Daha hassasmis o canim.. ben de laboquick kullanıyordum ama ondan da alcam galibaKızlar birgebeningünlüğü ovülasyon kullanan var mı ? Bu ay ovülasyon testiyle takip etmeyi düşünüyorum hangisini almalıyım
O zaman onu alayım. Aslında kararsızımda takip edip etmemeye daha önce iki kez takip ettim yorucu geliyorDaha hassasmis o canim.. ben de laboquick kullanıyordum ama ondan da alcam galiba
Nasıl yaptın bide neye iyi geliyo ? Hiç duymadım daArkadaşlar merhaba ben bugün süt buharı denedim. Çok sancı oluyorum daha önce deneyen var mı
Ben de innovita aldım canım çok memnun kaldım çok net çıkartıyordu iki aydır :) beraber yapar atarız artık bu aycans16 canimcm beni de ekler misin? Sat 12 mart bat 8 nisan. Ben de marttan buraya geceyim artık. Regl bugun bitiyor. Bu ay ilk defa ovulasyon testiyle deneyecegim. O yuzden az heyecan var tavsiye uzerine laboquick almistim. Insallah iyi cikar. Bakalim.. insallah hepimizin gönlüne gore olur bu ay
İnnovita da çok iyi canım tavsiye ederim ben iki aydır innovita kullanmıstımDaha hassasmis o canim.. ben de laboquick kullanıyordum ama ondan da alcam galiba
Aya hadi insallah son ayimiz olsun bu canimcmBen de innovita aldım canım çok memnun kaldım çok net çıkartıyordu iki aydır :) beraber yapar atarız artık bu ay
Çifte bayram yaşayalım inşallah amiiiinAya hadi insallah son ayimiz olsun bu canimcmbayrama kalmadan alalim guzel haberleri
Bir kaç gün takip et bakalım canımBugün test yaptım silik çıktı ama daha belirginsizdi çok az görünüyordu. Hamile değilim demek kihadi katılalım listeye inşallah
Cnm 1 günde koyulaşmıyor hemenKizlar haber vermek istedim dun test yapip atmistim bugunde yaptim ama koyulasmasi gerekirdi diye dusunuyorum sadece efeklide cok az gorunuyor anlam veremeidm bu marka testtede hic boyle birsey gormedim hep bembeyazdi
Canimm cok sevindim bariz koyulasmisCnm 1 günde koyulaşmıyor hemen
Bnım 4 günde az bişey koyulaştı
Cnm evet yoktun 2 gündürCanimm cok sevindim bariz koyulasmisciddi ciddi hamilesin simdi ya ne guzel. 2 3 gundur girememistilm. Mart grubu almis basini gitmis okuyamadim da pek. Burasi az diye buraya takilmistim. Simdi gördüm testlerini. Cok sevindim Ne zaman kan vereceksin?
2 gün pik olmadı gayet normalİyi akşamlar ovulasyon testi kizlar dün pik gördüm bugün de pik gördüm normal mi 3 aydır kullanıyorum ovulasyonun ilkkez boyle denk geliyorum
Koyulasma var demekki artiyor deger. Tabi kucuktur daha artışı da birden olmaz öyle. Pazartesi ver bence de bir de cuma verir artis oranina bakarsin..insallah guzel sonuclar alirsin canımcim.. hayirli olsunCnm evet yoktun 2 gündür
Walla testler busekılde
Elimde Baska test yok
Bat bugun dü
P. Tesi kan verim dıyorum
Bu sabh yaptıgım diğerlerine göre Bi tık daha koyu
Zten 2 gun bekledım bu sabh yaptım bu sekılde bilemıyorum hrşeyın hayırlısı
Busefer stres yapmıyorum fazla inşallh guzel devm eder