Benim de ayni markaNe bilim normaldan dah koyu gözükmezmi diye düşündüm. Laboqiuk her halde yanlış yazmış olabilirim
Bu gün bile baya koyu benim anlamdım bakalım yarın nasıl olacakBenim de ayni markabelki daha koyu gorunur bilemiyorum. Pik farkini anlayacak kadar koyu olmadığı takdirde sorun yok
Nerden temin ettinizben innovita kullanıyorum iki aydır bakabilirsin istersenn
Canancan beni de ekler misinTabiikide inşallah en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım sabırsızlıkla bekliyorum catlamasini17sindeki 18e gore daha koyu sanki canim. Silinmeye baslamis olabilir. Bugun de yap et olarak anlasilir. Catladi catlayacak o gunlerdesin. Rast gele...
Insallah tutar.. bugun yaptin ki test var mi siliklesmeTeşekkür ederim canım sabırsızlıkla bekliyorum catlamasiniAllah'ın izniyle tutar umarım
Yaptın mi*Insallah tutar.. bugun yaptin ki test var mi siliklesme
2 gün pik olmadı gayet normal
Dün gce ilişki olduysa bu gceyı boş geç
Yarın çatlar
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızCanancan beni de ekler misin13 martta çatlatma iğnesi vuruldum 31 martta regl olmazsam test yapacağım Allahın izniyle tutar inşallah hepimizin de
Misafirlerim vardı koşuşturmacadan yeni yaptım birazdan sonucu çıkarInsallah tutar.. bugun yaptin ki test var mi siliklesme
Amin hasretim amin Allah duysun sesini ve dilerim hepimizde bu ay en geç Nisan ayında güzel sonuçlar alırızİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Canım benim çatlama olmuş siliklesmis dediğin gibiYaptın mi*
trendyoldan almıştım aşırı tatlı bir sahibi var instagramdan yazınca minnakkurabiyeler sayfanın adı anında yazıyor her şeyi sormuştum ben ilk ay sabırla cevapladıNerden temin ettiniz
regl bittikten 2 gün sonra başlıyorum ben ama benim döngüm çok kısa zaten regl bittikten bir hafta sonra falan yumurtlama oluyorOvülasyon testi yapanlar döngünün hangi günü test yapmaya başladınız
Insallah tutarCanım benim çatlama olmuş siliklesmis dediğin gibi
Amin inşallah canm benimAmin hasretim amin Allah duysun sesini ve dilerim hepimizde bu ay en geç Nisan ayında güzel sonuçlar alırız
Kaç gün dögünregl bittikten 2 gün sonra başlıyorum ben ama benim döngüm çok kısa zaten regl bittikten bir hafta sonra falan yumurtlama oluyor
26 - 27 arası değişiyorKaç gün dögün
Yok düşürmez onu bende merak ediyordum doktora sordum bebeğe zarar da vermez bide ne kadar çok ilişkiye girersen o kadar rahat bebeği doğurursun ben iki saat te falan doğurdumKızlar kafama bir şey takıldı. Gebelik varsa eğer. Cinsel birliktelik bebeği dusurur mu ?
Yani dikkat etmek gerekir mi ??