Teşekkür ederim canımGünde yaklaşık 2mm büyüyor perşembeye 17üzeri olursa iğneyi verebilir
Ben de femara kullandım 18.5mm olmuş iğneyi verdi
2 tane kullandım canım sabah akşam benim döngüm 29 -30 gün oluyorGünde kac tane kullandn ben günde 1 kulladnm adet döngüm kısa diye 12. Günde 15 mm di yavaş büyüyor 14. Gün gel gerekirse iğne yaparız dedi 14. Gün kendi kendine çatlamış
Ay inşallah canım senin çok güzel büyümüş maşallahCanım ben de dün gittim sol da 22 mm 1 tane sağda en büyüğü 13 mm olmak üzere 3 yumurta vardı riske atmamak için dün iğne vurdu 1 yumurta için cumaya da diğer yumurtalar büyümüş mü diye bakacak ona göre birşeyler yapacak . Büyür canım bence
Herzaman kankammm bu yola birlikte çıktıkİnşallah kankam henüz rahatlatamadım rahim filmi sonrası zorlu geçti bende. Yeni yeni rahatlamaya başladım inşallah bayramla falan her şey güzel olur sonrasında hediyesi ile gelir
Hep yanımda olduğun için teşekkür ederim
Yarına belli olur canım çokda düşmemiş bence ne desekda dogru olmaz bence sen artık test yapfnd_50 melegim can L A L kızlar regli mi geliyor ateşten anlayan kızlar bi bakarmısınız tabloma bugün fazla uyuyamadım en fazla 2 yada 2 buçuk saat uyudum su içinde uyandım terlemişim
Fertility Chart:
Teşekkür ederim canımAy inşallah canım senin çok güzel büyümüş maşallah
Benimki daha da düşük kapak çizgisine yakın benim geliyor galibafnd_50 melegim can L A L kızlar regli mi geliyor ateşten anlayan kızlar bi bakarmısınız tabloma bugün fazla uyuyamadım en fazla 2 yada 2 buçuk saat uyudum su içinde uyandım terlemişim
Fertility Chart:
Test yapsana canımfnd_50 melegim can L A L kızlar regli mi geliyor ateşten anlayan kızlar bi bakarmısınız tabloma bugün fazla uyuyamadım en fazla 2 yada 2 buçuk saat uyudum su içinde uyandım terlemişim
Fertility Chart:
İnşallah yükselir canım yaa bu bulantılar belirtiler boşuna değildirYarına belli olur canım çokda düşmemiş bence ne desekda dogru olmaz bence sen artık test yap
İnşallah yükselir canım yaa uyuyamadım bugün fazla bence ramazan etkiliyor ateşi üzülmeBenimki daha da düşük kapak çizgisine yakın benim geliyor galiba
Canım gecikmeyi bekliyorum pazartesiye kadar gelmezse yapacağımTest yapsana canım
Sendeki test iradesi keşke hepimizde olsaCanım gecikmeyi bekliyorum pazartesiye kadar gelmezse yapacağım
Seninki çok fazla düşmemiş zaten benimki çok düştü ama. Böyle olanların bir gün sonra adeti geliyorİnşallah yükselir canım yaa uyuyamadım bugün fazla bence ramazan etkiliyor ateşi üzülme
Hadi bakalım canımCanım gecikmeyi bekliyorum pazartesiye kadar gelmezse yapacağım
Devletteki dr resmen başından savdı canım özelde dr bakıyorum iyiki varsınız burdan çoğu şeyi öğrendim yoksa karaları bağlamıştımbenim geçen sene 0.83 çıktı geçen ay doktor yaştan dolayı böyle çıkması normal beklediğimz bir değer direk tüp bebeğe git demedi ilk basit tedaviden başlayalım dedi
Ne inat yumurtaymış bugün çatlamıştır inşallahDün
Dün akiam 6 tane yedim canım duruyor çatlamamış
Canım ben dr gittiğim gün pazartesi kan verdim malesef negatifti yani 5 gün var di adete şuan pozitife döner mi sanmam o yüzden test yapmadım artikBebeğim senle batimiz aynı idi ben test yaptım bugün negatif çıktı
Anladım hayırlısı olsun bu ay bir şey yapacak mısınCanım ben dr gittiğim gün pazartesi kan verdim malesef negatifti yani 5 gün var di adete şuan pozitife döner mi sanmam o yüzden test yapmadım artikadeti bekliyorum
Benmki 24 25 gündü femara ve duphaston dan sanirm bu ay 30. Günde adet oldum hayırlısı olsun canmTeşekkür ederim canım
2 tane kullandım canım sabah akşam benim döngüm 29 -30 gün oluyor