile tutamadıminanın sen amuda kalksan olmayınca olmuyor ama sen bitikde olsan sistem olarak olunca oluyor sadece stres yapmayacaksın birde beklemeye çeksin
Ben Progestan kullanmıştım aman aman baygınlık geçirdim en son ve bıraktım
Canım ben bu ay sabah akşam 200mg+200 mg Progestan kullandım. Anlattığın durumun berbat berbat berbat halindeydim. Normalde her türlü tedavilerime sadık kalan biriyim sonuna kadar giderim. Doktor iki kutu ara vermeden sabah akşam içeceksin dedi. Hep bir uyku hali kolum kalkmıyor gözüm açılmıyor tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyordum. Hatta o baş dönmesini yaşarken yaşadıklarımı net hatırlamıyordum bile. Konuşma güçlüğü algılama güçlüğü çekiyordum. Geceleri kabus görüyordum hatta uyanınca gerçek miydi rüya mıydı ikilemde kalıyordum.İkinci kutunun ikinci gününde en son baygınlık geçirdim yığıldım ve içmedim bir daha. 60 tablet içilir mi ya 34 tablet nasıl içtim dayandım ben şok.Kızlar merhaba. Duphaston uyku ve halsizlik yapar mı?Dün halsizlik ve az biraz uyku hali vardı. Bugün perişan haldeyim. Gözümü açamıyorum uykudan ve çokkk halsizim. Bilen birileri aydınlatabilir mi beni acaba?
Ayy çok üzüldümCanım ben bu ay sabah akşam 200mg+200 mg Progestan kullandım. Anlattığın durumun berbat berbat berbat halindeydim. Normalde her türlü tedavilerime sadık kalan biriyim sonuna kadar giderim. Doktor iki kutu ara vermeden sabah akşam içeceksin dedi. Hep bir uyku hali kolum kalkmıyor gözüm açılmıyor tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyordum. Hatta o baş dönmesini yaşarken yaşadıklarımı net hatırlamıyordum bile. Konuşma güçlüğü algılama güçlüğü çekiyordum. Geceleri kabus görüyordum hatta uyanınca gerçek miydi rüya mıydı ikilemde kalıyordum.İkinci kutunun ikinci gününde en son baygınlık geçirdim yığıldım ve içmedim bir daha. 60 tablet içilir mi ya 34 tablet nasıl içtim dayandım ben şok.
Ayy bende kullanıyorum aynısını şimdi aynısını yaşıyorum resmen hatta deli gibi bu konuda kim ne yaşıyor diye bakınıyorum benim üçüncü günüm ve günde 1 alıyorum akşamları yemekten sonra alıyorum sersemleyip eşimin yardımıyla yatağa girebiliyorum ve hiçbir şey hatırlamıyorum uyuyorum gündüz imkansiz kullanılması ve ben çalışıyorum birde imkansız! Sanilrm senin günde 2 olduğu için çok daha fazla zorluyor.. Aslında doktorum çok zorlanirsan vajinal yoldan da alabilirsin dedi acaba sende sorsan mi canlm? Bebisler için kullanıyoruz Allah karşılığını tez zamanda versin hepimize inşallahCanım ben bu ay sabah akşam 200mg+200 mg Progestan kullandım. Anlattığın durumun berbat berbat berbat halindeydim. Normalde her türlü tedavilerime sadık kalan biriyim sonuna kadar giderim. Doktor iki kutu ara vermeden sabah akşam içeceksin dedi. Hep bir uyku hali kolum kalkmıyor gözüm açılmıyor tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyordum. Hatta o baş dönmesini yaşarken yaşadıklarımı net hatırlamıyordum bile. Konuşma güçlüğü algılama güçlüğü çekiyordum. Geceleri kabus görüyordum hatta uyanınca gerçek miydi rüya mıydı ikilemde kalıyordum.İkinci kutunun ikinci gününde en son baygınlık geçirdim yığıldım ve içmedim bir daha. 60 tablet içilir mi ya 34 tablet nasıl içtim dayandım ben şok.
Canım o senin dediğin şimdi baktım yeşil olan farklı kilo diyetle ilgili benim attığım indir rengi pembeBen baktimda pembe degil yesil gözüküyor