Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy maşallah ne bereketli bir ay oldu nisannn tebrik ederimmm

13.gün bu kadar koyu çıkmaz bence ya iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum kan sonucu da pozitif olur inşallah

Yaa inşallah inşallah güzel haberler alırsın inşallah

Bide de haber ver bakalım

Kızlaaaaar çok teşekkür ederim bir yandan çok heyecanlanıp hevesleniyorum, bir yandan korkuyorum da ne garip duygu 2 senedir bekleyince insan teste bile inanmaz olmuş kan çıktığı gibi burdayım

Teşekkür ederim cevap için. Yarın sağlık ocağına kan vereyim diyordum erken mi olur
Erken olur şöyle erken olur canım beta düşük gelir beta yükseliyor mu diye iki güne bir kan vermen gerekiyor. Adetin gelmediği sürece kanaman olmadığı sürece panik yapmaya gerek yok.
Bekle bence iyice betan yükselsin öyle kan ver

Ya çok tatlısın tamm bu ay olacak insallah

İğnenin etkisinden bende aynı senin gibiyim. Gözlerim anında doluyor, kasık ağrım ilk 3 gün kadar yoğun değil, sıcak basmalarim devam ediyor.
Akinti iki gün sürünce yazdım doktoruma ilaçlardan olabilir uzun süreceğini sanmıyorum, devam ederse gene haberim olsun yazmış

Kırmızılık erken dönemde olmuyor zaten hayalet çizgi her zaman pembemsi çıkmıyor şahsen ben gölgenin de gölgesinde başladım takip etmeye kaç gün var bat a
8 Nisan canım bugün 12.gün olsa çıkmaz mıydı sanki senin 12.günde çizgi görmeye başlamıştık

8 Nisan canım bugün 12.gün olsa çıkmaz mıydı sanki senin 12.günde çizgi görmeye başlamıştık
Ama her gebelik aynı değil ki kimininli bat geçtikten Bi kaç gün sonra bile çıkabiliyor mesela önceki kşmyasalımda iki gün kala gölge çıkmıştı bir gün önce yapmış olsaydım o gölge bile olmazdı

Hanimlar bu pazartesi gunu yaptigim ovulasyon testi henuz pik olmadi

Bunu bugun yaptim sali gunu yapmadim elimde 4 tane test kaldigi icin carsamba persembe pik olur diye aralikli ilerlemek istedim ama bugun neden koyulasma olmadi niye boyle oldu anlamadim

O zaman adet gününe kadar bekleyeyim

Bunlarda adetin 6 7 8. gunu yaptigim testler koyulasma yavas oldugu icin 2 gun bekleyip devam ettim

İnşallah canım benim yaa yine az Uyudum ondan mi oldu ki uyuyamadımsıcak bastı sürekli yükselirse umut var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…