Evet cnm yarın ve cuma verim dıyorumKoyulasma var demekki artiyor deger. Tabi kucuktur daha artışı da birden olmaz öyle. Pazartesi ver bence de bir de cuma verir artis oranina bakarsin..insallah guzel sonuclar alirsin canımcim.. hayirli olsun
Evet folbiolu degistiriyorlar galiba gebelik olunca canım. Hadi hayırlı sonuclarla gel insallah yarin. Beta degerini bize de yaz merak ederimEvet cnm yarın ve cuma verim dıyorum
Aslında bnce yarın bile erken
Ama elimde sonuçla birlikte doktoruma ugramam Grek yarın
Adam kan testini görmeden inanmaz
Folbıolu sorucam ağar Bi folik asitmiş, onu kullanıyorum. Progestanı fitil olarak mı alim dıcem, birde yaş riskinden dolayı bişey kullanım mı napım dıye sorucam
Bu gruptan elenmedin henüz canimErken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı arkadaşlar ben elendim((( 4 gün var regle
17sindeki 18e gore daha koyu sanki canim. Silinmeye baslamis olabilir. Bugun de yap et olarak anlasilir. Catladi catlayacak o gunlerdesin. Rast gele...İyi akşamlar ovulasyon testi kizlar dün pik gördüm bugün de pik gördüm normal mi 3 aydır kullanıyorum ovulasyonun ilkkez boyle denk geliyorum
Cnm dün akşam folbiol ile ilgili bayaa bısey ler okudumEvet folbiolu degistiriyorlar galiba gebelik olunca canım. Hadi hayırlı sonuclarla gel insallah yarin. Beta degerini bize de yaz merak ederim
ben innovita kullanıyorum iki aydır bakabilirsin istersennKızlar birgebeningünlüğü ovülasyon kullanan var mı ? Bu ay ovülasyon testiyle takip etmeyi düşünüyorum hangisini almalıyım
Ben dun yapmaya basladim canım. 7.gundeOvülasyon testi yapanlar döngünün hangi günü test yapmaya başladınız
Canım böyle bir soylenti var evet ama simdiye kadar dogrulayani gormedim ben. Insallah sen dogrularsinEki Görüntüle 3220350
Kızlar merhaba ben gebelik düşündüğüm için bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim ayın 10’unda pik oldu o günü ve sonraki 3 günü değerlendirdim bugün meraktan bi ovulasyon testi daha yaptım adetime şuan tam 1 hafta var ve bu şekilde koyu çıktı dün daha silikti daha çok koyulaşmış bugün ve sıvı alımına falan dikkat etmeden yaptım sizce gebelik ovulasyon testiyle belli olur mu bu şekilde öğrenenler var mı normalde böyle koyu çıkmıyordu yoksa 2. Kez mi yumurtlayacağım bi bilginiz var mı kasıklarım ağrıyor bide 2 gündür ağzımda metal tadı var
Cnm 2. Yumurtlama değil buEki Görüntüle 3220350
Kızlar merhaba ben gebelik düşündüğüm için bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim ayın 10’unda pik oldu o günü ve sonraki 3 günü değerlendirdim bugün meraktan bi ovulasyon testi daha yaptım adetime şuan tam 1 hafta var ve bu şekilde koyu çıktı dün daha silikti daha çok koyulaşmış bugün ve sıvı alımına falan dikkat etmeden yaptım sizce gebelik ovulasyon testiyle belli olur mu bu şekilde öğrenenler var mı normalde böyle koyu çıkmıyordu yoksa 2. Kez mi yumurtlayacağım bi bilginiz var mı kasıklarım ağrıyor bide 2 gündür ağzımda metal tadı var
Benimde bu gün 8 . Gün bu akşam yaptım bi tane yarından sonra sabah akşam başlarımBen dun yapmaya basladim canım. 7.gundeaslinda 28 gun dongusu olan kisi 11.gunde yapmaya baslasin yazmislar teste ama basladim valla
Aa ayni o zaman günlerimizBenimde bu gün 8 . Gün bu akşam yaptım bi tane yarından sonra sabah akşam başlarım
Benim arkadaşım tam adet gününde ovülasyon testi yapmıştı pik cıkmıştı . 1 hafta öncesinden emin olamazsn canmEki Görüntüle 3220350
Regl 8 9 Nisan gibi canm . Ramazanda nasıl yapacaksın cok sususz olacaz doğru sonuç verirmiAa ayni o zaman günlerimizhadi insallah guzel sonuckar aliriz. Ben de saat 10 ve aksam 6 gibi yapmayi düşünüyorum
Benim de 8 nisan.. su alımıni kısıtlayın diyorlar ya zaten. Ramazanda daha kolay olur diye düşünmüştüm ben de. Ayni saatlerde yapinca az cok gosterir sanki. Hangi markayi kullanıyorsun canim test olarakRegl 8 9 Nisan gibi canm . Ramazanda nasıl yapacaksın cok sususz olacaz doğru sonuç verirmi
Ne bilim normaldan dah koyu gözükmezmi diye düşündüm. Laboqiuk her halde yanlış yazmış olabilirimBenim de 8 nisan.. su alımıni kısıtlayın diyorlar ya zaten. Ramazanda daha kolay olur diye düşünmüştüm ben de. Ayni saatlerde yapinca az cok gosterir sanki. Hangi markayi kullanıyorsun canim test olarak