- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence onlar boş bana da. Verdi kullandım hiç Bi işe yaramadı bende bugun hastaneye gitcem aşılama sürecine girdim hsg için gün verecekler inşallah Allah nasip ederse 2. Çocuk olucak öyle hissediyorum ama herkes klomen yada farklı ilaç kullanıyor. Sen ne zamandır istiyorsun bebeğiKızlar bu ay yapacagınız özel birşeyler varmı ben doktora gittim folik asit ve multi vitamini bir ilaç verdi onu kullanıcam
Muz da iyi geliyormuşBen folikasit kullanıyorum keçiboynuzu pekmezi aldım onu içiyorum. Bol bol havuç ve avokado yiyorum etkiliymiş bir gebenin günlüğünde okumuştum
İnositole devam et dedi bir de yumurta takibi yapacağız. Adetin son günü gel 10 gün takip edeceğiz dedi ama nasıl olacak bilmiyorum ben de. Acaba kendi kendine yumurta oluşursa ek bir şeye gerek olur mu ki. Ben de henüz bu kısımları bilmiyorumKızlar bu ay yapacagınız özel birşeyler varmı ben doktora gittim folik asit ve multi vitamini bir ilaç verdi onu kullanıcam
Markası nedir testinEki Görüntüle 3218626 kızlar merhaba pcos var adetlerim düsensiz baya geçti test yaptım bir saat sonra böylr oldu ama kan verdim 0.100 çıktı sizce yükselir mi kan testini tekrarlamalı mıyım
Valla birde böyle şansımı deneyim bende 15 aydır istiyorum benimde olursa 3. Olacak iki tane var küçük çoçuğa özlem duyunca istedim ama olması bir türlü başka sorunmu var acaba artık takmıycam takınca olmuyormuşBence onlar boş bana da. Verdi kullandım hiç Bi işe yaramadı bende bugun hastaneye gitcem aşılama sürecine girdim hsg için gün verecekler inşallah Allah nasip ederse 2. Çocuk olucak öyle hissediyorum ama herkes klomen yada farklı ilaç kullanıyor. Sen ne zamandır istiyorsun bebeği
İlk mi canım senin bende bilmiyorum o süreçleri iki tane çocuğum var ikiside kendiliğinden oldu hiç ek birşey yapmadan 6 ay içinde hamileyim ama bu 15 ay oldu olmuyor ikinci doğumunu yapalı 10 sene geçti vücut yaşlandı demekki gerçi benle yaşı aynı olup ilk çocuk isteyenler var anlamadım yaniİnositole devam et dedi bir de yumurta takibi yapacağız. Adetin son günü gel 10 gün takip edeceğiz dedi ama nasıl olacak bilmiyorum ben de. Acaba kendi kendine yumurta oluşursa ek bir şeye gerek olur mu ki. Ben de henüz bu kısımları bilmiyorum
hepsini bir arada yapmak size zarar verebilir soğan kürünü yapacaksanız diğerlerini aynı anda yapmayın derimÜç ay letu ve catlatma iğnesi olmuştum bu ay aşılama yapacaktık vazgeçtim biraz da bitkisel bir şey ler deneyeyim hem artık ramazan ibadet lerimizi de aksatmayiz ve yoruldugumu hissediyorum ara vermek istedim tedaviye. İnşallah yanlış bir karar vermedik. Aylardır insanlar bana soğan kürü yap dedi onu bu ay deneyeceğim yanında âdetin ikinci günü bal çörek otu tarçın macun gibi yaptım Sabah akşam alıyorum. Evde dört tane letu var onları da alacağım. Aslan pençesi otu aldım günde bir bardak içeceğim. Bide süt buharı deneyeceğim maydanoz ile yapılıp üzerine duruluyor Muş. Enfeksiyon için hadi bakalım dua da edelim inşallah birbirimize
Benim ilk olacak inş olursa çocuk, 28 yaşındayım şu an. Kullanalım bakalım kilo da ver dedi doktor, 60 kiloyum 50-52 ye düşmen lazım dedi. Kilo aldıkça sendrom artıyormuş. Diyete başlayıp 4 kilo vermiştim zaten bakalım gerisi nasıl olacak sizin de nş kısa zamanda güzel sonuçlarınız olur güzel haberler alırız sizdenİlk mi canım senin bende bilmiyorum o süreçleri iki tane çocuğum var ikiside kendiliğinden oldu hiç ek birşey yapmadan 6 ay içinde hamileyim ama bu 15 ay oldu olmuyor ikinci doğumunu yapalı 10 sene geçti vücut yaşlandı demekki gerçi benle yaşı aynı olup ilk çocuk isteyenler var anlamadım yani
