Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, sanırım dollenmenin ardından 5. Günde yaomissiniz testi doğru anladıysam çok erken göstermiş kullandığınız gebelik testi markası nedir ?

Kızlar bu ay yapacagınız özel birşeyler varmı ben doktora gittim folik asit ve multi vitamini bir ilaç verdi onu kullanıcam

Kızlar bu ay yapacagınız özel birşeyler varmı ben doktora gittim folik asit ve multi vitamini bir ilaç verdi onu kullanıcam
Ben folikasit kullanıyorum keçiboynuzu pekmezi aldım onu içiyorum. Bol bol havuç ve avokado yiyorum etkiliymiş bir gebenin günlüğünde okumuştum

Sat, son adet tarihi bat, beklenen adet tarihini yazıyorsun cans16 seni listeye ekliyor
Teşekkür ederim. Sat 28 ocakta başladı, 7 ocakta bitti. Pcos var hala adet olmadım, hamile değilim, bugünlerde bekliyorum inşallah. Güncelleme yaparım

sat 11 mart bat 5 nisan beni de ekler misiniz?

Ben hala adet olmadim adet hinunden 7gun gceti degerim .bisey sorcam kizlar adet gecikmesinin 3gunu kan verdim .0.5cikti bugun 7. gunu kan verdim 0.100 cikti gec dollenmemi ya da yukseliyormu bilgisi olan var mi sizce umut etmeliyim hala ilk defa adetim biyle oldu bende dogal olarak kesin hamilym dedim ama cikmadi

Lekelenme illa olmalı mı ? Adetime 7 gün kaldi. Hiç bir belirti yok. Umudumu kesmeli miyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…