Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dr takibindeysen boşver ölçme bende zaten ölçemem büyük ihtimalle ramazanda saatler şaşar ovulasyonla takip ederim
Doktora yeni gittim hsg istedi eşimi tekrar ürolojiye yönlendirdi, bazı testler istedi, istemelerinin sebebi de tüp bebek, aşılama yapabilir diyeymiş doktorumla oturup düzgün sohbet edemedik zaten yarın inşallah görücek

Kizlarrr merhaba.. Ovulasyon testime bakr misiniz dun gece pik olmus degil mi

Eklentiler

• 20230320_124848.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 63
Evet öyle yapıyorum dediğin gibi hiç belli olmuyor ne zmn olacağı

Dün 2 test yaptım biri öğlen biri gece dun gece catlama olmamis mi sanki bana Dün gece olmuş gibi geldi ama
akşamki bana koyu geldi sabaha doğru catlamış demekki canım bugünki testin düne göre silik istersen akşam bi daha bi test yaparsın zaten dün degerlendirdiysen her türlü tutmuştur inşallah

o
akşamki bana koyu geldi sabaha doğru catlamış demekki canım bugünki testin düne göre silik istersen akşam bi daha bi test yaparsın zaten dün degerlendirdiysen her türlü tutmuştur inşallah
Tm cnm cok sag ol dun degerlendirdim bugünde degerlendireyimde garanti olsun

sonucu neydi canım tüplerin acıkmıydı bide özelde mi yoksa devlettemi çektirdin
Ben de 1 hafta önce çekildim hsg inşallah
bu ay güzel haberler aliriz rabbim hepimizin gobuslerini ve tüm isteyenlerin gobuslerini su mubarek günler hürmetine doldursun rabbim ol desin oluversin insallahhh bolcaa AMIINNNN

Ben de 1 hafta önce çekildim hsg inşallah
bu ay güzel haberler aliriz rabbim hepimizin gobuslerini ve tüm isteyenlerin gobuslerini su mubarek günler hürmetine doldursun rabbim ol desin oluversin insallahhh bolcaa AMIINNNN
bende cektirkmek istiyorum ama 1 yıl dolmadıgı için çekmediler nerede cektirdin canım özelde mi devlette mi bide agrı oldumu

Kızlaaaar haydi bakalım ay hepimize şans getirsin mart grubu kızçeler burdayımış kızlar benimde çok insülün direcim yok ama doktor glifor ver bu ay tarçin bal çörek otu glifo oruç spor yürüşüş tam tempo yapçam allah büyük işallah kasetlerde çifter çifter görürüz çok amin

sonucu neydi canım tüplerin acıkmıydı bide özelde mi yoksa devlettemi çektirdin
kuzum benim ikisi de açık çıktı bir sorun yoktu doktorum özel bir yere yönlendirdi orda çekildim anestezi ile çok kısa bir işlem zaten uyuttukları için hiç anlamıyorsun sonrasında antibiyotik kullandım ama bende alerji yaptı mesela kullanılan sıvı

bende cektirkmek istiyorum ama 1 yıl dolmadıgı için çekmediler nerede cektirdin canım özelde mi devlette mi bide agrı oldumu
Cnm ben özelde cekildim ama benim biri tıkalı çıktı onu acmaya calisrken maf oldum diyebilirim yani ama aciksa tüpler sıkıntı yok azicik birsey benim birinden oylece geciverdi ama diğerinin acısı var ya amannn aamann maf oldum oyle olacağımı bilseydim anistezili cekinirdim yani o derceydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…