Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydıın kusura bakma canım hemen ekliyorum. Amin inşallahhgunaydın kızlar cans16 benide ekle canım daha önce yazmıştım ama gözden kacmış sanırım sat 14 mart bat 9 nisan umarım ramazan ayı bereketiyle gelir hepimiz hamilelik müjdesi alırız çifte bayram yaşarız
Ben bu ay hsg çekildim, prolaktinim yüksekmiş onun için ilaç kullanıyorum bunlar dışında eşime bir arkadaştan duydum zeytinyağlı inciri kürü yapıyorum sadece eşim yiyor sabah akşam yemeklerden önce, arada ağzıma atarsam atıyorum bende, ovülasyon ve ateş takibi yapıyorum, avakado yemeye,yürüyüş yapmaya çalışıyorum, Meryem suresini de okuyorum hergünkızlar bu ay neler yapacaksınız yada neler kullanacaksınız
hsg bende düşünüyorum canım ama bana 1 yıl dolmadan cekmiyoruz dediler ramazandan sonra özel yerden çektirmeye calışacam ovu aldım bide jelde aldım bu ay denicem ilk kez jeli ateş takibi yapıyordum zaten ama benim hep düşük ateşim hiç yükseldiğini görmedim enfazla bir iki gün 36.70 olmuştur incir kürünü yapmıştım önceki aylarda eşimle beraber tüketmiştik bizde bi işe yaramadı meryem süreside niyet edip 41 gün okumak iyiymiş diyorlar bugün reglim bitiyor yarın onada başlıyayım diyorum rabbimden umut kesilmezBen bu ay hsg çekildim, prolaktinim yüksekmiş onun için ilaç kullanıyorum bunlar dışında eşime bir arkadaştan duydum zeytinyağlı inciri kürü yapıyorum sadece eşim yiyor sabah akşam yemeklerden önce, arada ağzıma atarsam atıyorum bende, ovülasyon ve ateş takibi yapıyorum, avakado yemeye,yürüyüş yapmaya çalışıyorum, Meryem suresini de okuyorum hergün
Jeli çok duydum ama cesaret edip almadım bu tür şeyler bana çok kimyasal geliyor benim 2 buçuk sene oluyor 1 boş gebeliğim olduğu için doktorum istedi yapışıklık olabilir diye, eşimde de bende de bir problem olmamasına rağmen olmuyor tüplerim açık çıktı ama çocuk niyetiyle okuyorum 41 kere okurum yeter ki olsun birde suya okudum 21 gün eşimle ben içiyoruz. Şifa allahtan, evde hergün bakara suresi açıyorum dinliyorum rabbime sığındım ondan istiyorum o en hayırlısını bilirhsg bende düşünüyorum canım ama bana 1 yıl dolmadan cekmiyoruz dediler ramazandan sonra özel yerden çektirmeye calışacam ovu aldım bide jelde aldım bu ay denicem ilk kez jeli ateş takibi yapıyordum zaten ama benim hep düşük ateşim hiç yükseldiğini görmedim enfazla bir iki gün 36.70 olmuştur incir kürünü yapmıştım önceki aylarda eşimle beraber tüketmiştik bizde bi işe yaramadı meryem süreside niyet edip 41 gün okumak iyiymiş diyorlar bugün reglim bitiyor yarın onada başlıyayım diyorum rabbimden umut kesilmez
Ateşte saat çok önemli ben hep 10 buçuk da yapardım bu ay 8 buçuk da ölçmeye başladım ateşim hep düşük çıkıyor bugün 35.80 çıktı hiç bu kadar düşük ateş görmemiştimhsg bende düşünüyorum canım ama bana 1 yıl dolmadan cekmiyoruz dediler ramazandan sonra özel yerden çektirmeye calışacam ovu aldım bide jelde aldım bu ay denicem ilk kez jeli ateş takibi yapıyordum zaten ama benim hep düşük ateşim hiç yükseldiğini görmedim enfazla bir iki gün 36.70 olmuştur incir kürünü yapmıştım önceki aylarda eşimle beraber tüketmiştik bizde bi işe yaramadı meryem süreside niyet edip 41 gün okumak iyiymiş diyorlar bugün reglim bitiyor yarın onada başlıyayım diyorum rabbimden umut kesilmez
bal polen arısütü karışımına başladık bizde bu ay şifa olsun inşallah. ovulasyon ile takip edicem birde umarım olur bu ay yoksa mayısta doktorakızlar bu ay neler yapacaksınız yada neler kullanacaksınız
NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN @turuncuuu1 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN L A L 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN @Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN C cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN @Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN @Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN @Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN @BirMucizeOlsunb 17 MART 11 NİSAN @kayra1209 16 MART 11 NİSAN @mlh5 13 MART 10 NİSAN @simurgggg 12 MART 8 NİSAN @fnd_50 17 MART @Ustaozlem 17 MART 15 NİSAN nehir1935 19 MART 15 NİSAN @Binevs94 13 MART 31 MART beyons 14 MART 9 NİSAN
Ayrıyız z canım birlikte takip edelimgunaydın kızlar cans16 benide ekle canım daha önce yazmıştım ama gözden kacmış sanırım sat 14 mart bat 9 nisan umarım ramazan ayı bereketiyle gelir hepimiz hamilelik müjdesi alırız çifte bayram yaşarız
canım hsg sonrası hamile kalan cok tüplerinde acıkmış belki yumurtaların cok gelişmiyordur vitamin takviyesi alsaydın rabbim hepimizin niyetini kabul etsin inşaallahJeli çok duydum ama cesaret edip almadım bu tür şeyler bana çok kimyasal geliyor benim 2 buçuk sene oluyor 1 boş gebeliğim olduğu için doktorum istedi yapışıklık olabilir diye, eşimde de bende de bir problem olmamasına rağmen olmuyor tüplerim açık çıktı ama çocuk niyetiyle okuyorum 41 kere okurum yeter ki olsun birde suya okudum 21 gün eşimle ben içiyoruz. Şifa allahtan, evde hergün bakara suresi açıyorum dinliyorum rabbime sığındım ondan istiyorum o en hayırlısını bilir
Birde c life aldım ama henüz kullanmadım bu ay regl olursam başlamayı düşünüyorum
gercek ateş o işte canım saatini ayarla ben öyle yapıyorum saat 7 kuruyorum zaten o saatte kalkıp hazırlanıyorum işe gitmek için kalkmadan hemen ölçüyorum sende 7 ve 8 arası ölçmeye calışAteşte saat çok önemli ben hep 10 buçuk da yapardım bu ay 8 buçuk da ölçmeye başladım ateşim hep düşük çıkıyor bugün 35.80 çıktı hiç bu kadar düşük ateş görmemiştim
benim bugün bitti regl ovu ile takip edecem sende ovu kullanıyorsan beraber ilerlerizAyrıyız z canım birlikte takip edelim
Benm cumartesi bitti cnm yok ovu kullanmıyacağım becere bilirsem ateşe başladımbenim bugün bitti regl ovu ile takip edecem sende ovu kullanıyorsan beraber ilerleriz
ateşte ölçüyorum ben saatini ayarla sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım onunlada çatlamayı takip edebilirsin ben bu ay iyice catlamayı göreyim diye ovulasyon kullanacam sabah ilk testi yaptım ikinc çizgi silikti döngümüz kısa oldugu için belli olmuyor yumurtlama bazen cok erkende olabiliyorBenm cumartesi bitti cnm yok ovu kullanmıyacağım becere bilirsem ateşe başladım
Onu demedim artık vaktiyle alırım dediğiniz gibi doktorla ilerlicez bu ay bakalım neler olucak yarın progesteron hormonu için kan vericem bakalım neler olucak Amiin cümlemizin inşallahcanım hsg sonrası hamile kalan cok tüplerinde acıkmış belki yumurtaların cok gelişmiyordur vitamin takviyesi alsaydın rabbim hepimizin niyetini kabul etsin inşaallah
Uyuma saatime göre ayarlamıştım 2 den aşağıya uyuyamıyorum ben tam 6 saat uyumuş oluyorum kesintisiz şimdi zaten ramazan ayı geliyor sahura kadar uyumam ölçümde yalan olcakgercek ateş o işte canım saatini ayarla ben öyle yapıyorum saat 7 kuruyorum zaten o saatte kalkıp hazırlanıyorum işe gitmek için kalkmadan hemen ölçüyorum sende 7 ve 8 arası ölçmeye calış
dr takibindeysen boşver ölçme bende zaten ölçemem büyük ihtimalle ramazanda saatler şaşar ovulasyonla takip ederimUyuma saatime göre ayarlamıştım 2 den aşağıya uyuyamıyorum ben tam 6 saat uyumuş oluyorum kesintisiz şimdi zaten ramazan ayı geliyor sahura kadar uyumam ölçümde yalan olcak