- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
Ben gördümKızlar bir şey gören var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gördümKızlar bir şey gören var mı?
Sıkma canini başka doktorlada görüş ne diyecek insan kafasındaki sorulari her dakika doktora soramıyor burda işte bilgisi olanlar paylaşıyoruzDevletteki dr resmen başından savdı canım özelde dr bakıyorum iyiki varsınız burdan çoğu şeyi öğrendim yoksa karaları bağlamıştım
Yine ovulasyon alayim diyorum takviye vitamin yumurta kalitesini ne artırır onlara bakıyorum ne yapayım bilmiyorum inan sen neler yapacaksınAnladım hayırlısı olsun bu ay bir şey yapacak mısın
Aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı ben zaten hayatımda herşeyi zor elde ettim o yüzden artık şaşırmıyorum olacak ama biraz uğraşacam galiba bazen inan böyle bakkaldan ekmek peynir alır gibi hamile kalanlara çok imreniyorumSıkma canini başka doktorlada görüş ne diyecek insan kafasındaki sorulari her dakika doktora soramıyor burda işte bilgisi olanlar paylaşıyoruz
Ben ovulasyon testi istedim bide clife istedim. Bide evde myo inostol takviyeli gıda var pcos için almıştım onu kullanacağım inşallah. Propolis li bir tablet de var onu da kullanacağım ve yine süt buharı deneyeceğimYine ovulasyon alayim diyorum takviye vitamin yumurta kalitesini ne artırır onlara bakıyorum ne yapayım bilmiyorum inan sen neler yapacaksın
Clife nerde istedin canım bende alayim ondan takviye olarakta prowemon alayim dedim bide bal tarçın çörek otu yapayım diyorum çokmu olur hepsi bir arada propolis iki kullandım ama olmadı süt buharda iki aydır yapıyorum daha yapmam heralde bi regl olayımda ona göre bakacamBen ovulasyon testi istedim bide clife istedim. Bide evde myo inostol takviyeli gıda var pcos için almıştım onu kullanacağım inşallah. Propolis li bir tablet de var onu da kullanacağım ve yine süt buharı deneyeceğim
Clife Instagram dan aldım ama sayfanın biosunda linke tıkladım alacaksan hemen işte de adet ilk günü içiliyor. Bende bal çörek otu düşündüm ama sadece clife devam edecem. Buharı da bir ay tek iki defa yaptım bu ay da yapayım diyorum. Hayırlısı olsun inşallahClife nerde istedin canım bende alayim ondan takviye olarakta prowemon alayim dedim bide bal tarçın çörek otu yapayım diyorum çokmu olur hepsi bir arada propolis iki kullandım ama olmadı süt buharda iki aydır yapıyorum daha yapmam heralde bi regl olayımda ona göre bakacam
Sayfanın adı neydi canım bellimiClife Instagram dan aldım ama sayfanın biosunda linke tıkladım alacaksan hemen işte de adet ilk günü içiliyor. Bende bal çörek otu düşündüm ama sadece clife devam edecem. Buharı da bir ay tek iki defa yaptım bu ay da yapayım diyorum. Hayırlısı olsun inşallah
Aaa bunu bilmiyordum akşam yiyeyim canım. Bu arada sende mi femara kullandınTeşekkür ederim canım inşallah tutar bu kez çünkü çok yoruldum hem maddi hem manevi ve açıkçası sürekli iğne ve ilaçlar zararı olur mu diye düşünmeye başladım. İnşallah tutar da emeğimize değer senin de güzel büyümüş canım küçük değil perşembeye kadar daha büyür her gün bir yemek kaşığı tahin pekmez tüket güzel büyütüyor bol folik asit içerdiği için ben öyle yapıyorum 2 aydır
Tekrardan kullanacakmısın canım femaraBenmki 24 25 gündü femara ve duphaston dan sanirm bu ay 30. Günde adet oldum hayırlısı olsun canm
Kaçırmış değilsin bugünü değerlendirBana yardım edin ya ne oldu şimdi bunlra bozukmu yoksa çatladimi ikili olan dün yaptm tekli olan şimdi yaptm ... şimdi bu çatladiysa bn dün akşamı değerlendiremedim ki
Nasl yani çatladıysa bitmedimi şansım ya bn eczane gidip kaset testmi alsam bu acaba bekledikçe koyulaşıyomuKaçırmış değilsin bugünü değerlendir
Canım bugün değerlendirBana yardım edin ya ne oldu şimdi bunlra bozukmu yoksa çatladimi ikili olan dün yaptm tekli olan şimdi yaptm ... şimdi bu çatladiysa bn dün akşamı değerlendiremedim ki
Canım kankam benim iyi ki varsınHerzaman kankammm bu yola birlikte çıktık yanında da arkandada gerektıgı gibi hep varım