Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydıın kusura bakma canım hemen ekliyorum. Amin inşallahh

kızlar bu ay neler yapacaksınız yada neler kullanacaksınız
Ben bu ay hsg çekildim, prolaktinim yüksekmiş onun için ilaç kullanıyorum bunlar dışında eşime bir arkadaştan duydum zeytinyağlı inciri kürü yapıyorum sadece eşim yiyor sabah akşam yemeklerden önce, arada ağzıma atarsam atıyorum bende, ovülasyon ve ateş takibi yapıyorum, avakado yemeye,yürüyüş yapmaya çalışıyorum, Meryem suresini de okuyorum hergün

hsg bende düşünüyorum canım ama bana 1 yıl dolmadan cekmiyoruz dediler ramazandan sonra özel yerden çektirmeye calışacam ovu aldım bide jelde aldım bu ay denicem ilk kez jeli ateş takibi yapıyordum zaten ama benim hep düşük ateşim hiç yükseldiğini görmedim enfazla bir iki gün 36.70 olmuştur incir kürünü yapmıştım önceki aylarda eşimle beraber tüketmiştik bizde bi işe yaramadı meryem süreside niyet edip 41 gün okumak iyiymiş diyorlar bugün reglim bitiyor yarın onada başlıyayım diyorum rabbimden umut kesilmez

Jeli çok duydum ama cesaret edip almadım bu tür şeyler bana çok kimyasal geliyor benim 2 buçuk sene oluyor 1 boş gebeliğim olduğu için doktorum istedi yapışıklık olabilir diye, eşimde de bende de bir problem olmamasına rağmen olmuyor tüplerim açık çıktı ama çocuk niyetiyle okuyorum 41 kere okurum yeter ki olsun birde suya okudum 21 gün eşimle ben içiyoruz. Şifa allahtan, evde hergün bakara suresi açıyorum dinliyorum rabbime sığındım ondan istiyorum o en hayırlısını bilir
Birde c life aldım ama henüz kullanmadım bu ay regl olursam başlamayı düşünüyorum

Ateşte saat çok önemli ben hep 10 buçuk da yapardım bu ay 8 buçuk da ölçmeye başladım ateşim hep düşük çıkıyor bugün 35.80 çıktı hiç bu kadar düşük ateş görmemiştim

Ayrıyız z canım birlikte takip edelim

canım hsg sonrası hamile kalan cok tüplerinde acıkmış belki yumurtaların cok gelişmiyordur vitamin takviyesi alsaydın rabbim hepimizin niyetini kabul etsin inşaallah

Ateşte saat çok önemli ben hep 10 buçuk da yapardım bu ay 8 buçuk da ölçmeye başladım ateşim hep düşük çıkıyor bugün 35.80 çıktı hiç bu kadar düşük ateş görmemiştim
gercek ateş o işte canım saatini ayarla ben öyle yapıyorum saat 7 kuruyorum zaten o saatte kalkıp hazırlanıyorum işe gitmek için kalkmadan hemen ölçüyorum sende 7 ve 8 arası ölçmeye calış

Benm cumartesi bitti cnm yok ovu kullanmıyacağım becere bilirsem ateşe başladım
ateşte ölçüyorum ben saatini ayarla sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım onunlada çatlamayı takip edebilirsin ben bu ay iyice catlamayı göreyim diye ovulasyon kullanacam sabah ilk testi yaptım ikinc çizgi silikti döngümüz kısa oldugu için belli olmuyor yumurtlama bazen cok erkende olabiliyor

canım hsg sonrası hamile kalan cok tüplerinde acıkmış belki yumurtaların cok gelişmiyordur vitamin takviyesi alsaydın rabbim hepimizin niyetini kabul etsin inşaallah
Onu demedim artık vaktiyle alırım dediğiniz gibi doktorla ilerlicez bu ay bakalım neler olucak yarın progesteron hormonu için kan vericem bakalım neler olucak Amiin cümlemizin inşallah

gercek ateş o işte canım saatini ayarla ben öyle yapıyorum saat 7 kuruyorum zaten o saatte kalkıp hazırlanıyorum işe gitmek için kalkmadan hemen ölçüyorum sende 7 ve 8 arası ölçmeye calış
Uyuma saatime göre ayarlamıştım 2 den aşağıya uyuyamıyorum ben tam 6 saat uyumuş oluyorum kesintisiz şimdi zaten ramazan ayı geliyor sahura kadar uyumam ölçümde yalan olcak

Uyuma saatime göre ayarlamıştım 2 den aşağıya uyuyamıyorum ben tam 6 saat uyumuş oluyorum kesintisiz şimdi zaten ramazan ayı geliyor sahura kadar uyumam ölçümde yalan olcak
dr takibindeysen boşver ölçme bende zaten ölçemem büyük ihtimalle ramazanda saatler şaşar ovulasyonla takip ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…