Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birgebeningünlüğü ovülasyon kullanan var mı ? Bu ay ovülasyon testiyle takip etmeyi düşünüyorum hangisini almalıyım

Spermde enfeksiyon olması gebeliğe kesin engeldir diyebilir miyiz? Eşimde 3 ay önce lökosit görülmüştü antibiyotik kullanmasına rağmen geçmemiş doktor 3 ay sınra tekrar görmek istedi. Ben de bütün hormon tahlillerimi yaptırdım hsg de çektirdim her şey normal sadece bu lökosit kafama takılıyor

Enfeksiyon ve tüp tıkanıklığı diye biliyorum. Bir litre süt bir Demet maydanoz ve bir çay kaşığı karabiber bide ben çörek otu da ekledim. Kaynattim ilk buharı dan sonra klozet e koydum başka bir kaba döküp ki o kabı sonra çöpe atabilecegim bir kap olsun. Yoğurt kabı var ya market ten alınan ona döktüm sonra yirmi beş dakika üzerinde durdum belini sar üşüme sonra yatağa geçip uyu. Kimsii ilişki önerdi kimisi ol.az dedi ben âdet bitmediği için bekledim oysaki o gün bitti sanmıştım

Ben de innovita aldım canım çok memnun kaldım çok net çıkartıyordu iki aydır :) beraber yapar atarız artık bu ay

Kızlar bu ay klomen kullandım, bugün reglimin 1. gününden itibaren 18. gündeyim. Progesteron testi sonucum bu şekilde, ben biraz yorum baktım ama kafam karıştı. Yorumlarınızı alayım mıı? Pazartesi doktora göstereceğim ama merak ediyorum

Eklentiler

• 6286E78D-2B65-4C17-9AC7-F5D27C538787.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar haber vermek istedim dun test yapip atmistim bugunde yaptim ama koyulasmasi gerekirdi diye dusunuyorum sadece efeklide cok az gorunuyor anlam veremeidm bu marka testtede hic boyle birsey gormedim hep bembeyazdi
Cnm 1 günde koyulaşmıyor hemen
Bnım 4 günde az bişey koyulaştı

Eklentiler

• IMG_20230318_094012.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 78
İyi akşamlar ovulasyon testi kizlar dün pik gördüm bugün de pik gördüm normal mi 3 aydır kullanıyorum ovulasyonun ilkkez boyle denk geliyorum

Eklentiler

• IMG_20230318_222123.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20230318_221943.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 69
Cnm 1 günde koyulaşmıyor hemen
Bnım 4 günde az bişey koyulaştı
Canimm cok sevindim bariz koyulasmis ciddi ciddi hamilesin simdi ya ne guzel. 2 3 gundur girememistilm. Mart grubu almis basini gitmis okuyamadim da pek. Burasi az diye buraya takilmistim. Simdi gördüm testlerini. Cok sevindim Ne zaman kan vereceksin?

Cnm evet yoktun 2 gündür
Walla testler busekılde
Elimde Baska test yok
Bat bugun dü
P. Tesi kan verim dıyorum
Bu sabh yaptıgım diğerlerine göre Bi tık daha koyu
Zten 2 gun bekledım bu sabh yaptım bu sekılde bilemıyorum hrşeyın hayırlısı
Busefer stres yapmıyorum fazla inşallh guzel devm eder

Koyulasma var demekki artiyor deger. Tabi kucuktur daha artışı da birden olmaz öyle. Pazartesi ver bence de bir de cuma verir artis oranina bakarsin..insallah guzel sonuclar alirsin canımcim.. hayirli olsun

Erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı arkadaşlar ben elendim ((( 4 gün var regle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…