- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
Insallah hepimize hayirlisi olurBende anlamadım bu kalitesiz yumurta işini canım. Benimde genelde 16. Güne kadar çatlar yumurta bugün 14. Günüm ilk defa bu kadar büyüdü yani ateş takibi yapıyorum ben büyük ihtimal sabaha çatlamış olur
Çok mu büyümüş kalitesiz mi olur dedim içindeki yumurta kaliteli mi degil mi onu bilemeyiz dedi canım. Benim sadece 2 tane yumurtam var rezervim çok az vaktim azalıyor ondan tedirginim. Her ay sadece bir yumurta oluşuyor 2. Küçük kalıyordun yapdim saat 4de simdi catliyo gibi bel agrisi filan var sana doktorun ne soyledi? kalitesizmi olur dedi?
Hiç bilmiyordum canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. İleri de denerim bakalımCanim ben bu ay iyne birde ceviz suyu yapdim oda baya etki etdi yumurtalara 28mmdi catlama iynesi vurdum dun , 2 tana butun cevizi kirib icindeki perdeyle birlikde suda demliyorsun aksamdan daha sonra sabah ac karina iciyorsun adetin 2ci gununden 12ci gununedek yumurtlara baua etkili
Amin canım inşallahInsallah hepimize hayirlisi olur
dongunun 11ci gunu , normalda buyumuyor yumurtalar bu ay ceviz suyu gonalf bir yerde baya etki etdi
Canım çok erken 5. Gün. 10 gün geçmesi lazım diye biliyorum. Kuruma çizgisi olabilir ilk dakikalarda çıkmadıysa eğer.Bat daha 7 gün var ama hem meraktan hem de koyuluk takibi yapmak için bugün test yaptım ama çizgi görmeyi beklemiyordum açıkçası çünkü 7 gün uzun bir süre test için sizce gebelik olabilir mi yumurtlamanın 5. Günü bitti ve testte oynama yapmadım
Biliyorum erken ama merakıma yenik düştümCanım çok erken 5. Gün. 10 gün geçmesi lazım diye biliyorum. Kuruma çizgisi olabilir ilk dakikalarda çıkmadıysa eğer.
İnşallah canım benim çok istiyorum olumlu olmasınıBende çok istiyorum ama nasip inşallah yanılıyorumdur
Senin için dua ediyorum canımBende çok istiyorum ama nasip inşallah yanılıyorumdur
Maşallah geliyor pozitifler tek tek
bendede ayni bir tane buyuk oluyor o kadarÇok mu büyümüş kalitesiz mi olur dedim içindeki yumurta kaliteli mi degil mi onu bilemeyiz dedi canım. Benim sadece 2 tane yumurtam var rezervim çok az vaktim azalıyor ondan tedirginim. Her ay sadece bir yumurta oluşuyor 2. Küçük kalıyor
Yüreğini güzel tut tatlımKız agzından bal damlıyor vallaayy bir tane tutsunda ikiz şurda dursun canım. Bazı yerlerde okudum fazla büyüyen yumurta kalitesiz oluyormuş yada çatlamadan kiste dönüşüyormuş klomen kullanıyorum ya ben kuzum
Canım her doktorun tedavisi farklı kişiye göre uyguluyorlar . Doktor iğne yazdıysa vardır bir bildiğine kotu bende bu ay 28^23mm tek olcu hibi degilde boyle yazilmisdi kagizda doktor catlama iynesi yazdi umitlenmisdim
Allah razı olsun bende hepimiz adına dua ediyorum rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsinİnşallah canım benim çok istiyorum olumlu olmasını
Amin inşallah canım benim üzme kendini lütfenAllah razı olsun bende hepimiz adına dua ediyorum rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin
Ayyyyy valla sizin kedi bildi HeKızlaaaaaaarrrrrrr
Elinde olmuyor insanın üzülmekten ilerisi imkansızmış gibi gelmeye başladı artıkAmin inşallah canım benim üzme kendini lütfen
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlaaaaaaarrrrrr... Eve gelince testi tekrarladım sabahtan akşama bile koyulaşmış şok oldum.Yarın kan vermeye gidiyorum. Dua edin nolur bu sefer artk sağlıkla ilerlesin darısı başınıza cans16 cnm beni ekleyebilir misin? BAT 4 Nisan.. Sonuç böyle