- 28 Mart 2023
- 135
- 81
- 26
Oyy maşallah ne bereketli bir ay oldu nisannn tebrik ederimmmGünaydınnnnn iğneden sonraki 13. Gün bugün hala iğne etkisi midir bilmem ama şuraya bırakayım şunusabah kan testi verdim 16.00 gibi çıkar dediler, eğer pozitif çıkarsa Cuma tekrar vereceğim yükselmişse kabul edicem artık. Korkudan kabul edemiyorum hala
13.gün bu kadar koyu çıkmaz bence ya iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum kan sonucu da pozitif olur inşallahGünaydınnnnn iğneden sonraki 13. Gün bugün hala iğne etkisi midir bilmem ama şuraya bırakayım şunusabah kan testi verdim 16.00 gibi çıkar dediler, eğer pozitif çıkarsa Cuma tekrar vereceğim yükselmişse kabul edicem artık. Korkudan kabul edemiyorum hala
Canım regline 2 gün falan kalmış son 2-3 gün kalası ya da regl günü ateş düşüyor genelde. Ama bir mucize olabilir çünkü henüz adet günün gelmedi normal dalgalanma da olabilir bekleyelim her şeyin hayırlısı olsun inşallahfnd_50 @melegim can @Belisimm kızlar regli mi geliyor ateşten anlayan kızlar bi bakarmısınız tabloma bugün fazla uyuyamadım en fazla 2 yada 2 buçuk saat uyudum su içinde uyandım terlemişim
Fertility Chart:
Yaa inşallah inşallah güzel haberler alırsın inşallahGünaydınnnnn iğneden sonraki 13. Gün bugün hala iğne etkisi midir bilmem ama şuraya bırakayım şunusabah kan testi verdim 16.00 gibi çıkar dediler, eğer pozitif çıkarsa Cuma tekrar vereceğim yükselmişse kabul edicem artık. Korkudan kabul edemiyorum hala
Elbette geçmedi çatladıktan sonra 48 saat süresi var diye biliyorum Bi çok yerde de okudum çatamayı gördükten sonra da iki günde bir devam edin diyorlar bugünü değerlendir yine sen başka teste gerek yok benceNasl yani çatladıysa bitmedimi şansım ya bn eczane gidip kaset testmi alsam bu acaba bekledikçe koyulaşıyomu
Gece 12 den sonra eşim gelck sizce çokmu geçCanım bugün değerlendir
Gerçekten mi ay inşallah inşallah ya yoksa yine eczane yoluna koşarak bayır aşağı gidecektimElbette geçmedi çatladıktan sonra 48 saat süresi var diye biliyorum Bi çok yerde de okudum çatamayı gördükten sonra da iki günde bir devam edin diyorlar bugünü değerlendir yine sen başka teste gerek yok bence
Ben senin tablondan çok umutluydum açıkçası. Çünkü yerleşme düşüşüne de benzer bir düşüş olmuştu. Hayırlısı diyelim kuzumBenimki daha da düşük kapak çizgisine yakın benim geliyor galiba
Ya sanırım o kısımda bir beyazlık gibi çöküş var kırmızılık değil de1 1sunshine1 bende gördüm canım koyulaşmayı takip et bakalım inşallah koyul
Bence değilGece 12 den sonra eşim gelck sizce çokmu geç
Evet ya ben de ateş gidişinden dolayı umutlanmıştımBen senin tablondan çok umutluydum açıkçası. Çünkü yerleşme düşüşüne de benzer bir düşüş olmuştu. Hayırlısı diyelim kuzum
Tamam da pik olduktan sonra hemen olmuyor tatlım iki gün sonra falan olur yani bu aksamı hatta bana kalırsa yarın aksamı hatta öbür aksamı değerlendir sonra bırakma ama bir dolu bir boş devam etBana yardım edin ya ne oldu şimdi bunlra bozukmu yoksa çatladimi ikili olan dün yaptm tekli olan şimdi yaptm ... şimdi bu çatladiysa bn dün akşamı değerlendiremedim ki
Hayır canım büyük bir değişim bekleme benzeri bir durum olur. İki gün sonra tekrar et. Cuma sabahı ilk idrarınla.Benim bat bugün, dün önceki gün kaset testte belli oluyordu bu sabah yaptım yine silik, bugüne koyulaşması gerekmez miydi bilgisi olan var mı kızlar
Bide de haber ver bakalımGünaydınnnnn iğneden sonraki 13. Gün bugün hala iğne etkisi midir bilmem ama şuraya bırakayım şunusabah kan testi verdim 16.00 gibi çıkar dediler, eğer pozitif çıkarsa Cuma tekrar vereceğim yükselmişse kabul edicem artık. Korkudan kabul edemiyorum hala
İnsallah canım ama malesef hepsi o kadar birbirine benziyor ki adet gecikmesi dışında şansımız yok bata az var ise evde ilk idrarınla kaset test yapıp değerlendirme yapabilirsin.Kızlar dün birden bire karnım şişti nefes alamadım. Mide eksimesi ve aşırı gaz sandım var gebelik belirtisi olabilir mi
Yaaa ahahahaha kız güldürdün beni 48 saat hakkın var geç değil sen adamı kapıda bekleGece 12 den sonra eşim gelck sizce çokmu geç
Vllha gülmeyin çok zordayım artk üç eczane ile o kadar iyimki girdimde kadın direk ovülasyon alıp bna doğru yaklaşıyor bn dedim gibi buyrun diyo şimdi diyordur bu deli yine geldi iki gün önce gittiğim de gebelik testi de aldım aşağıdaki eczaci kız ayy çok sevindim ovülasyon dan sonuç aldın demi yooo dedim oda evde bulunsunGerçekten mi ay inşallah inşallah ya yoksa yine eczane yoluna koşarak bayır aşağı gidecektim
Kırmızılık erken dönemde olmuyor zaten hayalet çizgi her zaman pembemsi çıkmıyor şahsen ben gölgenin de gölgesinde başladım takip etmeyeYa sanırım o kısımda bir beyazlık gibi çöküş var kırmızılık değil de