Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dun yapdim saat 4de simdi catliyo gibi bel agrisi filan var sana doktorun ne soyledi? kalitesizmi olur dedi?
Çok mu büyümüş kalitesiz mi olur dedim içindeki yumurta kaliteli mi degil mi onu bilemeyiz dedi canım. Benim sadece 2 tane yumurtam var rezervim çok az vaktim azalıyor ondan tedirginim. Her ay sadece bir yumurta oluşuyor 2. Küçük kalıyor

Hiç bilmiyordum canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. İleri de denerim bakalım

Canım çok erken 5. Gün. 10 gün geçmesi lazım diye biliyorum. Kuruma çizgisi olabilir ilk dakikalarda çıkmadıysa eğer.

ne kotu bende bu ay 28^23mm tek olcu hibi degilde boyle yazilmisdi kagizda doktor catlama iynesi yazdi umitlenmisdim
Canım her doktorun tedavisi farklı kişiye göre uyguluyorlar . Doktor iğne yazdıysa vardır bir bildiği hem bu hamilelik bebek konuları çok farklı ya hiç beklenmeyen şeyler belirtiler mucizeler oluyor ne olacağı belli olmaz üzülme umutlu ol rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize

melegim can abla çok tebrik ederim o kadar sevindim ki rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kötü günlerin sonunda rabbim sana evlat nasip etti çok şükür

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…