rahim filmi dedin beni kalbimden vurdun doktor mu istedi kuşum kendin mş yaptırackasın bu ay bende niyetlendim ama sanırım 1-2 ay daha beklicem :)Daha çok başında olduğum için biran önce yumurtlama günüm gelsin diye bekliyorum rahim filmi de çektirdim bu ay daha da umutluyum, bu umut bende olunca extra stres oluyorum hiç iyi olmuyor benim için
İnşallah olmaz zararı. Çok zaman kaybettim. Çok yoruldum. Bakalım inşallah hayırlı haberler le gelirim burayahepsini bir arada yapmak size zarar verebilir soğan kürünü yapacaksanız diğerlerini aynı anda yapmayın derim
Valla takmicam diyip iki dakika sonra kafaya takan insanlarız biz Allah bağışlasınValla birde böyle şansımı deneyim bende 15 aydır istiyorum benimde olursa 3. Olacak iki tane var küçük çoçuğa özlem duyunca istedim ama olması bir türlü başka sorunmu var acaba artık takmıycam takınca olmuyormuş
İnterfiliteye randevu almıştım tüp bebek ya da aşılama yapılabilir belki diye rahim filmi istedi doktorum bir tanede kürtajım olduğu için bakalım belki yapışıklık olmuştur diyince hemen yaptırdım, burda ki devlet hastaneside anestezili yapıyordu ama tarihi çok geçe veriyordu ki sıra sana gelene kadar 6 ay belki daha fazla süre geçer 10 kişiye çekebiliyorum ayda dedi herkesin regli günü aynı değil ki yakalayım süreç hızlansın diye özelde çektirmek sorunda kaldımrahim filmi dedin beni kalbimden vurdun doktor mu istedi kuşum kendin mş yaptırackasın bu ay bende niyetlendim ama sanırım 1-2 ay daha beklicem :)
bende geçenlerde aynı şekilde gittim muayene oldum ama 1 yıl olmadan bakmıyorlar diye 1 yıl dedim muayene etti pcos dedi eşin de aynı bu hastanede sperm öğrenği versin sende smear testi sonrasında da rahim filmi isteyeceğim dedi tabii ben düşün taşın eşime anlattım bu ay biraz vitamin aldın baya masraf yaptın bi kullanalım 1-2 ay sonra eğer olmazsa önce ben giderim sonra da sen deyyince vazgeçtim şimdi adetim yeni bitti yarın ovüye başlıcam bakalım neler olack (İnterfiliteye randevu almıştım tüp bebek ya da aşılama yapılabilir belki diye rahim filmi istedi doktorum bir tanede kürtajım olduğu için bakalım belki yapışıklık olmuştur diyince hemen yaptırdım, burda ki devlet hastaneside anestezili yapıyordu ama tarihi çok geçe veriyordu ki sıra sana gelene kadar 6 ay belki daha fazla süre geçer 10 kişiye çekebiliyorum ayda dedi herkesin regli günü aynı değil ki yakalayım süreç hızlansın diye özelde çektirmek sorunda kaldım
İnşallah canım benimde kilom var vermem lazım keşke ben 60 olsam 74 kiloyum bende 30 yaşıma girdim oğlum 12 yaşında kızım 9 yaşında bir minnak daha istiyoruz inşallah isteyene nasip olurBenim ilk olacak inş olursa çocuk, 28 yaşındayım şu an. Kullanalım bakalım kilo da ver dedi doktor, 60 kiloyum 50-52 ye düşmen lazım dedi. Kilo aldıkça sendrom artıyormuş. Diyete başlayıp 4 kilo vermiştim zaten bakalım gerisi nasıl olacak sizin de nş kısa zamanda güzel sonuçlarınız olur güzel haberler alırız sizden
Amin amin inşallah i. Ovül testlerine başlamayı düşünüyorum ama adet bitimi inş önce 2 hafta soğan suyu yapacağım içim bir temizlensin planım bu şekilde bakalım Rabb im ne gösterecekİnşallah canım benimde kilom var vermem lazım keşke ben 60 olsam 74 kiloyum bende 30 yaşıma girdim oğlum 12 yaşında kızım 9 yaşında bir minnak daha istiyoruz inşallah isteyene nasip olur
Evet ya takmıycam diyorum ovulasyon yapayım diyorum soğan kuru geçiyor aklımdan kısacası hiç cıkmıyokiValla takmicam diyip iki dakika sonra kafaya takan insanlarız biz Allah bağışlasın
Bende soğan kuru denemeyi dusşnuyorum bugün adetin son günüAmin amin inşallah i. Ovül testlerine başlamayı düşünüyorum ama adet bitimi inş önce 2 hafta soğan suyu yapacağım içim bir temizlensin planım bu şekilde bakalım Rabb im ne gösterecek