- 25 Eylül 2022
- 9.234
- 13.375
- 36
Kız ne diyorsun sennn allah mı söyletti ben hamile degilim henüz kuzum yaaa karıştırdın mı bebegim ama hoşuma gitti ne yalan söylüyim enerji verdi bana bu mesajın kızmelegim can abla çok tebrik ederim o kadar sevindim ki rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kötü günlerin sonunda rabbim sana evlat nasip etti çok şükür
Bende şaşırdım okuyuncaKız ne diyorsun sennn allah mı söyletti ben hamile degilim henüz kuzum yaaa karıştırdın mı bebegim ama hoşuma gitti ne yalan söylüyim enerji verdi bana bu mesajın kız
Canım benm sende biliyorsundur sitres üzüntü çok etkiler dikkat et sadeceElinde olmuyor insanın üzülmekten ilerisi imkansızmış gibi gelmeye başladı artık
Bugün güzel haberler geliyor inşallah
Yaaa hamile olan kimdiiiiiKız ne diyorsun sennn allah mı söyletti ben hamile degilim henüz kuzum yaaa karıştırdın mı bebegim ama hoşuma gitti ne yalan söylüyim enerji verdi bana bu mesajın kız
Evet doktorum da öyle söylediCanım benm sende biliyorsundur sitres üzüntü çok etkiler dikkat et sadece
Ayyyy Allahım bugün akıyorrr akıyorrrr maşallah subhanallah
ben dediiimmmKızlaaaaaaarrrrrrr
İşte cnm biraz rahat ol bak herşey yolunda gidecekEvet doktorum da öyle söyledi
İnşallah kuzum inşallah agzın bal yesin kız inşallah bu ay hamile kalırsam bu msjını alıntı yapacam bu kız demişti dicemYaaa hamile olan kimdiiiiiayy cidden çok kalben yazdım mesajı rabbim inşallah bu ay nasip eder ya
Çakşır kökü suyu Bi su bardağının dörtte biri kadar üzerine suyla gece yatarken proxyfemin de günde bir şase canım2 buçuk sene oldu benimde hayırlı zamanda değilim demekkisiz neler kullanmıştınız tekrar resmini atar mısınız bana alayım bende
Yazdım Oraya da ama burdan kopamıyorumTebrik ederimartık siz 2023 Aralık anneleri grubu açabilirsiniz sanırım
Doktora gittin mi eşinde sendeElinde olmuyor insanın üzülmekten ilerisi imkansızmış gibi gelmeye başladı artık
Evet valla demiştin Amiiin inşallah canım darısı başına olsun hayırlısıyla inşallahben dediiimmmhayırlı olsun canımm sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
Aaa var iştee... Ay hadi inşallah
Amin canim ablsma soyledim onda 32*29 mm yumurtayla yegenime hamile kalmis 1 nisan dongunun 11ci gunu olcusu bu olmus 1tane yumurta hemen ayda yegenime hamile kalmis polikistik vardi onda 3 seneden sonra yegenim olduCanım her doktorun tedavisi farklı kişiye göre uyguluyorlar . Doktor iğne yazdıysa vardır bir bildiğihem bu hamilelik bebek konuları çok farklı ya hiç beklenmeyen şeyler belirtiler mucizeler oluyor ne olacağı belli olmaz üzülme umutlu ol rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize
Hem senin hemde kendi adıma bu habere çok sevindim canım darısı bizeAmin canim ablsma soyledim onda 32*29 mm yumurtayla yegenime hamile kalmis 1 nisan dongunun 11ci gunu olcusu bu olmus 1tane yumurta hemen ayda yegenime hamile kalmis polikistik vardi onda 3 seneden sonra yegenim oldu
Çok sevindim canım bende de pcos var malesef . Bak işte ne güzel mucizevi örnekler var darısı başımızaAmin canim ablsma soyledim onda 32*29 mm yumurtayla yegenime hamile kalmis 1 nisan dongunun 11ci gunu olcusu bu olmus 1tane yumurta hemen ayda yegenime hamile kalmis polikistik vardi onda 3 seneden sonra yegenim oldu
Aminn canımmEvet valla demiştin Amiiin inşallah canım darısı başına olsun hayırlısıyla inşallah