Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koyulasma var demekki artiyor deger. Tabi kucuktur daha artışı da birden olmaz öyle. Pazartesi ver bence de bir de cuma verir artis oranina bakarsin..insallah guzel sonuclar alirsin canımcim.. hayirli olsun
Evet cnm yarın ve cuma verim dıyorum
Aslında bnce yarın bile erken

Ama elimde sonuçla birlikte doktoruma ugramam Grek yarın
Adam kan testini görmeden inanmaz

Folbıolu sorucam ağar Bi folik asitmiş, onu kullanıyorum. Progestanı fitil olarak mı alim dıcem, birde yaş riskinden dolayı bişey kullanım mı napım dıye sorucam

Evet folbiolu degistiriyorlar galiba gebelik olunca canım. Hadi hayırlı sonuclarla gel insallah yarin. Beta degerini bize de yaz merak ederim

İyi akşamlar ovulasyon testi kizlar dün pik gördüm bugün de pik gördüm normal mi 3 aydır kullanıyorum ovulasyonun ilkkez boyle denk geliyorum
17sindeki 18e gore daha koyu sanki canim. Silinmeye baslamis olabilir. Bugun de yap et olarak anlasilir. Catladi catlayacak o gunlerdesin. Rast gele...

Evet folbiolu degistiriyorlar galiba gebelik olunca canım. Hadi hayırlı sonuclarla gel insallah yarin. Beta degerini bize de yaz merak ederim
Cnm dün akşam folbiol ile ilgili bayaa bısey ler okudum
Bn 4 aydır folbiol kullanıyorum
En ağar folik asitmiş, ve zararlı dıyor
Bunu sormam gerek doktora

Yarın 9da kan verıcem
11 gbi çıkıyor sonucu
Etiketlerim cnm

Selam kızlar beni de ekleyin lütfen beş gün letrozol kullandim çok şükür iki kocaman yumurtam olmuş ( amh 0.29) ve 13 martta çatlatma iğnesi oldum doktor hemen progesteron verdi inşallah gebelik olursa tutunsun diye 1 Nisanda adet olmazsam kan vereceğim. Hepimize hayırlı haberler olsun inşallah

Kızlar merhaba ben gebelik düşündüğüm için bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim ayın 10’unda pik oldu o günü ve sonraki 3 günü değerlendirdim bugün meraktan bi ovulasyon testi daha yaptım adetime şuan tam 1 hafta var ve bu şekilde koyu çıktı dün daha silikti daha çok koyulaşmış bugün ve sıvı alımına falan dikkat etmeden yaptım sizce gebelik ovulasyon testiyle belli olur mu bu şekilde öğrenenler var mı normalde böyle koyu çıkmıyordu yoksa 2. Kez mi yumurtlayacağım bi bilginiz var mı kasıklarım ağrıyor bide 2 gündür ağzımda metal tadı var

Canım böyle bir soylenti var evet ama simdiye kadar dogrulayani gormedim ben. Insallah sen dogrularsin bir kac gun sonra test alip bak nasilsa az kalmis regle.

Cnm 2. Yumurtlama değil bu
Gebeliğe de yorma bnce
Pik değil bu test
Lh dalgalanmaları olabılır bu normaldir

Benim arkadaşım tam adet gününde ovülasyon testi yapmıştı pik cıkmıştı . 1 hafta öncesinden emin olamazsn canm

Regl 8 9 Nisan gibi canm . Ramazanda nasıl yapacaksın cok sususz olacaz doğru sonuç verirmi
Benim de 8 nisan.. su alımıni kısıtlayın diyorlar ya zaten. Ramazanda daha kolay olur diye düşünmüştüm ben de. Ayni saatlerde yapinca az cok gosterir sanki. Hangi markayi kullanıyorsun canim test olarak

Benim de 8 nisan.. su alımıni kısıtlayın diyorlar ya zaten. Ramazanda daha kolay olur diye düşünmüştüm ben de. Ayni saatlerde yapinca az cok gosterir sanki. Hangi markayi kullanıyorsun canim test olarak
Ne bilim normaldan dah koyu gözükmezmi diye düşündüm. Laboqiuk her halde yanlış yazmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…