Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar bugün adetimin son günü. 1 aylık mfk eş paketi sipariş ettim kullanmaya başlayacaz bugün. Aranızda daha önce kullanan veya çevresinde kullanıp fayda gören var mı?

Merhaba beni de ekler misiniz henüz adet olmadım yarın olmam gerekiyor ama belim ağrıdığından dolayı umudum sıfır. Sat 21 Mart bat 15 nisan olarak ekleyebilirsiniz cans16 cans16

İyi akşamlar kızlar bugün adetimin son günü. 1 aylık mfk eş paketi sipariş ettim kullanmaya başlayacaz bugün. Aranızda daha önce kullanan veya çevresinde kullanıp fayda gören var mı?
Bu hafta ben de sipariş vericem bir aylık eş paketi. Eşim daha önce azoperm kullandı sperm sayısında ciddi artış olmuştu

Merhaba beni de ekleyin bende varım sat 20 bat 18 nisan pcos var bir kimyasal gebelik geçirdim iki yıldır planlıyoruz olmuyor üç ay letu ve çatlatma iğnesi oldum. Bu ay aşılama olacaktık erteledik. Soğan kürü süt buharı testere dişli aslan pençesi ve bal çörek otu tüm tuşlara basacağız

Selam kızlar bende pcoluyum. Tedaviye nisanda ara verceğim bende takviye kullanıyorum adetimi düzenledi şundan ..

Hangi takviyeleri alıyorsunuz. Ya ben hiç bitkisel bir şey kullanmadım ama çok yoruldum doktor doktor dolaşmaktan birde kürtaj oldum kimyasal gebelik tam gitmedi. Çok hirpaladi beni. En son doktor içerisini temizleme lazım dedi. Üzerinde n bir buçuk yıl geçti yok olmadı. Ben kullanmayı düşündüğüm şeyleri yazacağım lütfen bilginiz varsa kırmadan yormadan yazabilir misiniz...

Merhaba beni de ekleyin bende varım sat 20 bat 18 nisan pcos var bir kimyasal gebelik geçirdim iki yıldır planlıyoruz olmuyor üç ay letu ve çatlatma iğnesi oldum. Bu ay aşılama olacaktık erteledik. Soğan kürü süt buharı testere dişli aslan pençesi ve bal çörek otu tüm tuşlara basacağız
Hepsi bir arada yumurtalıkları yormasın canm

Hangi takviyeleri alıyorsunuz. Ya ben hiç bitkisel bir şey kullanmadım ama çok yoruldum doktor doktor dolaşmaktan birde kürtaj oldum kimyasal gebelik tam gitmedi. Çok hirpaladi beni. En son doktor içerisini temizleme lazım dedi. Üzerinde n bir buçuk yıl geçti yok olmadı. Ben kullanmayı düşündüğüm şeyleri yazacağım lütfen bilginiz varsa kırmadan yormadan yazabilir misiniz...
Bende 2 aydır c life kullanıyordum dün hormon testi yaptırdım prolaktin yükselmiş yarın onun için gidecem doktora

Üç ay letu ve catlatma iğnesi olmuştum bu ay aşılama yapacaktık vazgeçtim biraz da bitkisel bir şey ler deneyeyim hem artık ramazan ibadet lerimizi de aksatmayiz ve yoruldugumu hissediyorum ara vermek istedim tedaviye. İnşallah yanlış bir karar vermedik. Aylardır insanlar bana soğan kürü yap dedi onu bu ay deneyeceğim yanında âdetin ikinci günü bal çörek otu tarçın macun gibi yaptım Sabah akşam alıyorum. Evde dört tane letu var onları da alacağım. Aslan pençesi otu aldım günde bir bardak içeceğim. Bide süt buharı deneyeceğim maydanoz ile yapılıp üzerine duruluyor Muş. Enfeksiyon için hadi bakalım dua da edelim inşallah birbirimize

Merhaba canım bu linki bıraktım az evvel o takviyeyi kullanıyorum omega3 kullanıyorum çinkoya başladım bide sağlıklı beslenmek gerek bol bakliyat rahimi kalinlaştırır tutunmasınıda sağlar bol su içmek yumurtalıkları çalıştırır vesayre bu şekilde canım alltaki sayfaya basarsan kullandığım takviyeyi görebilirsin

X