Gölgelik gördüm canım açmadan resmi hemde inşallah doğrudurKızlar bir şey gören var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gölgelik gördüm canım açmadan resmi hemde inşallah doğrudurKızlar bir şey gören var mı?
Hadi bakalım canım
Ben adetin 3.günü iğneye başladım 3 tane iğne yazmıştı ilk üç gün iğne 4 gün femara kullandım . Adetin 10.günü yani Pazartesi günü de kontrole çağırdı. Gittim 1 tane 22 mm görünce çatlatma iğnesi vuralım dedi . Geriden gelen yumurtalarım için de cuma kontrole gel dedi. Bu süreçte femara kullanmayı bıraktırdı iğne yaptırdı diye . Bakalım inşallah yumurtam çatlamıştır ve diğerleri de istenilen boyuta gelmiştirAaa bunu bilmiyordum akşam yiyeyim canım. Bu arada sende mi femara kullandın
İnşallah canım benimGölgelik gördüm canım açmadan resmi hemde inşallah doğrudur
Sen daha iyi görüyorsundur nasıl senceİnşallah canım benim
Yükseldi ama anlamadım canım çatlamış mı çatlamamış mı yarın belli olur yükselirse ateş canmmelegim can canım senin yumurta çatlamış mi sence yükselmiş yanlış görmediysem
Bence yokSen daha iyi görüyorsundur nasıl sence
Evet canım yatın netleşirYükseldi ama anlamadım canım çatlamış mı çatlamamış mı yarın belli olur yükselirse ateş canm
Ama biz gördük canımBence yok
Hadi gözün aydın canım hayırlısı olur inşalalh. Kaçtı senin yumurta büyüklügü ve birşey sordun mu canımmelegim can canim ben gitdim doktora catlamis yumurta sari cisimler olusmus doktor ovulyasyon olmus bebek yapin soyledi sende uzulme oluyor yani
bende 28.9 mmdi uzunlugu enide 23mm di catlama ignesi oldum catladi sari cisim diyorlar turkce bilmiyorum nasil orda Azerbaycandanim ben onlarida gorduk simdi bakalim ne oluyor, neden doktora gitmiyorsun usme catlamismi catlamamismi diye bakmaga?Hadi gözün aydın canım hayırlısı olur inşalalh. Kaçtı senin yumurta büyüklügü ve birşey sordun mu canım
ben goruyorum canimKızlar bir şey gören var mı?
Ben de telefonum yeni gibi olsun diye yeni kılıf sipariş ettim bugün geldi. Bu ara alışverişe verdim kendimi.Kendime çocuk düşünmemek için iPhone alasım var kızlar çünkü neden almayayım hangisini önerirsiniz ne diyorsunuz
Dün gittim canım çatlamamıştı bugün ilişki önerdi benim normalde çatlama sorunum yoktu ilk defa bu kadar büyüdü canım çatlamadanbende 28.9 mmdi uzunlugu enide 23mm di catlama ignesi oldum catladi sari cisim diyorlar turkce bilmiyorum nasil orda Azerbaycandanim ben onlarida gorduk simdi bakalim ne oluyor, neden doktora gitmiyorsun usme catlamismi catlamamismi diye bakmaga?
benim adet ağrılarım gelmeye başladı, ya yarın, ya da sonrakı gün başlar benim adetİğnenin etkisinden bende aynı senin gibiyim. Gözlerim anında doluyor, kasık ağrım ilk 3 gün kadar yoğun değil, sıcak basmalarim devam ediyor.
Akinti iki gün sürünce yazdım doktoruma ilaçlardan olabilir uzun süreceğini sanmıyorum, devam ederse gene haberim olsun yazmış
Yarın bir daha yapayım varsa belirginler galibaben goruyorum canim
bugun catlar Insallah canimDün gittim canım çatlamamıştı bugün ilişki önerdi benim normalde çatlama sorunum yoktu ilk defa bu kadar büyüdü canım çatlamadan