Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günde yaklaşık 2mm büyüyor perşembeye 17üzeri olursa iğneyi verebilir
Ben de femara kullandım 18.5mm olmuş iğneyi verdi
Teşekkür ederim canım 🥰
Günde kac tane kullandn ben günde 1 kulladnm adet döngüm kısa diye 12. Günde 15 mm di yavaş büyüyor 14. Gün gel gerekirse iğne yaparız dedi 14. Gün kendi kendine çatlamış 😄
2 tane kullandım canım sabah akşam benim döngüm 29 -30 gün oluyor

Canım ben de dün gittim sol da 22 mm 1 tane sağda en büyüğü 13 mm olmak üzere 3 yumurta vardı riske atmamak için dün iğne vurdu 1 yumurta için cumaya da diğer yumurtalar büyümüş mü diye bakacak ona göre birşeyler yapacak . Büyür canım bence
Ay inşallah canım senin çok güzel büyümüş maşallah 🧿

İnşallah kankam henüz rahatlatamadım rahim filmi sonrası zorlu geçti bende. Yeni yeni rahatlamaya başladım inşallah bayramla falan her şey güzel olur sonrasında hediyesi ile gelir ♥️
Hep yanımda olduğun için teşekkür ederim 🥺
Herzaman kankammm bu yola birlikte çıktık 😍 yanında da arkandada gerektıgı gibi hep varım ☺️

Ay inşallah canım senin çok güzel büyümüş maşallah 🧿
Teşekkür ederim canım 😘 inşallah tutar bu kez çünkü çok yoruldum hem maddi hem manevi ve açıkçası sürekli iğne ve ilaçlar zararı olur mu diye düşünmeye başladım. İnşallah tutar da emeğimize değer 🙏🏻 senin de güzel büyümüş canım küçük değil perşembeye kadar daha büyür her gün bir yemek kaşığı tahin pekmez tüket güzel büyütüyor bol folik asit içerdiği için 😘 ben öyle yapıyorum 2 aydır 🥰

Eklentiler

• A26DCB09-6570-43D3-BB7F-7185B625F8D0.png
    A26DCB09-6570-43D3-BB7F-7185B625F8D0.png
    132,1 KB · Görüntüleme: 77
İnşallah yükselir canım yaa uyuyamadım bugün fazla bence ramazan etkiliyor ateşi üzülme
Seninki çok fazla düşmemiş zaten benimki çok düştü ama. Böyle olanların bir gün sonra adeti geliyor 😔

Kızlar bir şey gören var mı?

Eklentiler

• AD2FD520-8800-4A8D-81F3-4BA4F9D7D568.jpeg
    AD2FD520-8800-4A8D-81F3-4BA4F9D7D568.jpeg
    44,9 KB · Görüntüleme: 77
benim geçen sene 0.83 çıktı geçen ay doktor yaştan dolayı böyle çıkması normal beklediğimz bir değer direk tüp bebeğe git demedi ilk basit tedaviden başlayalım dedi
Devletteki dr resmen başından savdı canım özelde dr bakıyorum iyiki varsınız burdan çoğu şeyi öğrendim yoksa karaları bağlamıştım

X