- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
Allah razı olsun inşallah canımmmmm... Etmem mi rabbim hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallaaahYa maşallahhh süperr sağlıkla kucağına al inşallah canım bizler için dua et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun inşallah canımmmmm... Etmem mi rabbim hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallaaahYa maşallahhh süperr sağlıkla kucağına al inşallah canım bizler için dua et
Döngünün ilk gününden 28 gün baz alAdetim 3 gün falan geçerse kan vermek için direkt kadın doğuma gidecektim hem bu bacağım niye bu kadar ağrıyor onun için. Ben şimdi hangi tarihe göre gidicem? Kaç gün geçti derse aslında geçmemişti ama yumurtlamam bu ay erken oldu şu kadar gün geçti diye bi cevap versem olur mu? :))
Ben düşünüyorum çok erken bata yedi gün var ama çatlama nin daha 9. GunuKaçıncı günüydü bilmiyorum da bata yedi gün vardı ilk gölgesi şeyi gördüğümde sonra altı gün kala üç tane daha yaptım hatırlarsın belki sonra birer gün arayla yaptım bugün üç gün kalmış oldu sabahki pembemsi oldu çizgi
Yok yok yapma ben valla merakım yenik düştüm de by kuyuya daldım çok fena Bi dört gün geçirdim ne uyku tuttu ne birşey normal devam et senBen düşünüyorum çok erken bata yedi gün var ama çatlama nin daha 9. Gunu
Benim de zaten uyku Yok ama yapmayacağım çünkü o negatif i görmek beni çok kötü etkiliyorYok yok yapma ben valla merakım yenik düştüm de by kuyuya daldım çok fena Bi dört gün geçirdim ne uyku tuttu ne birşey normal devam et sen
Herşeyi yapınca da beklenti artıyorBir tarafım herseyi yap kur vitamin takip bir tarafımda amannn hiçbirseyle uğraşma diyor bakalm kim galip gelecek
Geldim kuzum, bir müddet depresyon vs sonunda toparladım kendimiAmiiin inşallah darısı bu ay hepinizin başına inşallah . Gelmişsin bu topiğe
Kuzum bunları trendyoldan mı alacağım?Bu ay için sadece proxyfemin alıp iç her gün Bi saşe eşine de Çakşır kökü suyu al sana önerdiğim yumurtalıklara takviye öteki de spermlerde etkili.. Çakşır aynı zamanda afrodizyak etkili üstelik yumurtalıklara da iyi geliyor sende kullanabilirsin sanırım bize onlar etki etti iki sene olacak nerdeyse tutmuyordu
Tam olarak ne işe yarıyor kuzum bu?Clife alacam
Canım clife geçen ay arkadaşım kullanmış bu ay hamile. Pcos var bendede amh vs diğer bütün problemleri özellikle hormon dengesini düzenler mis. Üç ay ayda ortalama on on üç gün kullanıyor. Öyle istersen sayfaya yaz bilgi versin ben karar verdim kesin alacağım Allah'ın izniyleHerşeyi yapınca da beklenti artıyor
Geldim kuzum, bir müddet depresyon vs sonunda toparladım kendimi
Kuzum bunları trendyoldan mı alacağım?
Tam olarak ne işe yarıyor kuzum bu?
Yok aktardan alacaksın proxyfemin de eczaneden.. Bende kullandım bitkisel ekstraktları eşimde kullandıHerşeyi yapınca da beklenti artıyor
lla dım c life ondan prolaktinim yükseldiClife alacam
Gerçekten mi kaçtan kaçaBen ku
lla dım c life ondan prolaktinim yükseldi
Bende adet başlayınca ağladım agladm sonra kalktm evi süpürdüm sonra bir daha ağladım şimdi normalim 3. Gün tekrar doktora gidicem polip teşhisi koymazsa yanıklar baharattan almayı düşünüyorum bakalımHerşeyi yapınca da beklenti artıyor
Bende de pcos var kuzumCanım clife geçen ay arkadaşım kullanmış bu ay hamile. Pcos var bendede amh vs diğer bütün problemleri özellikle hormon dengesini düzenler mis. Üç ay ayda ortalama on on üç gün kullanıyor. Öyle istersen sayfaya yaz bilgi versin ben karar verdim kesin alacağım Allah'ın izniyle
Tamam kuzum bakacağım bunlara teşekkür ederimYok aktardan alacaksın proxyfemin de eczaneden.. Bende kullandım bitkisel ekstraktları eşimde kullandı
Aynı ben eve temizliğe veriyorum kendimi. Ağlıyorum sürekli ve de cips yiyorum bol bolBende adet başlayınca ağladım agladm sonra kalktm evi süpürdüm sonra bir daha ağladım şimdi normalim 3. Gün tekrar doktora gidicem polip teşhisi koymazsa yanıklar baharattan almayı düşünüyorum bakalım
Ben geçen ay kullandım adetin 5.günü günde bir 5 gün boyunca ama hiç yumurta gelişmedi ben de pcosluyum biraz da zayıfım kist olur diye tek doz başlatmıştı bu ay iki doza çıkardı doktorum bugün başladım 5 gün kullanıcam sabah akşamKlomen kullandınız mı hiç kızlar
Öyle yapayım en iyisiDöngünün ilk gününden 28 gün baz al
Yani ihtimal dahilinde tabi. Burda daha önce hamile kalan bi kaç arkadaş kontrole gittiğinde kist görülmüştü yumurtalıkta sonra gebelik ilerledikçe yok olur denmişti.Çok teşekkür ederimm acaba o çatlamadığı aylarda yumurtlama olmadığı aylarımız oluyor mu ki yoksa 2 yumurta dan biri kist oluşup diğeri atılma durumu olur mu ki
Yapmam yapmam bu ayAman maşallah iradene bencede yapma arkandayım
Canım bu laboquick ultra erken olan mi? Bende bu test negatif çıkarttı ama 2 gün sonra pozitif gördümKendi çizgisi diye düşünüyorum, arkadaşımda bunu yolladı