- 8 Mart 2023
- 41
- 88
- 27
Merhaba, sanırım dollenmenin ardından 5. Günde yaomissiniz testi doğru anladıysam çok erken göstermiş kullandığınız gebelik testi markası nedir ?günaydın kızlar benim bugün transferimin 5. günü sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım gözle görülür 2. çizgi çıktı mutlu gibiyim ama eminde olamıyorum kafalar karışık Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçler çok zor iğneler delik deşik etti valla
Sat, son adet tarihi bat, beklenen adet tarihini yazıyorsunNasıl katılıyoruzsat bat nedir
Ben folikasit kullanıyorum keçiboynuzu pekmezi aldım onu içiyorum. Bol bol havuç ve avokado yiyorum etkiliymiş bir gebenin günlüğünde okumuştumKızlar bu ay yapacagınız özel birşeyler varmı ben doktora gittim folik asit ve multi vitamini bir ilaç verdi onu kullanıcam
folik asit kullanıyordum ama bende cuma günü gidecem doktora bakalım ne diyecekKızlar bu ay yapacagınız özel birşeyler varmı ben doktora gittim folik asit ve multi vitamini bir ilaç verdi onu kullanıcam
Teşekkür ederim. Sat 28 ocakta başladı, 7 ocakta bitti. Pcos var hala adet olmadım, hamile değilim, bugünlerde bekliyorum inşallah. Güncelleme yaparımSat, son adet tarihi bat, beklenen adet tarihini yazıyorsuncans16 seni listeye ekliyor
Hayırlısı olsun hepimizin hakkındafolik asit kullanıyordum ama bende cuma günü gidecem doktora bakalım ne diyecek
sat 11 mart bat 5 nisan beni de ekler misiniz?NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN D designer23 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN @Belisimm 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN F Feyzacim 11 MART 6 NİSAN
Beni de ekler misiniz12-13 martta erken gebelik yapsan belki gözükebilir ama en iyisi bat günü yapmak
predicto early dün almıştım 130 tl verdim valla bayağı pahalı aynı markanın ucuzuda varMerhaba, sanırım dollenmenin ardından 5. Günde yaomissiniz testi doğru anladıysam çok erken göstermiş kullandığınız gebelik testi markası nedir ?
Geçmiş olsun kuzum, Allah şifa versinKızlar babam rahatsızdı buralara girememiştim çok şükür şimdi durumu iyi herkesi ekleyeceğim
geçmiş olsunKızlar babam rahatsızdı buralara girememiştim çok şükür şimdi durumu iyi herkesi ekleyeceğim
Kızlar babam rahatsızdı buralara girememiştim çok şükür şimdi durumu iyi herkesi ekleyeceğim
Yoo kuzum lekelenme olmak zorunda değilLekelenme illa olmalı mı ? Adetime 7 gün kaldi. Hiç bir belirti yok. Umudumu kesmeli miyim???