- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
Bunu da duydum ama almadım mfk advictor almıştım onu kullanıyorum bide propolis OMEGA 3 ve d vit aldım.Merhaba canım bu linki bıraktım az evvel o takviyeyi kullanıyorum omega3 kullanıyorum çinkoya başladım bide sağlıklı beslenmek gerek bol bakliyat rahimi kalinlaştırır tutunmasınıda sağlar bol su içmek yumurtalıkları çalıştırır vesayre bu şekilde canım alltaki sayfaya basarsan kullandığım takviyeyi görebilirsin
İLunga-F I?l-f01 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İLunga-F I?l-f01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Doktor demişti herkesin vücut u aynı tepkiyi vermez. Allah u alem33 oldu ama sıvı gelmesi filan olmadı göğüslerim ağrıyordu sadece regl geçikmeside 2 gün filan oldu .
Aynn bklm yarn gidecemDoktor demişti herkesin vücut u aynı tepkiyi vermez. Allah u alem
İnşallah sıkıntı olmaz dostinex hemen düşürüyor ama onu çok takma kafanaAynn bklm yarn gidecem
İnşallah canmİnşallah sıkıntı olmaz dostinex hemen düşürüyor ama onu çok takma kafana
İlk 10 dakikada nasıldı testEki Görüntüle 3218626 kızlar merhaba pcos var adetlerim düsensiz baya geçti test yaptım bir saat sonra böylr oldu ama kan verdim 0.100 çıktı sizce yükselir mi kan testini tekrarlamalı mıyım
Bu kadar belirgin cıkıp kan testinin düşük vıkması cok şaşırtıcıEki Görüntüle 3218626 kızlar merhaba pcos var adetlerim düsensiz baya geçti test yaptım bir saat sonra böylr oldu ama kan verdim 0.100 çıktı sizce yükselir mi kan testini tekrarlamalı mıyım
10 dakik beklemedim direk negatif oldu çöpe attım sonra tesadüf çöpe bişey atarken gördüm canımİlk 10 dakikada nasıldı test
Kesinlikle birde hep aynı marka kullanıyorum hiç pozitif olmamıştı silik bile görmedim kuruma çizgisinede benzetemedimBu kadar belirgin cıkıp kan testinin düşük vıkması cok şaşırtıcı
Bi kaç gün daha bekle tekrarla canm . Kuruma çizgiside bu kadar net olmaz yani bilemedim valla10 dakik beklemedim direk negatif oldu çöpe attım sonra tesadüf çöpe bişey atarken gördüm canım
Bilmiyorum valla şaştım kaldım bu kadar belirginliğe de illa 2 3 çıkardı diye düşünüyorum en azından kafam çok karışık…Bi kaç gün daha bekle tekrarla canm . Kuruma çizgiside bu kadar net olmaz yani bilemedim valla
Hangi marka buKesinlikle birde hep aynı marka kullanıyorum hiç pozitif olmamıştı silik bile görmedim kuruma çizgisinede benzetemedim
Predictör dü sanırımHangi marka bu
Ben çatlatma iğnesi yaptığım ay bariz değildi ama on onbeş dakika sonra silik çıktı hemen kan verdim iki çıktı çok takmamaya çalış bzii stres bitirdiPredictör dü sanırım
İnsan umutlanıyor işte napalım…Ben çatlatma iğnesi yaptığım ay bariz değildi ama on onbeş dakika sonra silik çıktı hemen kan verdim iki çıktı çok takmamaya çalış bzii stres bitirdi
Evet inşallah bu ay çığlık çığlığa buraya yazarız oldu elhamdülillah diyeİnsan umutlanıyor işte napalım…
Hayırlısı olsun tavsiye ederim aklında olsun budaBunu da duydum ama almadım mfk advictor almıştım onu kullanıyorum bide propolis OMEGA 3 ve d vit aldım.
Mfk ürünlerini kullandım o ay 1 hafta kahverengi lekem ve 1 hafta reglim sürdü normalde 5 gündür ondan sonra bıraktımHayırlısı olsun tavsiye ederim aklında olsun buda
İnşallah gerek kalmazHayırlısı olsun tavsiye ederim aklında olsun buda