Doktora yeni gittim hsg istedi eşimi tekrar ürolojiye yönlendirdi, bazı testler istedi, istemelerinin sebebi de tüp bebek, aşılama yapabilir diyeymiş doktorumla oturup düzgün sohbet edemedik zaten yarın inşallah görücekdr takibindeysen boşver ölçme bende zaten ölçemem büyük ihtimalle ramazanda saatler şaşar ovulasyonla takip ederim
Evet öyle yapıyorum dediğin gibi hiç belli olmuyor ne zmn olacağıateşte ölçüyorum ben saatini ayarla sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım onunlada çatlamayı takip edebilirsin ben bu ay iyice catlamayı göreyim diye ovulasyon kullanacam sabah ilk testi yaptım ikinc çizgi silikti döngümüz kısa oldugu için belli olmuyor yumurtlama bazen cok erkende olabiliyor
dün pik olmuş bugün çatlamış bugün degerlendir mutlakaKizlarrr merhaba.. Ovulasyon testime bakr misiniz dun gece pik olmus degil mi
hayırlısı olsun inşallahDoktora yeni gittim hsg istedi eşimi tekrar ürolojiye yönlendirdi, bazı testler istedi, istemelerinin sebebi de tüp bebek, aşılama yapabilir diyeymiş doktorumla oturup düzgün sohbet edemedik zaten yarın inşallah görücek
İnşallah kuzum benimEkliyorum uğurlu gelsin
dün pik olmuş bugün çatlamış bugün degerlendir mutlaka
akşamki bana koyu geldi sabaha doğru catlamış demekki canım bugünki testin düne göre silik istersen akşam bi daha bi test yaparsın zaten dün degerlendirdiysen her türlü tutmuştur inşallahDün 2 test yaptım biri öğlen biri gece dun gece catlama olmamis mi sanki bana Dün gece olmuş gibi geldi ama
bende şubatta çekildim hsg şubat mart olmadıcanım hsg sonrası hamile kalan cok tüplerinde acıkmış belki yumurtaların cok gelişmiyordur vitamin takviyesi alsaydın rabbim hepimizin niyetini kabul etsin inşaallah
benide ekleyin gruba SAT 07.03.2023 BAT 07.04.2023 inşallah bu ay olur12-13 martta erken gebelik yapsan belki gözükebilir ama en iyisi bat günü yapmak
sonucu neydi canım tüplerin acıkmıydı bide özelde mi yoksa devlettemi çektirdinbende şubatta çekildim hsg şubat mart olmadı
Tm cnm cok sag ol dun degerlendirdim bugünde degerlendireyimde garanti olsunakşamki bana koyu geldi sabaha doğru catlamış demekki canım bugünki testin düne göre silik istersen akşam bi daha bi test yaparsın zaten dün degerlendirdiysen her türlü tutmuştur inşallah
Ben de 1 hafta önce çekildim hsg inşallahsonucu neydi canım tüplerin acıkmıydı bide özelde mi yoksa devlettemi çektirdin
bende cektirkmek istiyorum ama 1 yıl dolmadıgı için çekmediler nerede cektirdin canım özelde mi devlette mi bide agrı oldumuBen de 1 hafta önce çekildim hsg inşallah
bu ay güzel haberler aliriz rabbim hepimizin gobuslerini ve tüm isteyenlerin gobuslerini su mubarek günler hürmetine doldursun rabbim ol desin oluversin insallahhh bolcaa AMIINNNN
kuzum benim ikisi de açık çıktı bir sorun yoktu doktorum özel bir yere yönlendirdi orda çekildim anestezi ile çok kısa bir işlem zaten uyuttukları için hiç anlamıyorsun sonrasında antibiyotik kullandım ama bende alerji yaptı mesela kullanılan sıvısonucu neydi canım tüplerin acıkmıydı bide özelde mi yoksa devlettemi çektirdin
Cnm ben özelde cekildim ama benim biri tıkalı çıktı onu acmaya calisrken maf oldum diyebilirim yani ama aciksa tüpler sıkıntı yok azicik birsey benim birinden oylece geciverdi ama diğerinin acısı var ya amannn aamann maf oldum oyle olacağımı bilseydim anistezili cekinirdim yani o derceydubende cektirkmek istiyorum ama 1 yıl dolmadıgı için çekmediler nerede cektirdin canım özelde mi devlette mi bide agrı oldumu