Anladım canım çok tebrik ederim tekrarİnşallah teşekkürler canımBu testlerden bi iki tane daha var bu gece de yapıcam bakalım. İnşallah koyulaşma hep devam eder.
21 martta öğleden sonra 3te test yapmıştım yeni çatlamış gibi duruyordu. Yani 12.gün olmuş oluyor galiba.
Ay tebrik ederim ya rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahE EymennnannesiL A L @Psikolog2426 cans16 heyecandan uyuyamadım geri ya eşimi de kaldırdım uyanmıyordu dedim uykunu dağıtayım test yaptım pembe oldu gözleri açıldı Bi anda gösterdim derinden Bi oha çekti oturduk kahve içiyoruz ben hürrem gibi gebeyim diye geziyorum o aşk yenidendeki fatih gibi hamileyiz biz diye geziyor bunca sevincin ardında kimyasal olursa yıkılırım ya korkuyorum
Olmazsa da dinlenmiş olursun birdaha ki ay olurÇok ilginç bir ay olacak gibime geliyor bakalım hayırlısı artık
İnsan ister istemez düşünüyor ya bazen çok bilgi sahibi olmakta kötü oluyor işte mesela ilk gebeliğimde hiç yaşamadım korkular şimdi hareket etmeye korkuyorumAy tebrik ederim ya rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahkötü düşünmek yokkk
Bazen cahil kalmak en iyisiİnsan ister istemez düşünüyor ya bazen çok bilgi sahibi olmakta kötü oluyor işte mesela ilk gebeliğimde hiç yaşamadım korkular şimdi hareket etmeye korkuyorum
Ah kalabilseymişiz bu konuda keşkeBazen cahil kalmak en iyisiay çok sevindim yaa
İnşallah canım benimİnşAllah vardır ben kendim de görüyorum ama her ay başıma geldiği için emin olamıyorum
Maşallah canım inşallah dahada koyulaşırL A L cans16 E Eymennnannesi
Kızlar pembe olduuuuu çizgiyi gördükten sonra mutfağa gittim oyalandım biraz yatmaya gidiyordum Bi daha bakayım dedim uçuk pembe olmuş
Amiiin inşallah sağol yavrumMaşallah canım inşallah dahada koyulaşır
Amin inşallah canım benim ateş güzel gidiyor son 4 günAmiiin inşallah sağol yavrumdarısı başına olsun inşallah
Test yaptın mııııAmin inşallah canım benim ateş güzel gidiyor son 4 gün
Yapmadım canım geçikmeyi bekliyecem bu seferTest yaptın mıııı
Canım sen çatlatma nin kaçıncı gün u ilk test i yaptınGördüüüm burda da ötekileri daha net kaç gün var bat a
Canım sen çatlatma nin kaçıncı gün u ilk test i yaptın
İyi sabırlısınYapmadım canım geçikmeyi bekliyecem bu sefer
Bende kendşm almayı düşünüyorum hafif yumurta tembelliğin var demişti drBen 1ay hapını kullandım. Etki etmedi 1 ayda sonrasında doktorum ilgilenmedi doktor değiştirdim kaldı öyle .
İçim içimi yiyor ama yapmayacam gecikme olmadanİyi sabırlısın
Clife alacamKızlar bu ay ekstra birşey yapacak olan var mı? Bu ay ne kür ne bi şey sadece ovulasyon düşünüyorumönümüz bayram çifte bayram yaşasak keşke kafamı dağıtmaya ve bayram tatili planı yapmaya çalışacam özellikle düşünmemek için
Ya maşallahhh süperr sağlıkla kucağına al inşallah canım bizler için dua etL A L cans16 E Eymennnannesi
Kızlar pembe olduuuuu çizgiyi gördükten sonra mutfağa gittim oyalandım biraz yatmaya gidiyordum Bi daha bakayım dedim uçuk pembe olmuş
Aman maşallah iradene bencede yapma arkandayımİçim içimi yiyor ama yapmayacam gecikme olmadan