Teşekkür ederim cevap için. Yarın sağlık ocağına kan vereyim diyordum erken mi olurHayır canım büyük bir değişim bekleme benzeri bir durum olur. İki gün sonra tekrar et. Cuma sabahı ilk idrarınla.
Bide testleri buraya yüklersen daha iyi olur.
Oyy maşallah ne bereketli bir ay oldu nisannn tebrik ederimmm
13.gün bu kadar koyu çıkmaz bence ya iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum kan sonucu da pozitif olur inşallah
Yaa inşallah inşallah güzel haberler alırsın inşallah
Bide de haber ver bakalım
Erken olur şöyle erken olur canım beta düşük gelir beta yükseliyor mu diye iki güne bir kan vermen gerekiyor. Adetin gelmediği sürece kanaman olmadığı sürece panik yapmaya gerek yok.Teşekkür ederim cevap için. Yarın sağlık ocağına kan vereyim diyordum erken mi olur
Ya çok tatlısınVllha gülmeyin çok zordayım artk üç eczane ile o kadar iyimki girdimde kadın direk ovülasyon alıp bna doğru yaklaşıyor bn dedim gibi buyrun diyo şimdi diyordur bu deli yine geldi iki gün önce gittiğim de gebelik testi de aldım aşağıdaki eczaci kız ayy çok sevindim ovülasyon dan sonuç aldın demi yooo dedim oda evde bulunsun
Evde iki güne bir kaset testte Koyuluk takip et.Teşekkür ederim cevap için. Yarın sağlık ocağına kan vereyim diyordum erken mi olur
Tamamdır teşekkür ederim canımErken olur şöyle erken olur canım beta düşük gelir beta yükseliyor mu diye iki güne bir kan vermen gerekiyor. Adetin gelmediği sürece kanaman olmadığı sürece panik yapmaya gerek yok.
Bekle bence iyice betan yükselsin öyle kan ver
İğnenin etkisinden bende aynı senin gibiyim. Gözlerim anında doluyor, kasık ağrım ilk 3 gün kadar yoğun değil, sıcak basmalarim devam ediyor.hayırlısı döllenmeden ola bilir o akıntı, benim sıcak basmalarım, ara ara gelip giden bacak ağrım, bi de bu gün kasık karın ağrısı oldu hafif, göğüslerim çok hassas dokunulmuyor bu da bu gün oldu, ama bacak ağrısı hariç bu belirtiler önceki iğnelerde de olmuştu, bi de erken biliyorum ama oto boka gözlerim doluyor
8 Nisan canım bugün 12.gün olsa çıkmaz mıydı sanki senin 12.günde çizgi görmeye başlamıştıkKırmızılık erken dönemde olmuyor zaten hayalet çizgi her zaman pembemsi çıkmıyor şahsen ben gölgenin de gölgesinde başladım takip etmeyekaç gün var bat a
Ama her gebelik aynı değil ki kimininli bat geçtikten Bi kaç gün sonra bile çıkabiliyor mesela önceki kşmyasalımda iki gün kala gölge çıkmıştı bir gün önce yapmış olsaydım o gölge bile olmazdı8 Nisan canım bugün 12.gün olsa çıkmaz mıydı sanki senin 12.günde çizgi görmeye başlamıştık
Yaa o senin tatlılığınYa çok tatlısıntamm bu ay olacak insallah
Tatlım bat geçtikten günler sonra bile testte pozitif görenler oluyor8 Nisan canım bugün 12.gün olsa çıkmaz mıydı sanki senin 12.günde çizgi görmeye başlamıştık
O zaman adet gününe kadar bekleyeyimAma her gebelik aynı değil ki kimininli bat geçtikten Bi kaç gün sonra bile çıkabiliyor mesela önceki kşmyasalımda iki gün kala gölge çıkmıştı bir gün önce yapmış olsaydım o gölge bile olmazdı
Evet ama benim geç ilişkim de olmadı bu ay 2 kez oldu sadece neyse bekleyeyim bakayım yaTatlım bat geçtikten günler sonra bile testte pozitif görenler oluyor
Evet beklemede fayda var canımO zaman adet gününe kadar bekleyeyim
Şubatta kimyasal yaşadım martta test verdiğim gün adet oldum o yüzden cnmSendeki test iradesi keşke hepimizde olsa
İnşallah olmayız canım yeni uyandım ateş aynı doğru ölçmüşSeninki çok fazla düşmemiş zaten benimki çok düştü ama. Böyle olanların bir gün sonra adeti geliyor
İnşallah canım benim yaa yine az Uyudum ondan mi oldu ki uyuyamadımsıcak bastı sürekli yükselirse umut var mıCanım regline 2 gün falan kalmış son 2-3 gün kalası ya da regl günü ateş düşüyor genelde. Ama bir mucize olabilir çünkü henüz adet günün gelmedi normal dalgalanma da olabilir bekleyelim her şeyin hayırlısı olsun inşallah
Senin ne zaman canımBenim de kız kardeşim 9 Mayıs