Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
melegim can abla çok tebrik ederim o kadar sevindim ki rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kötü günlerin sonunda rabbim sana evlat nasip etti çok şükür
Kız ne diyorsun sennn allah mı söyletti ben hamile degilim henüz kuzum yaaa karıştırdın mı bebegim ama hoşuma gitti ne yalan söylüyim enerji verdi bana bu mesajın kız

Kız ne diyorsun sennn allah mı söyletti ben hamile degilim henüz kuzum yaaa karıştırdın mı bebegim ama hoşuma gitti ne yalan söylüyim enerji verdi bana bu mesajın kız
Yaaa hamile olan kimdiiiii ayy cidden çok kalben yazdım mesajı rabbim inşallah bu ay nasip eder ya

2 buçuk sene oldu benimde hayırlı zamanda değilim demekki siz neler kullanmıştınız tekrar resmini atar mısınız bana alayım bende
Çakşır kökü suyu Bi su bardağının dörtte biri kadar üzerine suyla gece yatarken proxyfemin de günde bir şase canım

Eklentiler

• IMG_20230331_205853_edit_58116522304152.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20230331_205834_edit_58095788324467.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 32
Amin canim ablsma soyledim onda 32*29 mm yumurtayla yegenime hamile kalmis 1 nisan dongunun 11ci gunu olcusu bu olmus 1tane yumurta hemen ayda yegenime hamile kalmis polikistik vardi onda 3 seneden sonra yegenim oldu

Amin canim ablsma soyledim onda 32*29 mm yumurtayla yegenime hamile kalmis 1 nisan dongunun 11ci gunu olcusu bu olmus 1tane yumurta hemen ayda yegenime hamile kalmis polikistik vardi onda 3 seneden sonra yegenim oldu
Hem senin hemde kendi adıma bu habere çok sevindim canım darısı bize

Çok sevindim canım bende de pcos var malesef . Bak işte ne güzel mucizevi örnekler var darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…