Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar, bat 4 Nisandı, 1 gün geçti 🙏🏻 3 nisanda test yapıp paylaşmıştım, dün akşam ve bu sabah yine test yaptım ve hepsi silik çıktı. Artimed aldım başka yokmus ama hiç beğenmedim. Yarın için sağlık ocağından randevu aldım test yaptiricam ama normalde oruç tutuyorum yarın tutmamam mı gerekecek acaba 🙄
Testlerimin fotisini de ekliyorum, yorum yapabilirseniz çok sevinirim
Vallahi bende gordum caanim var bencede

Bugün catlatma ignemin 5. Gunu bende hiç belirti yok bu normal mi ya arada Bi sıcak basması oldu birden içimden ateş çıkmak gibi gelip geçiyor ve ishal gibi oldum sonra geçti ne göğüs ağrısı ne şiddetli kasık ağrısı çatlaması mi noldu acaba bu yumurta 🫥
bende artik 3cu gunu amma hic belitri yok belirtimi olmaliydi? bilmiyorum ilk defa vuruyordumda

Sen 24 mart bende 23 mart ıyne olmuwdum canım.Benım normalda 30 gun regl arası beklenen tarıh 7-9 nısandı ama dün reglı oldum😕🥺iynenın 13cu gununde .Ocakda yaptırdıgımda normal vaktınde olmuwdu ama bu sefer erken oldu
bundan öncekinde bende 13cü günde olmuştum, benimki de muhtemelen yarın 13cü gelir, hiss ediyorum zaten

Kızlar ben yarına randevu buldum 💃 şimdi lekelenmeler bitip adetim başlayalı yarın 3. Gün olacak ama lekeleri sayarsak 5. Gün olacak acaba hormon testi yapar mı ? Bide klomen isticem inşallah verir

bende artik 3cu gunu amma hic belitri yok belirtimi olmaliydi? bilmiyorum ilk defa vuruyordumda
Bende ilk defa vuruldum ama herkeste Bi belirti görüyor ben iğneden 36 saat sonra doktorun ilişki verdiği saatten sabaha kadar ciddi kasik ağrım oldu bidaha ne ses ne seda hicbisey yok

Bende ilk defa vuruldum ama herkeste Bi belirti görüyor ben iğneden 36 saat sonra doktorun ilişki verdiği saatten sabaha kadar ciddi kasik ağrım oldu bidaha ne ses ne seda hicbisey yok
bendede 36 saatden sonra bel agrisi oldu catladigini hiss etdim amma ondan sonra hicbirsey yok herkesde farkli oluyor qaliba

Kızlar ben yarına randevu buldum 💃 şimdi lekelenmeler bitip adetim başlayalı yarın 3. Gün olacak ama lekeleri sayarsak 5. Gün olacak acaba hormon testi yapar mı ? Bide klomen isticem inşallah verir
Bildiğim kadarıyla lekelenmeleri adet başlangıcı olarak saymıyorlar benmde 6 gündür leke vardı dün net başladı yarın 3.gun kontrol var

Bence yapar ya lekelenme tam adet gibi sökülmüyor ya belki yapar

bendede 36 saatden sonra bel agrisi oldu catladigini hiss etdim amma ondan sonra hicbirsey yok herkesde farkli oluyor qaliba
Evet bende de öyle ya sadece gaz yaptı bende bagirsaklar hareketlendi sonra geçti bitti iğne vurduğum günü bide çatlama anını değerlendirdim inşallah olmuştur

X