Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devletteki dr resmen başından savdı canım özelde dr bakıyorum iyiki varsınız burdan çoğu şeyi öğrendim yoksa karaları bağlamıştım
Sıkma canini başka doktorlada görüş ne diyecek insan kafasındaki sorulari her dakika doktora soramıyor burda işte bilgisi olanlar paylaşıyoruz

Sıkma canini başka doktorlada görüş ne diyecek insan kafasındaki sorulari her dakika doktora soramıyor burda işte bilgisi olanlar paylaşıyoruz
Aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı ben zaten hayatımda herşeyi zor elde ettim o yüzden artık şaşırmıyorum olacak ama biraz uğraşacam galiba bazen inan böyle bakkaldan ekmek peynir alır gibi hamile kalanlara çok imreniyorum

Yine ovulasyon alayim diyorum takviye vitamin yumurta kalitesini ne artırır onlara bakıyorum ne yapayım bilmiyorum inan sen neler yapacaksın
Ben ovulasyon testi istedim bide clife istedim. Bide evde myo inostol takviyeli gıda var pcos için almıştım onu kullanacağım inşallah. Propolis li bir tablet de var onu da kullanacağım ve yine süt buharı deneyeceğim

Clife nerde istedin canım bende alayim ondan takviye olarakta prowemon alayim dedim bide bal tarçın çörek otu yapayım diyorum çokmu olur hepsi bir arada propolis iki kullandım ama olmadı süt buharda iki aydır yapıyorum daha yapmam heralde bi regl olayımda ona göre bakacam

Clife Instagram dan aldım ama sayfanın biosunda linke tıkladım alacaksan hemen işte de adet ilk günü içiliyor. Bende bal çörek otu düşündüm ama sadece clife devam edecem. Buharı da bir ay tek iki defa yaptım bu ay da yapayım diyorum. Hayırlısı olsun inşallah

Sayfanın adı neydi canım bellimi

L A L ben görene kadar benimde söyleyeceğim bir çok şeyi arkadaşlar söylemiş... Yavrum yorgunluk hepimizde var bende de oldu bak bu ay es mi geçsem diyenler var hepimiz aynı şeyleri hissettik Bi önceki topikte pozitifi görenlerin yorgunluğunu da dinlesek neler çıkar... Ben dört beş ay ara vermiştim tamam ya dedim istemiyorum zaten olmuyor saldım kendimi ne takip yaptım ne takviye bebek videoları bile hoş gelmemeye başladı. . Sonra Bi silkeledim kendimi eşime dedim hadi tedaviye başlayalım sen ameliyat olacaksan ol ben yine gideyim doktora.. Eşim üç doktora gitti hepsi ameliyat dedi ameliyat olmazsan imkansız değil ama çok beklersin dedi ben gittim doktora pco çıktı tahlillerimde e2 hormonu düşük çıktı yıkıldım bildiğin ama ağlamadım ağlayacak kadar umutsuz olmadım çünkü hiç hamile kalmamış değildim kimyasal bile olsa tutmuştu bir kürtajım vardı e demek ki gerçekten imkansız değildi.. Doktorların ve tahlillerimin sonucuna rağmen inanarak takviye aldım önce aktara gittik derdimizi anlattık bize iyi gelecek şeyleri verdi bıkmadan içtik işe bile yanımda götürdüm onları.. Sonra ovulasyon kiti sipariş ettim sadece beş gün takip ettim aslında ve inan birlikte olmayı görev olarak görmedim ve çoğu zaman hemen kalktım beklemedim... Hani hep okuruz ya akışına bırak kafanı rahatlat şöyle yap böyle yap stres etkiler diyenleri.. Öyle kızardım ki onlara ister istemez.. Nasıl ya nasıl stres yapmayayım olmuyor işte diye... Bi raddeden sonra olursa olur olmazsa Allah daha iyisini bilir kafasına ister istemez giriyormuş insan gerçekten... Ve bunların sonunda aslında iki ay bile değil bir buçuk ay sonra ben pozitifi gördüm... Rabbim hepinize görmeyi yaşamayı nasip etsin inşallah ama gerçekten vakti zamanı var sabırla tevekkül edin yeter

Aaa bunu bilmiyordum akşam yiyeyim canım. Bu arada sende mi femara kullandın

Kizlarr lütfen biri bna yardımcı olsun bnimm kafam karıştı ya işin içinden çıkamıyorm ben

Bana yardım edin ya ne oldu şimdi bunlra bozukmu yoksa çatladimi ikili olan dün yaptm tekli olan şimdi yaptm ... şimdi bu çatladiysa bn dün akşamı değerlendiremedim ki

Eklentiler

• IMG_20230405_101342.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20230404_122423.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 69
Bana yardım edin ya ne oldu şimdi bunlra bozukmu yoksa çatladimi ikili olan dün yaptm tekli olan şimdi yaptm ... şimdi bu çatladiysa bn dün akşamı değerlendiremedim ki
Kaçırmış değilsin bugünü değerlendir

Benim bat bugün, dün önceki gün kaset testte belli oluyordu bu sabah yaptım yine silik, bugüne koyulaşması gerekmez miydi bilgisi olan var mı kızlar

Günaydınnnnn iğneden sonraki 13. Gün bugün hala iğne etkisi midir bilmem ama şuraya bırakayım şunu sabah kan testi verdim 16.00 gibi çıkar dediler, eğer pozitif çıkarsa Cuma tekrar vereceğim yükselmişse kabul edicem artık. Korkudan kabul edemiyorum hala

Eklentiler

• E65CB6CD-B0FE-4442-BD64-0494D2AD8513.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…