Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkımızda hayırlı olsun

Avokado yemeyi denemiştir hamileyken Allah affetsin bir lokma bile tutamadım inanın sen amuda kalksan olmayınca olmuyor ama sen bitikde olsan sistem olarak olunca oluyor sadece stres yapmayacaksın birde beklemeye çeksin

Canım merhaba beni de eklermisin sat18 Mart bat16 nisan

Avokado yemeyi denemiştir hamileyken Allah affetsin bir lokma bile tutamadım inanın sen amuda kalksan olmayınca olmuyor ama sen bitikde olsan sistem olarak olunca oluyor sadece stres yapmayacaksın birde beklemeye çeksin
Ya o kadar haklısın ki ama işte ilk olunca ve bekleyince bir süre bunları yapamayabiliyor insan yoksa bende kafama takmak istemiyorum ama işte

Kızlar merhaba. Duphaston uyku ve halsizlik yapar mı?Dün halsizlik ve az biraz uyku hali vardı. Bugün perişan haldeyim. Gözümü açamıyorum uykudan ve çokkk halsizim. Bilen birileri aydınlatabilir mi beni acaba?
Canım ben bu ay sabah akşam 200mg+200 mg Progestan kullandım. Anlattığın durumun berbat berbat berbat halindeydim. Normalde her türlü tedavilerime sadık kalan biriyim sonuna kadar giderim. Doktor iki kutu ara vermeden sabah akşam içeceksin dedi. Hep bir uyku hali kolum kalkmıyor gözüm açılmıyor tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyordum. Hatta o baş dönmesini yaşarken yaşadıklarımı net hatırlamıyordum bile. Konuşma güçlüğü algılama güçlüğü çekiyordum. Geceleri kabus görüyordum hatta uyanınca gerçek miydi rüya mıydı ikilemde kalıyordum.İkinci kutunun ikinci gününde en son baygınlık geçirdim yığıldım ve içmedim bir daha. 60 tablet içilir mi ya 34 tablet nasıl içtim dayandım ben şok.

Ayy çok üzüldüm doktor ne dedi peki?Bari doz düşürülseydi ya da günde bir alsaydın çok kötü olmuş ya geçmiş olsun. Benim kullandığım ilaç duphaston. Günde 2 alıyorum. O da yapar mı yani bu bitkinlik,uyku,sersemlik halini?İçerik aynı mı bilmiyorum ben ilk kez kullanıyorum

Ayy bende kullanıyorum aynısını şimdi aynısını yaşıyorum resmen hatta deli gibi bu konuda kim ne yaşıyor diye bakınıyorum benim üçüncü günüm ve günde 1 alıyorum akşamları yemekten sonra alıyorum sersemleyip eşimin yardımıyla yatağa girebiliyorum ve hiçbir şey hatırlamıyorum uyuyorum gündüz imkansiz kullanılması ve ben çalışıyorum birde imkansız! Sanilrm senin günde 2 olduğu için çok daha fazla zorluyor.. Aslında doktorum çok zorlanirsan vajinal yoldan da alabilirsin dedi acaba sende sorsan mi canlm? Bebisler için kullanıyoruz Allah karşılığını tez zamanda versin hepimize inşallah

Kızlar hiç sabah falan yapmadım 5 dk tuttuğum idrarla bu ayın 18 idi regli olma tarihim gebelik beklemiyordum 21 aylık henüz oğlum 1 de 9 yaşında kızım var çok şaşkınım reglim saat gibi olurdu çok şükür tabi Rabbim layık gördü bizlere bir evlat vermeye daha galiba hamileyim demi yanılırmı test

Eklentiler

• IMG_20230321_011623.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20230321_011613.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…