Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çocuk yapmaya nasıl karar verdiniz? ben yapım gereği bebekleri çocukları çok seviyorum yiğenlerimde elimde büyüdü zorluklarınada yakından şahit oldum. Şuan 9 aylık evliyim ve ilkk günden beri hep içimde bir çocuk isteği ama eşimle 7 yıl birliktelikten ve sürekli engellerle uğraştıktan sonra evlendik o yüzden hep diyorumki eşimle daha çok vakit geçirme fırsatım varken geçirmelimiyim ayrıca çok memnun olduğum 4 yıldır çalıştıığım bir işim var bebekten sonra uzun bi süre çalışabileceğimi düşünmüyorum o yüzden kafam çok karışık asla evet istiyorum diyemiyorum istemiyorumu assla diyemiyorum :KK70:

Kızlar çocuk yapmaya nasıl karar verdiniz? ben yapım gereği bebekleri çocukları çok seviyorum yiğenlerimde elimde büyüdü zorluklarınada yakından şahit oldum. Şuan 9 aylık evliyim ve ilkk günden beri hep içimde bir çocuk isteği ama eşimle 7 yıl birliktelikten ve sürekli engellerle uğraştıktan sonra evlendik o yüzden hep diyorumki eşimle daha çok vakit geçirme fırsatım varken geçirmelimiyim ayrıca çok memnun olduğum 4 yıldır çalıştıığım bir işim var bebekten sonra uzun bi süre çalışabileceğimi düşünmüyorum o yüzden kafam çok karışık asla evet istiyorum diyemiyorum istemiyorumu assla diyemiyorum :KK70:
işte kadınlara verilmiş bir duygu, vücüt istiyor, akıl, kalp istiyor...

fnd_50 fnd_50 canım benimde hiçbir fikrim yok canım ama vücütta yaşanan değişiklikler kesinlikle etkiliyor. Mesela Kimyasaldan sonra benim adetim 1 gün uzadı. 2 doğum yaptım hiç değişmemişti🤷
Ama sen takılma vücut fabrika ayarlarına döner. Sen çalışmalara devamke canım, o bebiş o göbişe gelecek inşallah 🤲🤲🤲

Merhaba bence çocuk olayı zaten asla tam olarak evet yapabilirim çok hazırım gibi olmuyor. Ben 7 yıllık evliyim daha yeni yeni artık zamanı geldi sanki diyorum😊 hem siz yeni evliymişsiniz daha şimdiden kendinizi bu tür düşüncelere boğmayın, tadını çıkarın 😊😊

Ben de inşallah hayırlısı ile bu ayın başlığına gelmek istiyorum ama bilenler bilir sonuçlanmasını beklediğimiz sma testimiz var. 15 nisanda 2 ay olacak, inşallah o zamana sonuçlanırsa mayıs konusuna koşacağım😊

Merhaba bence çocuk olayı zaten asla tam olarak evet yapabilirim çok hazırım gibi olmuyor. Ben 7 yıllık evliyim daha yeni yeni artık zamanı geldi sanki diyorum😊 hem siz yeni evliymişsiniz daha şimdiden kendinizi bu tür düşüncelere boğmayın, tadını çıkarın 😊😊
benim yaşım geçiyor yoksa daha 2 sene falan beklerdim her halde)

Kızlar bende bişey danışıcam ya benim geçen ay ilaçsız adetin 15. Gününde 18 mm yumurtam olmuştu doktor kontrolünde öğrendim. Bu ayda femara kullandım adetin 11. Günü (Salı günü) doktora gittiğimde 13 mm yumurtam olduğunu söyledi sadece 1 tane varmış bu durumda bana biraz tuhaf geldi zaten normaldede tek yumurtam her ay büyüyüp çatlıyor. Adetin 9. Günü 2 Nisanda ovülasyon testim pike yakın çıkmıştı sabah testi tekrarladığımda silikti o zaman başka gelişen bi yumurtam çatlamış olabilirmi sizce? Ateşe ve ovülasyona bakınca böyle bir ihtimal varmı? T TASUU Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 imagination forever imagination forever melegim can melegim can sevayd sevayd melisaa93 melisaa93 Safransari Safransari pozitifbiri pozitifbiri tweeetyyy tweeetyyy

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-06-11-14-35-753_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2023-04-06-11-14-35-753_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20230406_111901.jpg
    IMG_20230406_111901.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 45
Hanımlar bugün bat tarihiydi az önce test yaptım ve direkt çift çizgi nasıl mutluyum anlatamam hiç belirtim yoktu denedigimiz ilk aydi ve belirtimde olmadığı için çok umutsuzdum, şükürler olsun inşallah tutunur☺️☺️☺️ bu arada bata 4 gün kala yapmıştım çizgi çıkmamıştı erken davranmayın gününüzü bekleyin en sağlıklısı 😍Eki Görüntüle 3228980

İnşallah güzel haberlerle gel 🌺💗
Ay bugünü müüü tekrar mııııı? 🙈
Amin canım insallah evet evet bugün tekrar bak söz ver bana 😁😁😁😁

X