Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim 3 gün falan geçerse kan vermek için direkt kadın doğuma gidecektim hem bu bacağım niye bu kadar ağrıyor onun için. Ben şimdi hangi tarihe göre gidicem? Kaç gün geçti derse aslında geçmemişti ama yumurtlamam bu ay erken oldu şu kadar gün geçti diye bi cevap versem olur mu? :))
Döngünün ilk gününden 28 gün baz al

Kaçıncı günüydü bilmiyorum da bata yedi gün vardı ilk gölgesi şeyi gördüğümde sonra altı gün kala üç tane daha yaptım hatırlarsın belki sonra birer gün arayla yaptım bugün üç gün kalmış oldu sabahki pembemsi oldu çizgi
Ben düşünüyorum çok erken bata yedi gün var ama çatlama nin daha 9. Gunu

Ben düşünüyorum çok erken bata yedi gün var ama çatlama nin daha 9. Gunu
Yok yok yapma ben valla merakım yenik düştüm de by kuyuya daldım çok fena Bi dört gün geçirdim ne uyku tuttu ne birşey normal devam et sen 🤭😅😅

Bir tarafım herseyi yap kur vitamin takip bir tarafımda amannn hiçbirseyle uğraşma diyor bakalm kim galip gelecek 😄
Herşeyi yapınca da beklenti artıyor 😅😂
Amiiin inşallah darısı bu ay hepinizin başına inşallah . Gelmişsin bu topiğe 🤗
Geldim kuzum, bir müddet depresyon vs sonunda toparladım kendimi 🧡
Bu ay için sadece proxyfemin alıp iç her gün Bi saşe eşine de Çakşır kökü suyu al sana önerdiğim yumurtalıklara takviye öteki de spermlerde etkili.. Çakşır aynı zamanda afrodizyak etkili üstelik yumurtalıklara da iyi geliyor sende kullanabilirsin 🤗 sanırım bize onlar etki etti iki sene olacak nerdeyse tutmuyordu
Kuzum bunları trendyoldan mı alacağım?
Tam olarak ne işe yarıyor kuzum bu?

Canım clife geçen ay arkadaşım kullanmış bu ay hamile. Pcos var bendede amh vs diğer bütün problemleri özellikle hormon dengesini düzenler mis. Üç ay ayda ortalama on on üç gün kullanıyor. Öyle istersen sayfaya yaz bilgi versin ben karar verdim kesin alacağım Allah'ın izniyle

Yok aktardan alacaksın proxyfemin de eczaneden.. Bende kullandım bitkisel ekstraktları eşimde kullandı

Eklentiler

• IMG_20230331_205853_edit_58116522304152.jpg
    IMG_20230331_205853_edit_58116522304152.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20230331_205834_edit_58095788324467.jpg
    IMG_20230331_205834_edit_58095788324467.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 36

Bende adet başlayınca ağladım agladm sonra kalktm evi süpürdüm sonra bir daha ağladım şimdi normalim 😅 3. Gün tekrar doktora gidicem polip teşhisi koymazsa yanıklar baharattan almayı düşünüyorum bakalım

Canım clife geçen ay arkadaşım kullanmış bu ay hamile. Pcos var bendede amh vs diğer bütün problemleri özellikle hormon dengesini düzenler mis. Üç ay ayda ortalama on on üç gün kullanıyor. Öyle istersen sayfaya yaz bilgi versin ben karar verdim kesin alacağım Allah'ın izniyle
Bende de pcos var kuzum

Yok aktardan alacaksın proxyfemin de eczaneden.. Bende kullandım bitkisel ekstraktları eşimde kullandı
Tamam kuzum bakacağım bunlara 💗🌺 teşekkür ederim
Bende adet başlayınca ağladım agladm sonra kalktm evi süpürdüm sonra bir daha ağladım şimdi normalim 😅 3. Gün tekrar doktora gidicem polip teşhisi koymazsa yanıklar baharattan almayı düşünüyorum bakalım
Aynı ben 😅😂 eve temizliğe veriyorum kendimi. Ağlıyorum sürekli ve de cips yiyorum bol bol 🙈

Klomen kullandınız mı hiç kızlar
Ben geçen ay kullandım adetin 5.günü günde bir 5 gün boyunca ama hiç yumurta gelişmedi ben de pcosluyum biraz da zayıfım kist olur diye tek doz başlatmıştı bu ay iki doza çıkardı doktorum bugün başladım 5 gün kullanıcam sabah akşam

Çok teşekkür ederimm 🥰 acaba o çatlamadığı aylarda yumurtlama olmadığı aylarımız oluyor mu ki yoksa 2 yumurta dan biri kist oluşup diğeri atılma durumu olur mu ki 😌
Yani ihtimal dahilinde tabi. Burda daha önce hamile kalan bi kaç arkadaş kontrole gittiğinde kist görülmüştü yumurtalıkta sonra gebelik ilerledikçe yok olur denmişti.
Ama bu nadir oluyor.
Bir de şey oluyor doktor kist görüyor doğum kontrol hapı kullan adetle kist atılsın sonra tedaviye başlayalım diyor ama doğum kontrol hapını kullanmayıp o ayı değerlendirip hamile kalan da olmuştu. Bunu ben de yaptım ama gebelik olmadı adette kistim de atılmadı bir ay daha beklemek zorunda kalmıştım.🤣

Kızlar beni testler değil kedim ikna etti valla ne yanımdan ne karnımdan ayrılmıyor geliyor beni kokluyor kucağıma doğru yatıyor karnıma doğru sokuluyor şaka gibi şoklardayım ben ya üç sene olacak bu kediyi sahipleneli ilk defa böyle yapıyor 🤣🤣🤣

Canlar dun regli olmam lazımdi olmadım reglim duzenli
son adetim 5 Mart yumurtlama pik 17-18 Mart'ta gördüm 31 de test yapmıştım negatifti hiç umudum yok yeni teste 😔 adet olcak gibiyim göğüslerim sis kasigimda ağrı var arada rahimde batma oluyor ama hepsi kısa süreli olup geçiyor

X